Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос

# 31
Не искам Джайм да става добър, но май това е в логиката на сериала
след като ги смачкат, поодрежат им някоя и друга част и стават ангелчета - като Грейджой...

# 32
  • Варна
Не искам Джайм да става добър..

Това в какъв смисъл? Джайм Е добър.
П.П. Изключвам епизода с бутането от момче от кула, аз дори си имам собствена теория, че всъщност не го е направил той. Mr. Green

# 33

То не че това преди BUT е много вярно.. Confused

# 34
Не искам Джайм да става добър..

Това в какъв смисъл? Джайм Е добър.
П.П. Изключвам епизода с бутането от момче от кула, аз дори си имам собствена теория, че всъщност не го е направил той. Mr. Green

Е, това той го направи
https://www.youtube.com/watch?v=15-op9n7FO8

# 35
  • Варна

И? След като Кат отвлече брат му, нормално е да се защити. Значи Страките могат да отвличат и да правят каквото си искат с Ланистър и пак са добри? Тц, тц..

# 36
Мисля че контекста е различен и не може да се отнесе към изказването на Джон..

# 37
# 38

И? След като Кат отвлече брат му, нормално е да се защити. Значи Страките могат да отвличат и да правят каквото си искат с Ланистър и пак са добри? Тц, тц..

lвероятно при Старките  разсъждават през призмата "Ланистърите първи започнаха, значи е позволено и ние да направим някоя лотшотия, без да станем истински лоши". Ако разсъждаваме по твоята логика, щом Джайм е бутннал Бран с явна цел да го убие, а посел Джофри се опита да го убие отново, това дава пълно оправдание на Кейтлин да коли Ланистъри, когато си пожелае и Старките пак няма да са лоши- тоав е неизбежна самоотбрана.

# 39
  • Варна
lвероятно при Старките  разсъждават през призмата "Ланистърите първи започнаха, значи е позволено и ние да направим някоя лотшотия, без да станем истински лоши". Ако разсъждаваме по твоята логика, щом Джайм е бутннал Бран с явна цел да го убие, а посел Джофри се опита да го убие отново, това дава пълно оправдание на Кейтлин да коли Ланистъри, когато си пожелае и Старките пак няма да са лоши- тоав е неизбежна самоотбрана.
Това към мен ли? newsm78

# 40
Понеже си гледам клипчетата от епизода, сега забелязах Денерис как взима по 2 стъпала нагоре към замъка Simple Smile

Има много намигвания, някой може би нарочно са сложени, като това преди "НО" изглежда точно нарочно направено Simple Smile
Другото е това, че няма да съди по делата на бащите им. И във новия трейлър веднага имаме "Targerians cannot be trusted"  а Церсей директно я задраска Simple Smile

# 41
Джофри не казваше ли аз "Аз съм кралЯТ",а на Джон репликата е "Сега съм крал"?Мисля,че има някаква разлика в посланията.

# 42
Репликите на Джон и Джофри са съвършено различни. Репликата на Санса е чист опит за манипулация и кой знае чия приумица. Не мисля, че има скрит смисъл.  Peace

# 43
https://lifestyle.bg/international/svatba-v-game-of-thrones.html … m_campaign=footer

http://www.monitor.bg/a/view/15162-%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0%BD-%D0% … 0%BE%D0%B4%D0%B8/ - ето ви и тук - Кит Харингтън се скози за Роуз Лесли. новина отпреди 6 часа.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 17:43 от Джон Сняг

# 44

това скози е много яко Grinning , в стил Игрид малко

Общи условия

Активация на акаунт