От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Ггбг със сигурност предлагат такава услуга, но не знам колко струва.

# 316
Продавачите обикновено отказват, ако не азят оригиналната опаковка, нямат в какво или не им се занимава да опаковат, а и куриерите не могат да фиксират час на взимане, което означава че продавачът трябва да се върже да го чака цял един ден.

# 317
  • София
Имате ли представа какво се е случило с офис-запад на ГГБГ ? Имам пратки пуснати до офис запад и сега ми дойде имеил отГГБГ да избера начин на доставка. Преди това никой не ме е предупредил че ще го затварят или че няма да работи известно време ....

# 318
Не виждам вече данни за офис запад. Доколкото знам беше нещо като "франчайз". Звъннете да питате - днес ггбг работят до 18ч.

# 319
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Отказаха ми прословутата поръчка. Аз реших да действам като съм по настоятелна, изпратих едно съобщение, че ще изпратя куриер, да ми даде пощенски код и размери на пратката. Почти веднага ми отговори, че ще откаже поръчката, "Sorry no it’s fine I have offered it to someone else. I’m not around much for a courier and I will just cancel your order ".

# 320
Да питам, защото не ми стана съвсем ясно. Поръчката ми се състои от няколко различни артикула с различен срок на доставка. Превозвачът ще ми донесе стоките по ред на пристигането в различни курсове, като за всеки кашон ще платя отделна пропорционална такса или ще изчака всичко да дойде на склад и тогава ще тръгне към България? Съответно и таксата за доставка ще обща на цялото тегло?

# 321
  • София
Не виждам вече данни за офис запад. Доколкото знам беше нещо като "франчайз". Звъннете да питате - днес ггбг работят до 18ч.
ТОчно това се оказа - на франчайз и са се отказали. От ГГБГ ми казаха, че са пратили имеил ...... интересно че аз нямам такъв, но явно не съм единствената защото веднага предложи да ме включи в списъка за доставки и да ми дакарат пратката ....... За сега ми се реши проблема, но ...... трябва да търся друг превозвач с офис в западните квартали .....

# 322
Да питам, защото не ми стана съвсем ясно. Поръчката ми се състои от няколко различни артикула с различен срок на доставка. Превозвачът ще ми донесе стоките по ред на пристигането в различни курсове, като за всеки кашон ще платя отделна пропорционална такса или ще изчака всичко да дойде на склад и тогава ще тръгне към България? Съответно и таксата за доставка ще обща на цялото тегло?
Повечето превозвачи не задържат стоката в складовете извън България, но ако ги помолите могат в България да ги задържат, не повече от 2 курса да се застъпят (зависи от превозвачът). И вече в България ще ви на числят общото тегло за няколко пратки.

# 323
  • Sofia
И вече в България ще ви на числят общото тегло за няколко пратки.

Хм, при повечето превозвачи не се ли плаща отделно за всяка пратка, дошла с различен курс? Аз поне така знам. Теглото се мери сумарно само за пратките, които са от един и същ курс. Peace

# 324
  • София
Никой не знае колко пратки чакаш, товарят каквото е дошло, на съответния курс и плащаш неговото тегло. За следващи пратки в следващи курсове отново. Можеш да ги помолиш, ако си взимаш нещата с доставка от куриер, да ти ги пратят заедно, за да не плащаш куриерските разходи няколко пъти.

# 325

Хм, при повечето превозвачи не се ли плаща отделно за всяка пратка, дошла с различен курс? Аз поне така знам. Теглото се мери сумарно само за пратките, които са от един и същ курс. Peace

Точно така.

# 326

За няколко пратки от един курс, но не съм го написала ясно. Blush

# 327
Още нещо да питам. При Габиели трябва да си регистрирам поръчките, след като получа номер за проследяване на пратката от продавача, нали? Ако регистрирам поръчка без такъв номер, мога ли по-късно да я редактирам и допълня?

# 328
  • София
Можеш. Дори и без да ги регистрираш, ако има айди в адреса ще въведат пратката те.

# 329
  • София
Някой знае ли дали GGBG раздават курс 366 от Англия?
Не успявам да се свържа с тях.

Общи условия

Активация на акаунт