Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 581
  • 743
  •   1
Отговори
# 465

Мили момичета, да ви почерпя за рождения ми ден! Balloon Champagne Cake Както обичам да казвам по-млади няма да станем, само по-красиви! Hug
Чувствам се по много различен от обикновено начин, а и си имам най-прекрасния подарък.

# 466
Иначе и моята вчера беше едно мрънкало, и понеже мрънка и не знае защо и сама си се разстройва и вземе, че пусне от зор няколко сълзички.
Вечер също се мята понякога, и като се обърне по корем и ако не се намести си вдига кратуната и е готова да се разбуди.

# 467
Честит рожден ден, Пърпъл! Да си жива и здрава Simple Smile

# 468
  • София
Честито, Пърпълче!!!!!!

Да си здрава, щастлива, на ръце носена!

# 469
Честитки и от мен,Пърпълче Kissing Heart Желая ти здраве!Щастието си го гушаш Blush Бъди обичана и обичаща! Birthday
И при нас мяткането нощем е модерно... Мама не е спала вече трета нощ!Кърмим се по 495583 пъти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
  • ЕН
добро утро мами и бебенца

честит рожден ден Пърпълче
здраве, щастие, много любов и много радости

аз си мисля, че отказа на беба да си изяжда млякото, мрънкането, лапането на ръцете (имам чувството че като ги пъхне си стига чак дебелото черво Smile ) е започване на стадия ЗЪБИ. знам, че е рано, че няма подуване на венците, но помня, че така се почваше - мрън без причина, лапане на ръце, лигавене до Н-та степен, игра с бибата на шишето .... .

# 471
  • Враца
Пърпълче да си жива и здрава и много обичана Heart                                                           

При нас положението е същото, мрънка и не знае защо, вече заспива с рев и на обяд и вечерта и в количката.... И през нощта се обръща по корем и вдига главата, мрън мрън и я завъртя. От два дни се започва буденето към 7,пъшка,мрънка,върти се, пръцка та така до 9. Къде ми е спокойното бебче Cry

# 472
  • София
Мдааа, фази, всичко са фази, а ние търсим закономерност, щот' си нямаме работа😂
Моят пък от 2-3 дни необяснимо започна да си заспива без драма когато и където го свари доспиването. Шум, светлина- нущо не го бърка. Ето онзи ден например заспа в мола на силната музика и светлината-само метнах една пелена на количката и той след минутка вече спеше. Няма кърмене, няма дондуркане. Това никога не е било, ама дано се задържи по-дълго!

# 473
  • на брега на морето
Момичета, бихте ли ми направили услуга - да премерите дължината от палчето до края на петичката? Искам да плета чорапки, а съм забравила колко са малки 4 месечните крачета.

# 474
Благодаря ви, момичета!
Вярно е, че все търсим да си обясним това и онова, а пък то и те са си човеци и те души носят. Не може всеки ден да са вери хепи Joy
Моята от две-три вечери не ще да заспива с цица в устата. Явно вече се мисли за голяма. Иска да се набира и да става. Още не може да се сети да се хване за нещо и да се подпре и слава Богу. Викам й, ало бебе, за къде си се разбързала, нямаш още четири месеца. А тя много доволна от себе си.

# 475
Пърпълче честит рожден ден, здрава и все по хубава Blush и много обичана.
Фази фази вече спрях да ги мисля, каквото дойде го борим и това е. Малката заспива с рев а много и се спи, но кой да му дойде на акъла да си затвори очите и да заспи.
Иначе и тя се плюнчи здраво заради зъбите, като заспи веднъж спи обаче сега се научи да спи по корем, но драмата е, че не може да се обърне по гръб и се събужда с рев, и настава пак едно приспиване. Дано скоро да го усвои обръщането и да си спи както и е удобно.
А аз да се похваля имам баба в отпуск Simple Smile и съм на басейнче за няколко часа докато ми издържат циците без кърмене хахахах

# 476
Котьо, нямам метър, не знам дали премерено на ръка ще ти свърши работа- на моята са четири пръста и малко.

# 477
  • на брега на морето
Мерси, достатъчно ми е.
И честит рожден ден Gift  Simple Smile

# 478
  • София
Котьо, на моят малък мъж ходилцето е 10см. точно.

# 479
  • на брега на морето
Мерси, Белинда. Едричък е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт