Кристална, благодаря за новата темичка!
Оф, тая нова версия е ужасна. Не стига, че съм със стария телефон, че другият е на ремонт, ами и тези промени съвсем ме отказват да пиша. Но ви чета, де

Ние сме добре. Беболинка започна преди 2 седмици да се обръща ловко от гръб на корем и вече го прави постоянно - и в количката, и през нощта. От няколко дни започна да бърбори - все си приказва някакви думички с г - гага, агу и подобни. Много е сладка

Продължава да яде по 7 пъти. Луда работа!
Оня ден на рождения ден на каката в лудницата съм се отплеснала и съм пропуснала да й дам в две поредни хранения едната гърда. Вечерта като я видях как изглежда въпросната гърда, се уплаших. И разбира се се беше образувала бучка. Та вчера се занимавах да пия лецитин, да я налагам със зелеви листа и май днес е по-добре.
Във вторник сме на мерки и теглилки и поредна ваксина. Ще докладвам после как се движим.
понеже малката реши да излиза с ръката напред, така ме сцепи, че имах шевове и в дупето чак, и сега още ме опъва кожата и ме е страх да не ме боли, но скоро ще се предам боли не боли
грам силичка нямам. Килограмите ми вече са на минус от преди забременяване. Първите три месеца бяха рай, но този четвъртия ми се видя цяло лято .. тя не спира или е обърната или е нещо друго, не ще да заспива голям зор с това приспиване.. ми аз нищо не мога да пипна от нея, как не се заигра все да и говоря иска. Хем се радвам, хем искам да поспива и вкъщи не само в количката на вън, та и аз да си почина.
И това го прави само следобед и на вечерното хранене преди лягане. Имам чувството, че знае че трябва да яде и после ще я приспивам, а тя не иска затова се дере.
И моята дребка излезе с ръка напред, но пораженията бяха минимални - беше нужен само един външен конец. Тя си стоеше с ръка над главата още от петия месец. Сега си спи с вдигнати ръце.
Всеки ден имаме истерии, мрънкане и какво ли още не - не знам какво й стана
Чудих се да не й никнат зъби, че друга причина не виждам. Чак не съм вярвала, че може така коренно да се промени това човече...
ще се опитам много да съм търпелива дано отмине бързо.
Лили, пробвай права да го кърмиш, тежи, но понякога така ми се получаваше...пробвай и с компресия на гърдата. Ако откриеш някаква панацея ще чакам да споделиш