Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ами...не е сякаш😕 Поне на ръст и килограми си е, колкото го дават по таблиците. Що, вижда ти се с голям крак ли? Не знам.

# 481
  • на брега на морето
Като погледнах колко са 10 см на сантиметъра ми се видяха бая за малко бебе, но това не е чудно - повече от 22 години не съм обувала четиримесечни крачета. Да е жив и здрав, голям и щастлив да расте. И другите бебета естествено Flowers Four Leaf Clover
Изплетох набързо едно стъпалце за терличе - 10 см изплетено не изплеждат еднакво  с 10 см от сантиметъра.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 18:52 от Котьо

# 482
  • Враца
Хей момичета, много сте тихи Blush я кажете върнахте ли си килограмите от преди да забременеете, аз забременях 54,влязох да раждам 90,сега съм 70 Sad  за 4 месеца само 20 кг, мисля че няма да отслабна повече

# 483
Аз бях 50кг, влязох да раждам 74кг и сега съм 53кг и много се харесвам така, преди много кльощава бях.
Ние вече сме всяка вечер по ресторанти и кафета, къде с малкия, къде без малкия Grinning ама харесва му сред хора... и много  взе вече да гледа храната по масата, а когато ям ме гледа едно жааално...

# 484
Малкия вече тотално отрече съня 😁 От няколко дена се научи да пищи и сега тренира по цял ден, харесва му да си чува гласчето. Освен това и двете му ръце са по цял ден в устата, а на консултацията педи каза, че венеца му е подут. Дет се вика-на печелившите честито 😂
За килограмите - аз не съм качила много докато бях бременна (ама аз никога не съм и била слаба,де) и сега съм си на килограмите от преди раждането (които също не са малко и искам и тях да смъкна).

# 485
  • Враца
А като стана дума, давате ли вече гризалки или е рано още

# 486
Ми ние имаме една дрънкалка, аз му я подавам, той я взима и директно в устата 😁

# 487
Моята де що има и докопа първо в устата завира. На някои играчки има подобие на залъгалки, но не са от мекичките. Има и една дрънкалка, но още не й е интересна. Ще й взимам скоро и друга истинска.
Аз качих много малко през бременността 10-11 кг, имах едни 4-5 трупнати от лятото преди това. Като излязох от болницата (но нас ни изписаха на осмия ден) бях колкото преди да забременея. След втория месец почнах пак да качвам и сега съм плюс 8-9. Както вика Криско, колко съм медена. Joy Проблема ми е, че ям повече, а се движа по-малко. Като бременна толкова се пазих да не качвам и ей ме на сега, отпуснах му края.

# 488
Пате ще захранваме май Simple Smile и моята щерка вече не само се облизва, но и посяга към устата ми, днес направо ми бръкна в салатата, но отлагам нека да наближим 6 тия месец.
За килограмите аз съм на минус. Качих 11, свалих си ги бързо. Но мен недоспиването и умората винаги са ми влияели много и слабея с дни. Като нямам време да ям, все да оправя нея, да пера и да излизам гледам, кога да спя хахах, така става.
А вечери като снощната Tired от 1ч ми събужда се на всеки час. Давам са суче (въпреки че искрено се съмнявам да е гладна ?? Едва ли е възможно?) и се успкоява, но изтърве ли я започва са хленчи... ей такова кърмене не съм правила като беше новородена ... идея каква е причината нямам?
Аз на всичко което издава звук казвам дрънкала. Малката отдавна лапа всички играчки, тези които не са гладки са и любими, голямо чесане на венците пада с тях Grinning
Лили и при нас голямо пищенв насната,много се кефи сама си вика пищи и си се радва после хахах

# 489
  • София
И при нас пищенето е хит. Голям кеф, цвърчи като мишка в истерия😂
Играчки имаме всякакви. Дрънкалки, чесалки за венци, плюшки, топки и всякаква друга сган. Мъкна в чантата на количката и само подавам, че бързо му омръзват.
С килата съм много зле. Никога не съм била толкова дебела. Малко свалих след раждането и дотам, вече месеци наред не съм мръднала, че май 1-2 кила и си върнах. Страшно е, то са сланини, то е чудо. 15 кг. точно съм над нормалното си тегло. Болят ме ходилата и коленете, като клякам. Трябва съвсем скоро да започна диета, защото много ми тежат.
Със съня сме ок, слава Богу!

# 490
И кифличка пищи та чак се дере от няколко дни. Чудех се аз на какво ми прилича, описанието мишка в истерия пасва идеално Joy
Кандардисвам си се сама да почна от 1 септември да правя йога вкъщи, много ме боли кръста, а дребното не е още толкова тежко. Имало някакви лепенки, но не знам дали стават при кърмене, трябва да ходя да питам.

# 491
Оф, на мен не ми останаха колена,кръст и ръце с моя над 8 килограмов шошко. Дайте някакъв лек за колена 😂

# 492
На мен ми остават още 2-3 кг до теглото преди да забременея, но поне едно кило го отдавам на набъбналия бюст 😉 Но аз като цяло не качих много - около 12-13 кг, влязох да раждам 59.5. Обаче хич не ги свалям лесно, голям зор си е - от понеделник до петък всяка сутрин бягам на пътеката вкъщи по половин час, а вечер правя йога. Събота и неделя са ми за почивка Simple Smile Малката я слагам на люлката пред мен, докато бягам и много ми се радва - така мята с ръце и крака, че имам чувството, че още малко и тя ще хукне 😂
ММ ми подари пътеката преди 3 години за Коледа и като я доставяли, хамалите му казали, че според техните наблюдения, след някой друг месец това се превръщало в закачалка 😆 Да ама не - откакто я имам си я ползвам почти ежедневно. Даже като бях бременна до осмия месец си бягах, в деветия минах ма бързо ходене.

# 493
Марти поздравления за дисциплината. Браво че си ползваш пътечката, аз май нямам такава дисциплина за спорт, а така бях надъхана, но все не ми остава време  Blush
Мами я кажете, сменяте ли водата на децата. Че моята от както стана жега пропи вода и само розов девин давам, но не трябва ли да разнообразя. И до кога се преварява ?

# 494
Лили е права, ето това е дисциплина. Браво Марти! Колко са две кила нищо работа.
Аз водата я преварявах като давах розовата на Девин, после видях, че водата на Бебелан е микробиологично чиста и може да се ползва 48 часа без преваряване. Взимам си от шишенцата от половин литър и така има за два дни.
И аз не знам за какво точно още стелеризирам, съвсем скоро ще престана.

Общи условия

Активация на акаунт