Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 348
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
За Варис е според мен заради пророчеството да се пази от парфюмирания.

Кой е прафюмирания?

# 451
Джони, съветвам те да гледаш поне едно от многото клипчета показващи колко много ефекти има в сериала, дори и на места за които никой не подозира.

Спартак е добре направен, но се използва само забавен каданс и нереално хвърчаща кръв именно щото е евтино и лесно се прави.

Колкото до загубите на Денерис, изкуствено изравниха силите според мен.

Тарли си се виждат съвсем ясно, как може да не ги видите, явно Джайм много ви заслепява Simple Smile

# 452
 не знам от какво  разбираш, но мен сериала  "ИГра на тронове" с нищо не успя да ме впечатли, гледам го само защото се надявам на спойлери за книгата. слаб кастинг, слаби изпълнения, слаби ефекти, Емилия Кларк и Карис ван Хютен един-два пъти  голи* - голяма работа, в Спартак почти няма сцена в която да не гледаш оргия, а и жените и мъжете са като модели от списание.
Викингите  може да не са наниво на Спартак, но имат много добър кастинг, и като започнат да забавят каданс са невероятни.
Би ли ми обяснила кое е невероятното в ефектите на Игра на тронове? - битката на Юрон и Ара, която бе бой на негри в тъмна нощ и едните железни не се различаваха от другите? Планински рай който бе превзет за десет секунди, докато при Викингите и Спартак, баталните сцени  в една -единствена схватка са половината серия? може би  големите ефекти се състоят в това че Д и Д три епизода подред  не могат да немерят пари за един бял вълк, въпреки че намериха пари за Дракони? Да им пикая на ефектите. #Cussing out То без вълчищата половината  сериал си губи смисъла.
Гледала ли си  декора на Зимен Хребет? - със същия успех можеха на снимат в някоя карловска къща. Две къщи с еркери и балконче и дворче и десетина души  се мотаят в двора и една каруца. Големите ефекти.
Единствените по-значим ефект е от взривяването на септата на Белор, той се е получил добре - признавам. но е твърде недостатъчен. От битката при Черна Вода например очаквах много повече, и там нещата ми изглеждаха странни с този зелен огън, все едно че гледам през някой старите телевизори, които имаха три цвята.

*нея можеха и да нея показват и нищо нямаше да изгубим

Балерионе, щом никой не подозира за тези ефекти, какъв е смисълът от тях? ефектите са за да се виждат
Скрит текст:
[/b] Взривени кули, хора които минават през стени,  хора които летят  и т.н. Ако исках ефекти ще гледам Х-мен или Терминатор 2 (Как т 1000 минава през стени и се превръща в други хора), а не нещо което не се вижда. И в Смело сърце има ефекти, но за мен този филм няма да остане като спомен в главата с ефектите, а с актьорските изпълнения.

Балерионе, като е толкова лесно, защото никой не е използвал досега толкова забавен каданс? иска се и майсторлък. То и Старите Стар Уърс бяха евтини, Йода бе едан кукла, но бяха по впечатляващи ефектите им за времето, отколкото на сегашните Стар Уърс, които ги правят с компютър. Не е важното дали е лесно и евтино, а дали е впечатляващо. ефектите се правят за де впечатли публиката.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 14:07 от Джон Сняг

# 453
  • Вестерос
За Варис е според мен заради пророчеството да се пази от парфюмирания.

Кой е прафюмирания?
Смятаме, че е Варис.

Искам снимка на нападащите ПР и кои са на Тарли, защото аз лично негови знамена на видях, може и да съм пропуснала.

# 454
 Много е вероятно Варис да е предал Дани. Той играе с всички страни едновременно.*

Мелисандра  е твърде ангажирана с битката срещу Другите, а Юрон не само че няма нищо общо с тази битак, но се кланя на разни демони. Съмнително е да му помага.

*проблемът е, че ни виждам каква му е изгодата,  екранната Церсей го осъди на смърт , загдето помага на Тирион ?
** Аз също не видях знамена на Тарли. Само Ланистъри и Тирели

# 455
И за да не е спам - серията ми хареса, но правят всичко някак на бързи обороти, предполагам заради по-малкото епизоди. Но пък има време Дани да си изрецитира всичките имена и титли и да заеме половината серийно време.  ooooh!

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 16:28 от bubanka

# 456
 Дани и Церсей не ми харесаха и на мен с дългите си монолози и на мен.
но пък максимамално се кефя на Сам, съжалявам, че вместо тези скучни монолози ( докато при Дани освен редене на титли имаше и опити за съюз, монологът на Ц. можеше да е поне наполовина) не дадоха повече екранно време на Сам. той започва в три серии да реди откритие след откритие.
Откри че на Драконов камък има много материал  с който да се направят оръжия срещу другите;откри как да лекува сива люспа; сега като на шега му дадоха стари пергаменти, недокосвани от никого и най-вероятно ще открие още нещо полезно срещу Другите.

# 457
  • Разпиляна във въображението

# 458
  • срещу двата комина :)))
Джони, аз темата я приключих, нямам никакво намерение да се обяснявам, ОЧЕВИДНО идея си нямаш за какво говориш  Stop

# 459
  • Вестерос
Това в дясно е Тарли, нали? Пропуснала съм го. Назад само лъв се вижда. А уж нямаше да тръгва срещу ПР.

# 460
Това в дясно е Тарли, нали? Пропуснала съм го. Назад само лъв се вижда. А уж нямаше да тръгва срещу ПР.
Двамата отзад са Тарли - Рандъл вдясно, а сина му вляво. Наистина техните знамена не се виждат

# 461
Мисля, че имаше и кадър, на който Джайм, Тарли и Брон яздеха един до друг.

Да, сега проверих - 19 секунда:

https://www.youtube.com/watch?v=90Yk9K3XKTA

Може би тези от 11 секунда са войската на Тарли, в други цветове са.

# 462
  • Вестерос
Не и те в другите униформи носят знамената на Ланистър.
Аз прочетох сценария за следващия епизод-ставаааа Wink

# 463
Може ли линк?
Имало голямо краденене на ГоТ материал вчера, ма да вземе да изтече барем целия сезон  Mr. Green

# 464
Ако изпадне отнякъде и една книга, свиркайте AstonishedAstonishedAstonished

Общи условия

Активация на акаунт