Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 575
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз водата, ако е от бутилка не я преварявам. Давам до 2 дни след отваряне на бутилката. Ако е от чешмата я преварявам и пак до два дни и сменям след това. От бутилка давам розов девин, не знам каква друга е подходяща. Спрях да стерилизирам водните шишета, чат пат помпата и ако дам кърма от шише.

Килограми качих 12, сега не знам колко съм, но старите дрехи ми стават идеално.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 15:44 от ditmade

# 496
  • София
А наш пикльо пак спря да пие вода. Не че е пиел кой знае колко, ама 30-50 мл. на ден-два, пак е нещо. Тука от около седмица- хич.
С акането днес беше някакъв кошмар. 7 или 8 пъти...И не е разстройство, съвсем нормално ако, ама много беее! Вчера здраво ядох розови домати, че една приятелка ми донесе селски, ммммм, страшно вкусни!!! Дали от тях така се просра това дребното?! Не знам, обаче дано да спре, че ми писнА!

# 497
Ааа ние го минахме периода с пищенето,сега сме на абу-бу-бу Heart Eyes и смях без граници Grinning
Интересни са му дрънкалките,само като ги види и се залива от смях 😁 почва се вече с играчките,скоро ще трябва да си купим кош за тях!Гризалка имаме от 2 седмици и много си я харесва,като я лапне половин час си се занимава с нея,тъкмо да свърша нещо.ММ като я купувал в магазина му казали,че бебе на 4 месеца не може да си я държи в ръка пък камо ли да я гризка... стой та гледай!
Вчера се обърна от гръб по корем самичък Hug
За килограмите качих 18,до сега съм смъкнала 10.
Белинда и наш шошко спря да пие вода,сега като му дам шишето само дъвче биберона и си чеше венците с него,а водата изтича от страни 😁 Държи си шишето сам вече и май ще му давам друго с дръжки,пък може с него да пропие пак,знам ли?!Иначе вода преварявам всяка сутин от чешмата.За стерилизацията ме замислихте... още стерилизирам всичко,че и гладя 😲

# 498
То за какво да се хабя да пиша и аз, че и при нас с водата е същото, ама хайде. Аз си го обяснявам,  че вече не са такива жеги. Е то малко по моята логика ще пропие чак нАпролет, но друго не ми идва.
Те може преди бебета да са само спели и ядели, че и залъгалки да са държали на годинка, но нашите бебета са от някаква друга галактика. С такива темпове се развиват, че нищо чудно след три-четири  години да ми иска колата да ходи на дискотека. Joy
По темата с дрисъка- ака си детето стабилно- по между три и пъти на ден най-малко, не е разстройство. То после се чудя, защо качваше по 800 гр. на месец, ми тя каквото изяде изаква, къде да го трупа. Явно от сега държи на фигурата си, че нали си е на мама принцеската People Princess
Меченка, и ти като Марти, с желязна дисциплина това за гладенето. Изгладих веднъж, докато бях бременна всички дрешки. Повече не се и напъвам.

# 499
Аз продължавам да гладя само пелените, защото излизат от сушилнята като сдъвкана и изплюта дъвка. Вода така и не пропи, предложих два-три пъти и не съм настоявала повече. Със сигурност хората от Световната Здравна Организация разбират повече от майка ми, баба ми и свекърва ми, според които от жажда ще го уморя това дете... А ако не от жажда, то хипотермията не й мърда, както я извеждам без чорапи и шапка при смразяващите 35 градуса.

# 500
  • София
И аз гладя пелените по същата причина. Дрешки не, от къде намирате време за такива неща?!

Майките за не'къв ужас, да. Трето бебе гледам, моята все така ми няма доверие и мисли, че ще ги уморя. Всяко кихане е простуда, всяко лапане на ръчичка е признак, че кърмата ми не му стига, а когато го заведох на морето на месец и половина щеше да получи инфаркт. Образи Joy Да са ни живи и здрави!

# 501
Офф аз съм чисто луда, още гладя и стерилизирам, шишето в което цедя кърмата, и шишето за вода.
Аз още от 4 месец съм и купила шише с дръжки, еми много му се кефи, държи не го пуска. И тя го ползваше първо за чесане на венците, обаче аз упоритои слагам вода вътре и тя като беше жега, първо се мокреше за разхлада с него,  но после лека полека започна да я пие. Wink
За мамите и бабите какво да кажа качват ни се на главите, но без тях нв може Simple Smile

# 502
И моята много пищи, ама много, днес ми проглуши ушите.

Има си гризалки няколко и си ги гризка - всъщност каквото докопа е в устата.

Нещо е станала по-изнервена и започна да си иска приспиване - трябва да я обръщам настрани и да я тупам по гръбчето или памперса и да шъшкам. Предполагам чакаме зъби вече.

Още си стерилизирам и гладим.

Бяхме на море и изкарахме чудесно, топнахме я и във водата дори, мислех че ще е трудно по плажовете, но никакво напрежение, много съм доволна. Единствено навръщане в самолета като се качихме и се разрева неудържимо, направо не знаехме какво да правим, никога досега не я бях чувала да плаче така. Нахраних я и я полюшках и се успокои и заспа за останалите два часа и половина от полета.

Килограми имам още 3-4 за сваляне, преди почивката бях на режим и правех упражнения всеки ден и всичко се омаза за две седмици, сега наново.

# 503
  • София
И аз много искам на режим и упражненения, но истината е, че нямам никакво време. То си трябва човек да си сготви диетично, не да яде каквото му падне в промеждутъците между работата, поне 30 минути свободни за тренировка...Ми, нямам. Но скоро ще се пооправят нещата. Батковците ще тръгнат на училище, той пораства всеки ден, а и все пак в един момент се надявам да има мъж вкъщи😆 И тогава трябва да се заема сериозно, защото не съм вярвала, че толкова може да е гадно наднорменото тегло, така да ме болят коленете, ужас. Как я карат някои хора цял живот така, не знам.

# 504
Малкия пие вода много от шишето с дръжки, дано да го свикна така и като по- голям да си пие.
При нас е едно гадно дъждовно, само за гушкане с бебо и спане, ама уви той му се играе и пищи Grinning
Вчера уцелихме прекрасно време бяхме на фотосесия навън, много добре се представи бебо смя се много. А мама се наконти и тя излезе добре Blush а тати пълен непукист както винаги Expressionless
Четох за някакво хомеопатично Хамомила - за успокоение при растежа на зъбките и се чудя дали да не взема от сега да му давам Confused
Бяхме на шопинг за дрешки на бебо за есента... ММ като видя сметката накрая се опули и вика "мааале то било скъпо да имаш дете" Joy ааа викам "добър ден, сега ли се осъзна" Grinning

# 505
Здравейте, майчета!
Bubble, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава, много щастие и любов и все така мила съфорумка Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Pate20, аз давам Arnika глобулки на DHU. Дали има резултат не мога да ти кажа, че страшно се лигави, ръцете му са все в устата и каквото там докопа. Залъгалката обаче не я държи много. Най му е добре с биберон, не съм вярвала, че ще се научи да го взима, но с много постоянство, успя. Така сме и с водата, по-малко пие, но си му предлагам. Преварявам от чешмата. Относно "голямата работа" моят сладурко си е бетон - от 2-месечен по веднъж дневно. Белинда, при вас памперсите  доникъде не стигат Simple Smile Иначе и аз съм така с времето - не ми стига, какво да говорим за гладене, упражнения, а като сложим, че за последните и желание нямам Smile

# 506
  • Враца
Здравейте момичета, Cake Cocktail да се почерпите, че днес с ММ имаме годишнина, точно 5 от както се влюбихме Simple Smile  времето е много смотано и студено и не можем да излезем, за това спретнах някои вкуснотийки, които обича и ще чакаме детето да заспи довечера, за да празнуваме Wink

# 507
Ниа, благодаря Hug
Нелегална, честита годишнина, още n пъти по пет да празнувате все толкова влюбени Hug
И аз така си помечтах да си подремна следобяд, обаче дребка реши, че ще ми е контра и заспа за 30 мин, докато ядеше.

# 508
  • София
Дреб пак спа 3 часа, обаче аз въпреки това не успях да дремна. Малко съм особена със следобедния сън - доспива ми се и ако в този момент нещо ми попречи да заспя - шум примерно, край, разсънвам се и до там. Днес тъкмо сладко, сладко се унасях до него и той се размърка насън, трябваше да му дам да суче, преди да се разбуди окончателно и...когато той се отпусна, не мен вече ми беше минал сънчо. Но пък си почетох. С това кърмене и приспиване съм станала някаква литературна ламя - гълтам книгите като невиждала Grinning

# 509
  • Враца
Здравейте, малката не иска вече да яде от шишетата на Нук, а не знам дали имат обикновени биберони или ще сменявам шишетата. И да се оплача, през нощта се събуди да яде в 3 и заспа в 5:30 Rage то не беше въртене, хилене, пищене, бръмчане, ама хайде викам си поне ще спи до късно..... Миии в 8 се ококоли и почна да ме щипе, а сега вече спи 2 часа, но мама има работа и не може да легне с нея Sad

Общи условия

Активация на акаунт