От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Коя от другите фирми излиза в ТР?
Възможно е да не са регистрирани в България. Аз нямам спомен да съм получила касов бон от никоя.

# 526
Тази постоянна смяна на адреси не ви ли се струва подозрителна?
Никой друг превозвач не сменя адреса си през 3 месеца.
Пишат, че е с цел разрастване...то сега като се замисля за тези 2-3лв. никога касов бон не съм получила.
Че ми стана интересно как точно им се казва фирмата, защото в ТР не излиза ГГБГ

фирмата им е "ЕМ ЕФ ЕС" ООД, поне на товарителниците от Еконт пише това. Предполагам ги отчитат тия пари по някакъв начин, от Еконт подават данни за всички изплатени суми по наложен платеж в НАП и ако от фирмата не ги отчитат, лесно ще ги хванат..

# 527
  • София-Младост
Възможно е да не са регистрирани в България. Аз нямам спомен да съм получила касов бон от никоя.
Възможно е, но малко вероятно. Габко винаги ми даваха касов бон.

# 528
  • София
габиели също дават касова бележки винаги.
лерон не ми дадоха бележка.

може би е хубаво да сменят адресите, тъкмо ще може да се пазарува от места, които отказват заради многото регистрирани.

# 529
  • софия
От тях не съм получила бележка нито веднъж. Повечето неща си взимах от склада им. И от Габко не помня да са ми давали.
Но, все пак, аз много отдавна не ползвам нито една от двете. Явно са се престрашили да дават.

# 530
  • София
аз само от там вземам нещата, не ползвам куриер.
винаги ми печатат и бележка, но не винаги я вземам.

# 531

Gabieli/ uktobg ВИНАГИ дават касов бон, неависимо, че познават редовните си клиенти.

..От тях не съм получила бележка нито веднъж. Повечето неща си взимах от склада им. И...
Но, все пак, аз много отдавна не ползвам нито една от двете. Явно са се престрашили да дават.
Кога последно сте ги ползвала?
Преди много години смених Габко, но не си позволявам да давам мнение, защото мнението ми е нерелевантно. Нямам пресен опит с тях.

# 532
  • софия

Gabieli/ uktobg ВИНАГИ дават касов бон, неависимо, че познават редовните си клиенти.

..От тях не съм получила бележка нито веднъж. Повечето неща си взимах от склада им. И...
Кога последно сте ги ползвала?
Преди много години смених Габко, но не си позволявам да давам мнение, защото мнението ми е нерелевантно. Нямам пресен опит с тях.
Мнението ми е релевантно към времето, в което съм ги ползвала и това изрично е написано. Написано е кога.

# 533

Фискален  бон изпращат Габиели  и Лерон. Аз получавам с Еконт.
За Габко - не знам, отдавна не съм ги ползвала.

# 534
Добре е да сте обективна, а не години наред да слушаме едно и също на база вашия опит НЯКОГА.
От тях не съм получила бележка нито веднъж. Повечето неща си взимах от склада им. И от Габко не помня да са ми давали.

# 535
   Има ли някой представа,дали някой от превозвачите е с  адрес в Манчестър?
http://www.dostavka-anglia.com/офис-манчестър/ ползвала съм ги, мои роднини ми изпращат от там.

# 536
Габко никога не са ми дали касова бележка - ползвам ги последните 6 месеца изключително редовно.

# 537
Не мога да разбера за какво е този спам с касовите бележки ... 10 поста някакви безсмислени неща. Който има проблем с това, че даден доставчик не му е издал бележка, подава сигнал в НАП и те си правят проверка съответно. Човек не може да види смислените неща като промяна на адреса на ГГБГ от този спам.

# 538
  • софия
Добре е да сте обективна, а не години наред да слушаме едно и също на база вашия опит НЯКОГА.
Обективна съм и темата е за споделяне на опит. Моят е към определено време и това винаги е отбелязвано. Опитът е опит. Добре е да преценявате за себе си какво искате да напишете, без да се опитвате да казвате на другите какво да пишат. Дали Ви харесва или не е Ваш проблем, но това е форум, а не Ваш личен блог. Попитахте, отговорих, независимо, че всичко беше написано преди това. С това спирам темата.

Скрит текст:
И някои от фирмите имат наложени санкции от НАП.

# 539
  • София
Добър вечер! Днес е бил получен пакет от SportsDirect в Габиели (UK) в нарушена цялост, те са го приели, като преброили 34 артикула и не сверили поне количеството по фактура. Звъннали ми, но аз им върнах обаждане след час. Артикулите трябва да са 38. Вариантите били 2 - да ми изпратят пратката или да я върнат. Е как ще я върнат, питам аз, като не са я върнали при получаването? Кой ще понесе отговорност за липсващите артикули?

Общи условия

Активация на акаунт