Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
И после пюретата с кърма ще ги правя, докато се обогати менюто. И вече ще я наблюдавам как яде, за да се ориентирам към затваряне на мандрата хахах.
Лили, кърмата съдържа ензими, които един вид "разтварят" пюретата и кашите, правят ги много течни и не стават за даване с лъжица. Варианта е да даваш с шише (за мен лично това не е вариант), а другия е да се дават чисти пюретата, а кашите с вода и после да донакърмиш бебето.

# 451
  • София
Аз от както захранвам, всеки път добавям по 30-40 милилитра кърма към пюрето (125 грама). Консистенцията си остава на пюре , нямам проблем с лъжицата.

# 452

Lilly9209, много ти благодаря за отговора. Днес и ние бяхме на кожен и потвърди за начален стадий на атопичен дерматит. Даде ми рецепта и в аптеката ни забъркаха мехлемче. Да, но аз не обърнах първоначално внимание, какви са съставките и като отидох да си го взема се оказа, че има кортикостероиди в него. Ядосах се, че при док. не съобразих да кажа, че не желая такъв крем. Ще си го мажа с крем от типа на Дермалибур. То толкова избор има на пазара и всеки ти препоръчва различни неща. Дадоха ми сега едни пробички, ще видим как ще му подействат. Иначе лосионът на Себамед с уреа също не е лош.
Бързо да се оправят всички бебоци с проблеми! 

# 453
Момичета, в Емаг има намаление на памперси.
Дит, ти от къде си взимаш плодове и зеленчуци от морето от магазини или от някоя баба? Малко тъп ми е въпроса, ама другата седмица ще се прибирам в София и ми се ще ако има от някъде да взема домашни, за да замразя, че тук няма никакви от градини. Има само една лелка с домашно сладко от смокини и сигурно взех над 6-7 буркана вече.

# 454
Ниа, стискам палци и на вас да го преборите бързо тая гадост, добре е, че сте го хванали навреме. На Себамед козметиката нали е медицинска, би трябвало да е добра. Впрочем и аз с нея я мажа моята.

# 455
  • София
И аз на номер едно правех всичко с кърма, че имах цял фризер пълен, да не я хвърлям. Няма проблем с консистенцията 10-15 минути и ако се хапне за това време-супер. Ако обаче нещо остане, след това време става все по-рядко и по-рядко и след половин час вече става само за пиене☺ На нас обаче рядко ни оставаше😁
Е те тва бебе днеска му купувах дънки вече мъжка номерация, 170 см. е станал😲

# 456
  • София
Момичета, в Емаг има намаление на памперси.
Дит, ти от къде си взимаш плодове и зеленчуци от морето от магазини или от някоя баба? Малко тъп ми е въпроса, ама другата седмица ще се прибирам в София и ми се ще ако има от някъде да взема домашни, за да замразя, че тук няма никакви от градини. Има само една лелка с домашно сладко от смокини и сигурно взех над 6-7 буркана вече.

Ами от Поморие купувам. Има от дворчетата изкарани щайги на доста места. Ако няма нещо, което търся в кварталните плод зеленчуци питам дали са български или не и в краен случай взимам от тях.

# 457
  • София
И аз на номер едно правех всичко с кърма, че имах цял фризер пълен, да не я хвърлям. Няма проблем с консистенцията 10-15 минути и ако се хапне за това време-супер. Ако обаче нещо остане, след това време става все по-рядко и по-рядко и след половин час вече става само за пиене☺ На нас обаче рядко ни оставаше😁

Мдаа. Вероятно и аз не съм усетила да има разлика в консистенцията, защото всичко се унищожава за отрицателно време от малката ламя.

# 458

Мдаа. Вероятно и аз не съм усетила да има разлика в консистенцията, защото всичко се унищожава за отрицателно време от малката ламя.

Да знам, че стават леко по рядки с кърма, но чак за даване със шише Thinking
Надявам се и малката ми да си хапва и да не се налага да ги държа пюретата или да хвърлям. Но във вариант, че трябда я чакам, или да предлагам след малко, колко време пюрето с кърма не е развалено и в нормална консистенция

# 459
Да се "похваля" и тук, че не се разминахме само със сополи и малко температура - малката е с кашлица вече втори ден, а нощем е най-зле - две нощи не сме спали Sad Педи я преслуша, уж са чисти дробовете, но вчера ме прати да купувам инхалатор и вече втори ден правя инхалации. Дано да мине бързо, че другата събота се каним пак да палим към Гърция...

# 460
Дит, Hug Ще ходя да ги търся другата седмица тез поморийски баби.
Марти, ще се оправи дребната, и на почивка ще отидете. И за нея ще е по-добре да подиша чист въздух. На нас педи ни изписа едни хомеопатични- на Маманатура за имунната система. Защо не питаш нещо такова може ли и вие да подавате. Те са на таблетки, за бебета се разтварят в малко водичка.
Днес моята се излюпи в седем и е такъв киселяк. С триста зора заспа на обяд.

# 461
  • Враца
Цитат на: PurpleS link=

[/quote
и моята е кисела цял ден и постоянно мрънк Sad

# 462
  • София
Дит, Hug Ще ходя да ги търся другата седмица тез поморийски баби.
Марти, ще се оправи дребната, и на почивка ще отидете. И за нея ще е по-добре да подиша чист въздух. На нас педи ни изписа едни хомеопатични- на Маманатура за имунната система. Защо не питаш нещо такова може ли и вие да подавате. Те са на таблетки, за бебета се разтварят в малко водичка.

Успех:) Ако нещо не се ориентираш, мога да те насоча.

# 463
Много ни е тиха темичката, момичета 😁
Моя бебко тотално отказва вече да спи през деня.. даже и навън вече спи по 30-40 минутки. Съответно вечерта кривотийката му излиза и през ушите. Чувам някакви митове за бебета на неговата възраст, дето спели по 3 часа наобед. О, блян!

# 464
Лили, и ние никога не сме спали по 3 часа на обяд, особено пък от 1-2 дни е във фаза "мрънкам по цял ден и нощ". Вчера спа два пъти по 1 час в количката. Вкъщи изобщо не искаше да седи за 2 мин нито в шезлонга, нито в люлката,нито на гимнастиката..дори и на ръце не искаше. Отделно от това ми прави и стачка, в резултат, на което ми се запуши едната гърда и общо взето не мога да го разбера защо недоволства...гладен ли е, спи ли му се. Нощите също е много неспокоен..все се разбужда и започва да се мята и както се мята се обръща по корем, вдига главата и започва да мрънка..не знам що за крив период е това, ама да минава и заминава!! Вашите бебчета правят ли я тази среднощна гимнастика с въртенето по корем в просъница?

Общи условия

Активация на акаунт