Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 594
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Аз я вземам при нас сутрин към 5-6 - тогава й бяха най-силните колики и така си свикнах, въпреки че вече няма колики Simple Smile
Пуфи, напълно те разбирам. Моята кифличка се роди 2220 грама, даже в болницата, в която раждах , беше известна като "малкото бебе". Еййй така им завиждах на всички наоколо какви бебета имат с бузки, с гривнички... и си виках на акъла "моето дали някога ще има бузки за щипане или ще си остане като пъдпъдък"... Ела я виж сега дебеланката ми сладка Simple Smile Чак не ми вярват хората, че е само на кърма. Та всяко бебе си се развива с индивидуални темпове и както си реши, така си расте - няма да се шашкаш излишно, нали е жива и здрава.
В Гърция мина много по-добре, отколкото очаквах - пак беше драма с приспиването, но нали и мъжът ми беше там и поне се редувахме мой да я приспи. Беше аааадска жега и си мислех, че няма да й понесе, но уви - после минахме за 3 дни през Девин малко и планина и прохлада да види, но очевидно ще е морско жегаво чадо, като майка си - по-спокойна беше на жегата покрай морето Simple Smile

# 346
  • ЕН
ох благородно ви завиждам за морето за планината. аз не се наемам с 3 деца да ходя някъде, защото ще съм сигярно сама с тях, вярно че момчетата помагат и то много, но са си деца

# 347
И аз уж нямаше да я уча на спалнята... но като я взимам да я кърмя си я оставям, то общо взето спи два три часа в кошарата докато се изкъпя оправя и като лягам то станало време за кърмене пак Simple Smile
А най интересното е, че мъжа ми постоянно я иска на спалнята , а си мислех че ще мрънка че го пренебрегвам Blush

# 348
Марти, то на морето си е друга жегата Stuck Out Tongue Winking Eye Браво на бебка, че е слушала.
На морето, където ходим в комплекса има една рускиня с четири деца- три момчета- най-голямото на 14, а най-малкото е момиченце на 10 месеца. Аз направо бях Astonished Дисциплината обаче е желязна, всяко се грижило за по-малкото Joy
Белинда, това за протокола, че нали твоя мъж беше нещо намеквал и за четвърто да си играят с козуначко. Както се казва, може да работите до момиче. Hug
И ние си спинкаме заедно, ММ често се прибира през нощта и взе нещо тясно да ни става за тримата. Дребосъчка я ограждам с възглавница за кърмене, обаче вече като си разпери ръчичките и си заема място като голям човек.Затова взех решение ние с нея да се преместим в друга стая, тия дни ще ходя да взимам спалня и матрак, че не стига,
че спя малко, ама и да не мога да се наспя айде няма нужда Grin

# 349
  • София
Пуфи, дай по-смело. Ние се оправихме на морето почти непрекъснато само четиримката, но моят големият наистина много помага. Без мъжа ми се оправям, но без баткото не мърдам никъде😂
Да, това с ръчичките е така😂 Кака ви Белинда обаче е гърмян заек и като си поръчваше спалнята преди години, си я поръча 2 и 20, има място за две бебета тамън! Иначе няма отде да минеш, но в леглото ни е широко😉

# 350
Хаха ние пък случайно я взехме нашата спалня такава голяма, малко се изхвърлихме все да има Stuck Out Tongue Winking Eye та имаме по една пътечка само като сложихме и кошарата, но на спалнята тя може и напрвко да спи и за нас мяста има Wink

# 351
  • Бургас
Моят фъстък е с температура Sad
В понеделник му слагахме Синфлорикс. Не знам дали има връзка. Започна да киха, от време на време и понакашля, има сополчета в едната ноздра и от същата страна окото му сълзи. Засега е с 38.4. Още не смея да му дам нищо - първо,  че не е от високите Т, а и трябва да го будя. Много рано се подкарахме с болестите Sad

# 352
гледам за режими пишете - от тия зъби всичко се прецака. сега пак се буди през нощта да яде. а днеска даже и през 2 часа. ама не е познала малката кифла. сега заспа и ще си чака яденето в 9ч или най-рано 8:30ч. а мен- кучета ме яли, така ми се спи...
мис, сигурно е от ваксината Т. дано да мине бързо и да не вдига повече.

# 353
  • ЕН
добро утро

и ние от 4,30 сме будни, като парцал съм. чак сега заспа.
повече от 10г сме с голяма спалня. момчетата си спяха в леглата. от малки са в легла 200/90, но имаше нощи в които се примъкваха без да усетим, като се усетим че има някой при нас се примъквахме на техните.
мислех, че и сега ще е така. всеки да си спи на леглото, но тати ни все иска беба при нас. та денем е в нейното, нощем е при нас. дано не си вкарваме таралеж в гащите, че имам приятелки дето едвам на 10г са отучили децата си да спят при тях.
belinda не че няма да се справя сама с децата, но ми стигат 10г да съм като самотна майка по почивките. искам и баща им на тия деца да е с нас Simple Smile друго си е заедно. много неща с момчетата е изпуснал ММ покрай тая работа, много рев изреваха когато ни оставяше. винаги са ме слушали, каквото кажа е закон ... и сега е така. тати си го бодват на едното ухо, но аз като си отворя устата вече е направено преди да съм си довършила мисълта Smile
miss july според мен може и да не е от ваксината, когато е от ваксина сме нямали сополи, кашлици и киханици, само висока Т и мястото на ваксина е повече зачервено. давай си нещо за температура, защото са малки още. имам лош спомен от тези високи Т. от бебета и до сега вдигат висока Т ей така от нищото и стига до 41, но за едно такова малко човече е много опасно тази Т. 48ч съм в криза докато им я сваля поне до 38.

# 354
Ехх тея нашите мъже много работни, колко неща пропускат докато са на работа.... но трябват парички, за да отглеждаме слънчицата си : ) Когато разбрахме, че ще ставаме родители с ММ решихме да купим още един апартамент и сега той постоянно работи, за да може да възвърне спестяванията ни Sad но пък се радвам, че поне когато детето порасне ще си има собствено жилище, а не като мама и тати да работи, за да си купи Blush живот и здраве снахичката да е доволна Joy

# 355
  • ЕН
Ехх тея нашите мъже много работни, колко неща пропускат докато са на работа.... но трябват парички, за да отглеждаме слънчицата си : ) Когато разбрахме, че ще ставаме родители с ММ решихме да купим още един апартамент и сега той постоянно работи, за да може да възвърне спестяванията ни Sad но пък се радвам, че поне когато детето порасне ще си има собствено жилище, а не като мама и тати да работи, за да си купи Blush живот и здраве снахичката да е доволна Joy

хахах надай се за доволна снахичка Smile и аз се надявам един ден за 2 такива доволни и добри .... ама надали.

# 356
Мис, на твое място бих отишла при педи. По принцип знам, че реакция може да е Т, обикновно се появява до 24 ч след ваксина. По-скоро шушулчо да е настинал.
И моята е със сополи и лека кашлица. От вчера слагам някакви правени капки, има подобрение.
До една година много бебета се разболявали средно между 6 и 10 пъти.
Линдичка, зъбите ли ви почват вас? 

# 357
  • София
Нощес за първи път ми се буди с писъци. Ама писъци и рев, като от болка. Горкичкото, май нещо го болеше. Изака се и заспа на ръце😕
Мис, споко, не са малки, тамън сега се почва. Ще се оправите, дръж се!
Апартамент няма да купя на никое от децата си. Намирам, че е лоша услуга, особено за момче. Хвърлям пари в образование, езици, ще помагаме и за университет някой ден, но дотам. Ще трябва сами да се постараят да правят жените си доволни😂
За работни мъже дума да не отварям, че как съм се ядосала...

# 358
  • ЕН
сетих се и друго за Т . при появата на първо зъбче при момчетата са ми вдигали пак Т, денят в който им избиваше вдигаха и на другата сутрин нищо, и това само при първото зъбче, при следващите останаха лигите и леките прозрачни сополчета

# 359
  • Враца
Момичета вие как спряхте капките за коликите, аз още си давам инфакол, но са на свършване, мисълта ми е да взимам ли още, да не и стане нещо от тях като няма колики вече, или сега да спра да инги давам докато имам още малко и ако нещо се появят пак коликите да дам

Общи условия

Активация на акаунт