Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 345
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Може ли линк?
Имало голямо краденене на ГоТ материал вчера, ма да вземе да изтече барем целия сезон  Mr. Green

да, много смешно, после що нямало пари за вълчища и ефекти не знам какви си.

# 466
 щом има такива грамадни спойлери, пишете в спойлер
Скрит текст:
открива ли нещо Сам в тези пергаменти, които му дадоха? и въобще какво следва в следващия епизод с него?

# 467
щом има такива грамадни спойлери, пишете в спойлер
Скрит текст:
открива ли нещо Сам в тези пергаменти, които му дадоха? и въобще какво следва в следващия епизод с него?

Скрит текст:
Нищо. В следващия епизод няма да има Сам  Mr. Green

# 468
# 469
Е какво очакваш да открие...бих очаквала да открие нещо в книгата
В сериала нещата вървят към приключване на сюжетните линии, няма да открие нещо ново, достатъчно откри
Щом и потеклото на Джон ще се разкрива чрез Бран, за Сам не остана много за откриване...още някой детайл за ледените зомбита, ако се поизчерпат откъм идеи... това е

# 470
  • Сидни
Дайте пак линк или скрит текст  с тия испански спойлери, плииииз...

# 471
Е какво очакваш да открие...бих очаквала да открие нещо в книгата
В сериала нещата вървят към приключване на сюжетните линии, няма да открие нещо ново, достатъчно откри
Щом и потеклото на Джон ще се разкрива чрез Бран, за Сам не остана много за откриване...още някой детайл за ледените зомбита, ако се поизчерпат откъм идеи... това е
Скрит текст:
Не е така. Има още нещо съществено. Повече не мога да кажа. Джони Сноу, питах те на ЛС дали искаш да ти пиша, не искам тук, както и предния път не желаех да се дават публично линкове. Има хора уж много искат за знаят, после разочаровани и мрън-мрън.

# 472
  • Сидни
Може ли и на мен линкове със спойлерите на лично? Тенкс!

# 473
 тъмнозелена, благодаря за предложението. bouquet Отговорил съм ти, ще съм ти признателен ако пуснеш спойлер на ЛС  (пък всъщност на ЛС може и направо - без спойлер - само аз ще го чета)
Хепи от Сам, очаквам още много, но не искам да коментирам, какво точно очаквам, че ще стане пак дискусия.

# 474
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз искам линк към спойлерите,няма нужда от лични съобщения.
Сложете го в скрит текст тук,за да няма сърдити.

Олена,както казах,ми беше много любим персонаж: хитра с точен поглед над нещата,няма нейна реплика,която да не е била казана на място.Направо съм изненадана,че не се бяха подготвили за евентуална битка с Ланистър и ко.
Не мисля,че има предател в групата на лейди Драгончик,по-скоро за балансиране на двете воюващи страни,както някой спомена преди това.

# 475
 според мен е възможен предател, но ако е Варис, не виждам мотив? Церсей здравата го е погнала, едва ли ще се откупи, с някакви сведения. освен това Дани бе от по-силната страна, няма логика сам да си гори мостовете??? Мелисандра напълно я  изключвам. Юрон се кланя на демони. Засега ще праиема че  Юрон има някакви собствени магове,  и бурята  срещу Яра в коята корабите му се появиха изведнъж бе твърде неестествена.
Олена и на мен ми беше любима.
Но не мисля че са балансирани нещата - Церсей има Желязната Банка, Желязната флота, разгроим Дорн,  разгроми Планински Рай, а дани има дотраки,   неопетнени , дракони които Дани държат под юзди и един  още неосъществен съюз с Джон.
аз също съм навит да се пускат спойлери с уговорката, че се отнасят за бъдещи епизоди.
който не иска няма да чете.

тъмнозелена, благодаря за сведенията за Сам bouquet ето че научих нещо интересено, макар да бе мноог различно от това което си мислих.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 20:11 от Джон Сняг

# 476
И аз искам линк към спойлерите,няма нужда от лични съобщения.
Сложете го в скрит текст тук,за да няма сърдити.
Излязъл е нов и по-подробен на четвърти епизод:
Скрит текст:
Забележи само каква яка картинка на всяка страница са сложили  Laughing
Не знам защо не ги пуснаха всички епизоди на куп, ами така ни мъчат. Така го чакахме този сезон, особено този, защото нищо не е известно. То беше ясно, че ще има много луди, които ще хакват, крадат преводи и пр. Специално НВО какво губи ако ги пусне ънблок - не знам. Нямат реклами докато вървят филмите, приходите им са от такси, които така или иначе си плащаме. Само едно хубаво има в цялата работа - преди хората бяха вкиснати като дойдеше понеделник, сега с нетърпение го чакат  Grinning

# 477
  • Вестерос
Toва е супер подробно описание на следващия епизод.

Чакаме Сам да открие и да потвърди теория на феновете на книгите, че Регар и Лиана са женени и така Джон става престолонаследник и измества Дани.

А назад в темата пуснах линк, който не пазя вече за всички спойлери до края на сезона. До сега е вярно всичко може да преразкажа по спомен.

Пп същите неща е дала и тъмнозелена.
И за предния сезон почти нищо не знаехме

# 478
 Тиф, на мен не ми пречи, защото вече научих информацията за Сам*, от Тъмнозелена, но има хора които се дразнят. и пак ще има кавги.
Моля те   -  сложи в спойлер, новината че
Скрит текст:
Регар и Лияна са женени и Джон измества Дани. Който иска да чете на свой риск.
*по моя молба

Благодаря предварително.

**не възразявам да разкажеш по спомен, на мен лично ще ми е интересно, но пак ще те помоля - в спойлери. Дразним доста хора.

# 479
Тиф, на мен не ми пречи, защото вече научих информацията за Сам*, от Тъмнозелена, но има хора които се дразнят. и пак ще има кавги.
Моля те   -  сложи в спойлер, новината че
Скрит текст:
Регар и Лияна са женени и Джон измества Дани. Който иска да чете на свой риск.
*по моя молба

Благодаря предварително.

**не възразявам да разкажеш по спомен, на мен лично ще ми е интересно, но пак ще те помоля - в спойлери. Дразним доста хора.
Ама то това отдавна е известно из спойлерите още преди да тръгне сериала.
Не помня къде го четох. Дори знам, че е планувана ретроспективна сцена с двамата за случая

Общи условия

Активация на акаунт