От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Аха, значи, каквото и да напиша – все може да се интерпретира като обидна квалификация, при нужда. Mr. Green Ясно.

Да прекратим празните приказки, защото са́мо спамим темата. Първият ми пост беше с идеята да насоча към първата страница на темата, но допълнително каканижене по въпроса не е необходимо. Peace

# 286
Аха, значи, каквото и да напиша – все може да се интерпретира като обидна квалификация, при нужда. Mr. Green Ясно.

Да прекратим празните приказки, защото са́мо спамим темата. Първият ми пост беше с идеята да насоча към първата страница на темата, но допълнително каканижене по въпроса не е необходимо. Peace
Спирам и аз, но само да вметна че прочетох всичко отпред както споменах по-нагоре, питането ми беше с цел да се уверя, че наистина е така, благодаря на момичетата, които ми разясниха за отзивчивостта надявам се да успея да поръчам успешно. Ако ли не, то затова е форум да се дискутира. Хубава вечер ви желая  Peace

# 287
Случвало ли ви се е да поръчате нещо до стар адрес на превозвач? Каква беше развръзката?

# 288
  • Sofia
Случвало ли ви се е да поръчате нещо до стар адрес на превозвач? Каква беше развръзката?

Преди много време, когато Габко си смениха адреса, бях изпратила една пратка на стария им адрес, но много късно се усетих и пих една студена вода за 100 и кусур паунда ... оттогава гледам уж.

# 289

Преди много време, когато Габко си смениха адреса, бях изпратила една пратка на стария им адрес, но много късно се усетих и пих една студена вода за 100 и кусур паунда ... оттогава гледам уж.

Една приятелка е пратила на стария адрес на ггбг няколко пратки за около 300паунда

# 290
  • софия
Здравейте ,момичета.Имам нужда от вашите насоки-искам да си поръчам уред от Lidl.de ,никога обаче не съм ползвала фирма и аз да си свърша всичко.Може ли да предложите кая фирма може да ми помогне в поръчката от Германия до България.

# 291
  • София
TROSHKATA  Както винаги сме казвали, избирането на фирма зависи първо от това къде живееш. Ако си в София, избора е голям, но градът - също. Тогава ще избереш тази, чийто офис ти е удобен да си получаваш пратките. За Пловдив, важи същото.  Ако пък трябва да се ползва куриер от превозвача до дома ти, то погледни фирмите с кои куриери работят и прецени. Най-често използвани са Габко, Габиели и ГГБГ. Това съвсем не изключва останалите!
Аз ползвам фирмите само като превозвачи, сама си поръчвам и плащам стоките. Не е трудно! В сайта на всяка фирма е описано подробно какво трябва да направиш. Казано накратко, регистрираш се при превозвача. Те ти дават уникален номер. Пускаш поръчка, като пишеш адрес за доставка, адреса който ти е дал превозвача, името ти и уникалният номер за получател. Някой превозвачи искат пратките да се описват в тяхната система. Когато я получат, получаваш мейл, уведомяват те и за всички или повечето стъпки до пристигането. Получаваш си пратката, като на превозвача плащаш на килограм.

# 292
  • софия
Благодаря ти ,ггбг се оказаха близо до мен ще ходя до офисът.

# 293
  • София
Здравейте, за първи път правя поръчка от английския Амазон и използвах Габко за превозвач. Направих на една поръчка два продукта от различни търговци и сега се чудя трябва ли да се обадя на Габко, че пратките са две и да не ми ги доставят поотделно. Едната е изпратена от продавача вчера, а другата днес.
Този код, за който споменавате в темата, ID-то ли е? Така и не разбрах каква е функцията му, освен че по-лесно ще открият пратките, които са за мен.

# 294
Няма нужда за нищо да им се обаждаш. Влез си в профила в габко и си опиши пратките ,аз лично така правя.След като опишеш номер на ордера и тракинг номер на пратката ще можеш да видиш след ден ,макс два дни в кой курс ти е пратката.Отделно като дойде твоя пратка при тях ,те те информират ,че са получили пратка с твоето ID .Като я натоварят ще ти пишат,като пристигне ,пак и за получаването пак ще имаш мейлмейл.На края ти дават възможност да я задържиш ,да не си я вземеш ,и да изчакаш следващото раздаване ,за да си вземеш двата пакета на един път.Всичко при тях става през менюто в страницата им ,и с имейли.Разгледай го хубаво това меню .С обаждане ще те отрежат ,то с толкова пратки и клиенти е нормално,и с тези коледни подаръци!

# 295
  • София
Благодаря! Описах едната пратка, за другата още нямам номер, но все пак написах, че с една поръчка съм поръчала два артикула.
На мен са ми далеко всичките им складове, затова съм дала офис на Еконт. Надявам се нищо да не се загуби, че са подаръци за Коледа.

# 296
Две години ги ползвам ,с еконт и аз получавам.Никога не съм имала проблем.Случвало се е търговецът да не ми пусне тракинг номер ,и на менюто им излиза един странен курс,но винаги всичко ми е идвало накрая.Проблем е ако на пакета не ти е изписано ID  ,но не се тревожи ,локализират си го .

# 297
Момичета, някой да е поръчвал от TU https://tuclothing.sainsburys.co.uk/?

# 298
  • София
Момичета, някой да е поръчвал от TU https://tuclothing.sainsburys.co.uk/?
имаше тема дори.
но последно писаха че отказват плащане с бг карти.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт