От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Имам питане за ГГБГ  Blush
Пуснах поръчка до адреса им (първата ми с този превозвач) , трябва ли нещо да правя - да описвам, да попълвам ...? И има ли как да отбележа, че искам да получа пратка си от техен офис или това се подразбира?
Нищо не се описва. Когато пратката пристигне при тях те я отбелязват и получаваш мейл, когато я натоварят на камиона получаваш мейл.
Като ти пристигне пратката ще получиш мейл да я потвърдиш и тогава си избираш адреса на офиса, където да я доставят.

# 346
  • Sofia
Звънче,  bouquet

# 347
Привет. Имам лесен въпрос на леко сложна ситуация. Искам да си взема нещо абонаментно от UK, и не е проблем картата се оказва, а адреса на превозвача.От сайта ми казват, че не пращат до mail forwarding или storage facilities адреси. Идеи какво да правя? Или фирма, чийто адрес не е като на превозвач, за заблуда на противника?

# 348
  • София
Ами май ггбг и кд не са със storage статут, но не съм сигурна, нека и другите се включат.

# 349
GGBG не са със сторидж адрес. Някой знае ли кога им е последния курс за 2017та?

# 350
  • Sofia
Според мен, новият адрес на GGBG в UK си е точно индустриален. Старият не беше. Peace

# 351
Storage е адресът на Ггбг - някъде, като въведох пощенския код и излезе по подразбиране.

# 352
  • София
По какво се познава дали е storage даден адрес? Ще ме светнете ли Simple Smile
Иначе във фрагранса и на мен ми излезна по кода.

# 353
Няма проблем с адресът им и супермаркетите, които обикновено не доставят до storage адреси.

# 354
GGBG вече е с адрес в self storage. Излиза веднага, като го напишете в гугъл мапс.

# 355
  • София
Изпратих с GGBG един слоу кукър обратно до UK, само че не знам дали е стигнал там, дали пращат известие, че е стигнал? После трябва да се каже на куриер (Hermes Pickup) да дойде да вземе пратката, дали го правят те или аз от тук трябва да се опитам да се свържа с Хермес и да организирам куриера?

# 356
Малко Сладко Коте, и аз сега трябва да връщам едни обувки по този начин. Можеш ли да ми кажеш колко струва курсът наобратно и кой ден тръгва? Аз връщам от Амазон и в опцията за Hermes pick up пише, че става на следващия работен ден. Затова не смея още да заявя връщането. От друга страна трябва да разпечатам етикет чак като заявя, че искам да върна артикула.

# 357
  • София
2лв./кг. е цената, този курс, който аз хванах, тръгваше на 16.12., казаха, че пристига по някое време тази седмица. Трябва да си заявиш връщането и да разпечаташ етикета, за да могат GGBG да го залепят (в онези прозрачни пликове, дето куриерите лепят) на кашона, преди да тръгне към UK. Обади им се и ги попитай кога тръгва курса. Иначе Hermes звънят на телефона, посочен в профила ти, аз съм посочила телефона на GGBG. Предполагам, че те си се разбират с куриерите, но ще питам тази седмица, като ходя да си взема новия кукър...

# 358
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Днес преди обед говорих с Лерон по телефонът и ги питах какви курсове ще има до края на годината. Казаха ми, че утре или четвъртък ще тръгне курс, които ще пристигне до Коледа, но ще го разпределят след Коледа за които получават с куриер.
Ако някой чака в последният момент пратка с Лерон и GGBG може да има шанс да си я получи преди Нова Година и ако е от София преди Коледа.

# 359
  • Sofia
Малко Сладко Коте, и аз сега трябва да връщам едни обувки по този начин. Можеш ли да ми кажеш колко струва курсът наобратно и кой ден тръгва? Аз връщам от Амазон и в опцията за Hermes pick up пише, че става на следващия работен ден. Затова не смея още да заявя връщането. От друга страна трябва да разпечатам етикет чак като заявя, че искам да върна артикула.

За обувките, няма ли да се съгласят да ти възстановят пощенските разходи и да им ги върнеш от Бг по пощата?

Общи условия

Активация на акаунт