Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 400
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Кутрето обича да наблюдава реакциите на хората и така разбира какво искат те.
В случая разкри прекалено много за себе си само и само да провокира Джон.Чудя се какъв извод си направи. newsm78
От началото на сезона имам странното чувство, че вкарват някаква любовна нотка в отношенията между Джон и Санса. Дори в противопоставянето, после изясняването, когато тя леко го докосне- една дълга пауза като в сапунен сериал  Grinning  Това са мои наблюдения... но може и Кутрето да е забелязал тия промени...  Grinning
На мен точно обратното ми се струва, Санса се кротна едва когато Джон остави Севера на нея. Санса иска власт, не любов, мисля , че тя отдавна не вярва в такива глупости.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 11:43 от a Wanda

# 316
Кутрето обича да наблюдава реакциите на хората и така разбира какво искат те.
В случая разкри прекалено много за себе си само и само да провокира Джон.Чудя се какъв извод си направи. newsm78
От началото на сезона имам странното чувство, че вкарват някаква любовна нотка в отношенията между Джон и Санса. Дори в противопоставянето, после изясняването, когато тя леко го докосне- една дълга пауза като в сапунен сериал  Grinning  Това са мои наблюдения... но може и Кутрето да е забелязал тия промени...  Grinning
точно така го виждам и аз, но понеже ми се струва абсурдно не го мисля

# 317
 В сериала наистина имаше два-три такива момента, като с докосването на ръката, но и на мен ми идват абсурдни. Ето до къде се стига, когато се водиш по желанията на тълпата, а не по сценария, не вярвам в книгата Джон и Санса да осъществяват любов, твърде близки се чувстват, на практика това би било инцест, а на Север, това не е без значение, но във сериала всичко може да се случи - че и деца да имат Joy. Д и Д упорито се стараят Санса да заприлича на Церсей, #Cussing out може да търсят и абсурдната логика да спи с брат си, за да заприлича на нея newsm78 (при все че не й брат, но нейсе - те не го знаят)

# 318
Само споменах какво усещам спрямо тях, а и на мен не ми е приятно никак. Дори всяка тяхна сцена ми е досадна, от играта на актьорите ли е , но има някакъв намек, не го играят съвсем като братска любов. А Санса от първи епизод на първи сезон ми е като малка Церсей, така че няма да се учудя тя да е следващата, която ще я измести от трона  Simple Smile

# 319
  • Вестерос
Санса иска да е Церсей, тва е

# 320
Аз от миналия сезон още имам усещането ,че ще загаджат Джон и Санса.Има някаква химия между двамата,не знам дали нарочно е търсена от режисьорите или е от самото излъчване на актьорите.На мен лично ми харесва.
Но се зачудих на поведението на Кутрето и още нямам обяснение.Жалка картинка е.Щеше ми се преди да го убият да е по-така,по Кутре. Mr. Green Тоя някакъв влюбен лигльо.
За мен Санса го е отсвирила и феновете някак по инерция продължават да не й вярват.

Цитат
не вярвам в книгата Джон и Санса да осъществяват любов, твърде близки се чувстват, на практика това би било инцест,
Джони,точно в книгите Мартин по  един особен начин свързва  Джон и Санса.Само ще спомена,че Джон е точно принцът от момичешките мечти на Санса,а в сериала репликата:"Не познавам друг човек,който тъй малко да прилича на Джофри." никак не ми се струва случайна.
А тук има много хубав анализ:http://blindestspot.tumblr.com/post/50820774456/jonxsansa

Колкото до кръвосмешението - те са първи братовчеди;дядо им и баба им са били също първи братовчеди;Тивин и Джоана също.Така че не би било проблем.И първите идеи на Мартин нали са били любовен триъгълник Аря-Джон-Тирион.
В крайна сметка-каквото има да става,ще стане.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 13:55 от irena681

# 321
И първите идеи на Мартин нали са били любовен триъгълник Аря-Джон-Тирион.

newsm78 newsm78 newsm78

# 322
Аз пък не виждам никаква химия между Джон и Санса.

# 323
Аз от миналия сезон още имам усещането ,че ще загаджат Джон и Санса.Има някаква химия между двамата,не знам дали нарочно е търсена от режисьорите или е от самото излъчване на актьорите.На мен лично ми харесва.
Но се зачудих на поведението на Кутрето и още нямам обяснение.Жалка картинка е.Щеше ми се преди да го убият да е по-така,по Кутре. Mr. Green Тоя някакъв влюбен лигльо.
За мен Санса го е отсвирила и феновете някак по инерция продължават да не й вярват.

Цитат
не вярвам в книгата Джон и Санса да осъществяват любов, твърде близки се чувстват, на практика това би било инцест,
Джони,точно в книгите Мартин по  един особен начин свързва  Джон и Санса.Само ще спомена,че Джон е точно принцът от момичешките мечти на Санса,а в сериала репликата:"Не познавам друг човек,който тъй малко да прилича на Джофри." никак не ми се струва случайна.
А тук има много хубав анализ:http://blindestspot.tumblr.com/post/50820774456/jonxsansa

Колкото до кръвосмешението - те са първи братовчеди;дядо им и баба им са били също първи братовчеди;Тивин и Джоана също.Така че не би било проблем.И първите идеи на Мартин нали са били любовен триъгълник Аря-Джон-Тирион.
В крайна сметка-каквото има да става,ще стане.

ирена,   не исках, да говорим за книгите, но ми се струва че омешваш нещата. В Книгите Санса почти не се сеща за джон, веднъж я подсетиха за него, докатое  в Долината и тогава се сети и се запита какво прави той, но не изпита някакви трепети. Докато бе в Чертога, често си мислеше за Роб иБран и дори понякога - за Аря, но никога - за Джон. джон никога не си е мислил заА Санса. Често за Аря, и на няколко пъти - за Роб. те не са близки в книгата в степен на привличане, а същевременно, докато знаят са брат и сестра, а на север  инцестът се смята за ужасен  грях. Да, братовчеди са**, но тоав никой не го знае все още освен филмовият Бран. ОСвен това Таргите са частен случай- имали са дракони.*

ние говорехме за филмите. Много по-вероятно е Джон да се събеер  с Дани, той е Тарг, тя е Тарг, а а от друго страна не се познават отблизо, и никой няма да има усещането че правят нещо нередно.

*По твоята изкривена логища, щом инцестът не е проблем, нямаше да е проблем и  ако Санса във филма   се бе залюбила с Теон, нищо че са млечни брат и сестра. нали така или инаеч стана ясно, че не е убивал братята й, и  не е горил ЗХ, какъв е проблемът?

**Това че са първо братовчеди, не значи че не е инцест, просто е с по-малка степен. Тивин и Джоана също са извършили инцест, резултатът е че имат изрод в семейството - Тирион.

Джон е всичко но не и принцът от мечтите на Санса. тя исак някой нежен и мил тип, да я гали с перце,  в външността на Лорас или Джофри, и невояртно изтънчен,  а  Джон е рязък, затворен, рядко се съобразява с другите - копие на Нед Старк.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 14:17 от Джон Сняг

# 324
Ако беше си направил труда да щракнеш линка и да погледнеш какво пише,щеше да разбереш,че не става въпрос за това колко пъти се сещала Санса за Джон и обратното.Walking in my shoes -  в този смисъл ги е свързал Мартин.
И не моята логика е изкривена,щото не аз съм измислила в "Песен за огън и лед" първите братовчеди да се женят.
И никого в нищо не убеждавам,просто споделям.

# 325
Не съм твърдял  че не са се женели братовчеди. Казах само че пак ще си е инцест.
някои благороднически събития не се съобразяват с инцеста - резулатите често са хемофилия и други такиав болести.
в случая във Вестерос на юг по не се съобразяват с инцеста, отколкото на Север. На Таргите пък съвсем не им пука. Джон и санса са северняци.
да, вероятно няколко пъти още го е споменала, но е бил "белжка под линия", просто е изредила цялото си семейство и го е споменала и него, както като се молеше в септата. Не е да се е молила специалон за него. Виж когато в Долината й го споменаха, си помисли специално за него, но се наложи да я подсетят.

Ето какво пише в линак, който ти си ми пуснала

Sansa, having been portrayed as super-distant from Jon

между другото в линка пише много глупости, сравняват Санса с Елизабет, използват сравнения хем от книгиет хем от филма и т.н., но дори там признават, че е малко вероятно такова развитие - Санса - Джон.

не мога да попреча на никого да вярва че Джон и Санса ще преспят. за мен няма да се случи, изказал съм мнение, както и защо смятам, че съм прав. който вярва в обратното - има пълното право да си вярва в каквото иска.

иначе първите идеи на Мартин наистана са за любовен тригълник джон - Аря - Тирион,
Скрит текст:
на много места можем да го открием - първо в отношението на Джон и Аря един към друг и второ  в това, че в началото се споменава че ще женят Тирион за Аря, но тя избягва.
В този смисъл бих приел за по-нормално Джон да преспи с Аря - но не и със Санса. Много са различни с нея, и не смятам че се привличат.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 14:35 от Джон Сняг

# 326
Тирион не е Ланистър, стига вече! Laughing
Шегувам се, но само донякъде.

# 327
 Дали е Ланистър тепърва ще става ясно. Аз си имам собствена теория- Джайм и Церсей са Тарги, а Тирион - Ланистър. ще видим дали съм прав. Stop (но пък и Тарг да е  Т. се представя под името Ланистър, нарича се син на Тивин и претентида за земите на Ланистър - Кастърли, затоав ми се струва редно да го представяме така, докато  той самият не признае че е Тарг пред Денерис.)

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 15:29 от Джон Сняг

# 328
Джон, аз реагирам на постинга ти, в който посочваш, че Тирион е джудже заради инцеста.
Аз си мисля, че Тивин няма собствени деца, близнаците са на Ерис. Церсей е цял бащичко.

И не на последно място- Тирион е джудже, а не изрод.

# 329
Не можах да се стърпя просто. Някой път имат чудни попадения.

Общи условия

Активация на акаунт