От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Курсът сигурно е пристигнал, но ако са заети да разтоварват и разпределят пратки (както е обикновено в тези дни), нямаш шанс да ти вдигнат. Все пак можеш да опиташ да звъннеш по-късно. Има вероятност да не е намерена пратката ти. Миналата седмица ходих в събота и от 7 пакета не успяха да намерят последния, а вече имах мейл, че пратките са в БГ. Мисля и тази седмица да отида в събота, но има минимална вероятност да се сетя да мина и довечера.
И да питам, някой ползвал ли е тази услуга за доставка от тях до адрес? Как се заявява някой знае ли?

# 331
  • София
Сега прегледах сайта им. С предимство са т.нар. VIP пратки. Видях и как мога да заявя тази услуга, GGBG доставка.
Звънни им пак на двата мобилни. На стационарния почти няма шанс да ти вдигнат.

# 332
  • софия
Този път имат 2 камиона и положението е силно натоварено.

# 333
  • София
Свързах се, разпределят пратките и моите още не бяха излезли.
Не успях да се класирам за спешния артикул, трябваше ми до обяд. Sad
Да съм си го поръчала по-рано.

# 334
На някого случвало ли му се е превозвачът да му загуби пратка? От ГГБГ не могат да намерят четвъртата пратка от миналия им курс, а вече и двата камиона са разтоварени и подредени. Бях поръчала скъпи неща и се притеснявам, разбира се. Ако ви се е случвало такова нещо, как е процедирал при това положение превозвачът?

# 335
На някого случвало ли му се е превозвачът да му загуби пратка? От ГГБГ не могат да намерят четвъртата пратка от миналия им курс, а вече и двата камиона са разтоварени и подредени. Бях поръчала скъпи неща и се притеснявам, разбира се. Ако ви се е случвало такова нещо, как е процедирал при това положение превозвачът?

Поръчвам буквално с тонове, нищо не са ми губили ГГБГ. Днес бях - все още подреждат, складът е заринат, ще излезе пратката.

# 336
  • Sofia

А сигурно ли е , че пратката е получена от тях?

На мен ми се е случвало да ми изгубят пратка, не си признаха директно, но очевидно бяха купили същото нещо и си го получих след някой и друг курс в чисто черен плик, без никакви имена и адреси на него.

# 337
И аз поръчвам с тонове, всяка седмица имам по 2-3 неща за вземане. Пратката не е от тази седмица (курс от вчера), а от миналата седмица, отразена е в системата им като получена в склад Лондон, курсът е раздаден, а пратката ми я няма.

# 338
  • София
Сигурна ли си, че пратката е загубена? В момента при тях  наистина е лудница, и, както писах по-рано, от 7 пакета в предния курс, бяха намерили само 6 в събота. Звънни им днес/утре (или иди лично) и ги питай как ще разрешите проблема. Миналата година в моя пратка от Амазон Пантри намерих чуждо пакетче, опаковано и всички, а преди това ми бяха дали пакет на друга жена със ID като моето, с разлика само една цифра (май третата) и първо име като моето.

# 339
  • София
Здравейте, момичета.
Наложи ми се този път да ползвам ggbg,  по принцип ползвам друг превозвач.
Пратката от Англия е шипната и очаквам съвсем скоро да пристигне, но прерових сайта на превозвача и не намирам от къде да си настроя, че искам да я получа в офис на Еконт, нито мога да задам конкретен. Виждам само ценоразпис за зоните по квартали до адрес, а аз не искам.
Помагайте Laughing

Освен това на "курсове" ми изписва само кога тръгват и кога пристигат, няма дати, няма номера на курсове, нищо. Къде да ги видя тия неща?

# 340
Здравейте, момичета.
Наложи ми се този път да ползвам ggbg,  по принцип ползвам друг превозвач.
Пратката от Англия е шипната и очаквам съвсем скоро да пристигне, но прерових сайта на превозвача и не намирам от къде да си настроя, че искам да я получа в офис на Еконт, нито мога да задам конкретен. Виждам само ценоразпис за зоните по квартали до адрес, а аз не искам.
Помагайте Laughing

Освен това на "курсове" ми изписва само кога тръгват и кога пристигат, няма дати, няма номера на курсове, нищо. Къде да ги видя тия неща?

създаваш си в профила нов адрес с адреса на съответния офис на Еконт, в който искаш да ти я пратят.
Като ти пристигне пратката ще получиш мейл да я потвърдиш и тогава си избираш адреса на офиса, където да я доставят.
За курсовете от доста време не дават информация, явно не им се занимава вече, а и като са с фиксиран график явно са решили, че не е необходима повече информация за всеки курс.

# 341
  • Sofia

Когато пратката ти е отбелязана в системата им, ти се появява и информация за курса, с който ще пътува. Там си има точен номер и т.н. Peace

# 342
Някой знае ли кога стават ясни първите курсове на Габиели за януари?
Засега последния курс е на 20.12.

Харесах си някои неща от Гес , но ако ги поръчам ще пристигнат 27-8 .12 как мога да знам дали ще има някой да ги приеме??

# 343
  • Sofia
Имам питане за ГГБГ  Blush
Пуснах поръчка до адреса им (първата ми с този превозвач) , трябва ли нещо да правя - да описвам, да попълвам ...? И има ли как да отбележа, че искам да получа пратка си от техен офис или това се подразбира?

# 344
  • София
Мерси, момичета bouquet

Общи условия

Активация на акаунт