Любители на кучета - 74

• 40 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Аууууууу диршльовци готини. А тати е голям хубавец.  Heart Eyes
Намачкай го тати ако ти позволи от мен Laughing

# 136
  • DE
Сиви, бе...стига си му викала на прасето прасе Joy
Я какъв е добричък и сладурест
possesse, твоето бандитче бая тежък кокал има
Таткото е лаби, нали?
Моето е с мама кафява лабрадорка и на 7 месеца беше 17 килца
..............
Аз си падам малко злоба, но ако има начин бих забранила развъждането на френски, английски булдог и боксер докато не им оправят носовете и очите
Мъка ми е за тези животинки като ги гледам особено сега като е топло
Въпреки:soon123, честито да ви е паленцето и дано да е винаги здраво и много да ви радва

При нас ожънаха полето и настана какaфонията
На Зу ушаците са навряни у гъзO-ни предава ни приема
Мишoловка
Подлудява като я пусна.
Не играе с другите кучета а хуква да рови и търси полски мишки. Тя бяга, аз викам след нея, палячовщина два часа на къра и вече е само на каишка
Много я хапят комарите. По главата, гръбнака и краката
Два дни вали и нямаше комари и днес лежа дълго в едни храсталаци и сега гледам пак е нахапана
Ходих в цоомагазин, но не намерих нищо за пръскане. Предлагат ми против бълхи и кърлежи
Опитах да я намажа с кокосово масло, но после се ближе много
Някаква идея да ми дадете?

# 137
  • София
аха, тати е лаби
не е много висок, ма е много едър
и не е дебел
и главата му е огромна
ама моята не седеше мирна да ги снимам като хората
по ръст явно се е метнала на мама
не знам какво ще излезе накрая, може изведнъж да спре да наддава
ма може и да не спре

и остави кучето да тича
може да му носиш мишенца за примамка, да си я хванеш накрая

# 138
soon честито кученце! Много радост и лудории да ви носи това черно тумбаче. Hug
matze, че той Макс е такова прасе, че някак си съвсем естествено си му отива това обръщение. То няма такава лакомия като неговата. Днес пак глътна найлон и вече като го преглъщаше видях, но поне е малко парче и ще чакам да си излезе по естествен път. Grin Просто няма нещо, което да не яде - дини, марули, пъпеши, череши, праскови, кайсии, помело, портокали, домати, краставици.. абе като истински кръвожаден представител на кучетата е. Sweat Smile А с тази шоколадка Зу как биха си паснали за лудории в полето. И Макс тича като подивял, души по следи, гони фазани, сърни, зайци.. каквото има, а ако оък съвсем нищо не може да открив почва гаргите. Но поне чува и следи къде съм и щом свирна в галоп препуска към мен.
Днес след нощната смяна скокнах до село да полея градината и съм много горда, че си откъснах пъпеш лично от мен засаден. Stuck Out Tongue
И онези малки бонбони ги намачках и по напористите от тях излязоха да се запознаят с Макс:

Май ви позатрупах с повечко снимки, ама много са бебешоците пък все по отделно идваха при Макс, а ми бяха много сладка картинка. Между другото това са му полубратчета и полусестричета (баща им е един и същ).

# 139
  • Sofia
Леле, умирам от умиление!! Каква гледка само!!! Heart Eyes
Честита радост, soon, да ви е живо и здраво мъничето! Simple Smile

# 140
  • DE
Ох, аз искам пак бебе-куче де hahaha
Така ми се гушка едно такова топче, ама като знам моята лудетина какви ги вършеше до скоро и ми минава мерака
Сиви, това черното на профилната ми снимка беше такова. Елза ядеше абсолютно всичко!
То не бяха торби, мърша, пласмасови кутии...абе що и е под носа и гълташе.
Зу прави опити, но като и крясна и плюе
Не смея да я пускам на този етап свободно да тича, че не слуша-ама никак
Хване ли дирята и ушите и са с тапи. Няма да офейка-страхлива е, но и не идва докато не и омръзне.
Успявам да я уловя по случайност и то като ръся из цялото поле гранули-продажна е

# 141
  • София - Рим и обратно
Да ви покажа едно "ангелче" на снимка:

Ще си рече човек, че е куче-мечта, а то е лудо по цялата глава, направо имам чувството, че има някакви психически проблеми - то е търчане, ръмжане, бясно копаене, ядене на 100 клечки в секунда... Confounded...
Кога минава тая лудост или ще си е все така?

# 142
Кафе с мед, много е красива и прилича на моя като бебе! Ще я изям, направо не мога да повярвам!
Ето го и него като бебок, мъчно ми е, доста време мина. Долу слагам и снимка на какво беше способен, спря на 1,5-2г., ако вашето куче не е толкова опустошително, радвайте се:

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 23:11 от Dogsy

# 143
  Ауууу , прасето е уникално а Зу нека още да дивее Laughing
 Като ви гледам лабрадорите и ми се ще и на мен да си взема такъв, но при  гледката на диваните и размислям веднагически. Ако видя такава гледка, ще получа удар,, но не слънчев  Laughing Laughing

Благодаря ви момичета  Simple Smile

Моята "скункс"( преди poop ужасни газове пуска Laughing) след вечерята и 5 минутната игра да тичаме на балкона, следене на джапанките ми ( да не изчезнат отново) и заплашване на собственият си креват с ръмжене и хапане заспа. И сега съм свободна вече от ангажименти до след малко, докато не отиде в някой ъгъл на балкона да се изходи. А аз чинно я наблюдавам без да ме види и като свърши работата я награждавам. И ако някой каже, че малките кучета не възприемат, това не е вярно. Моята от два дни и вече знае "не" и " добро момиче", по точно интонацията. Нали тепърва се учиме на тези хигиенни навици та се радвам, че бързо учи. А това с  топлото време.....   мисля, че ще се справиме. Има време Simple Smile

# 144
Sivi....иде ми да си поръчам едно от твоите кученца...тоооолкова да ме радват. Макс изглежда леко стреснат на едната снимка, все едно си казва "Не мърдай и то ще изчезне" GrinSweat Smile

Кафе с мед, Dogsy - сигурно заради вас ще си взема визла, честно. То бива прелест, но е нетърпимо вече...искаааам HeartbeatHeartbeat

soon, две шепи гранула не са ли много много за едно такова телце. Аз имах дакел (вярно злояд) но все пак за бебе ми се вижда много храна.

# 145
DivaOrhideq наистина беше застинал покрай бебешоците и едеам се движеше. Аз мислех, че ще е като слон в стъкларски магазин, а той пък се оказа страшно внимателен.
Вчера из страницата на една киноложка федерация ми се мерна мама визла и бебешоци. А ако знаеш пък какви сладки бяха. Страшна красота са Heart Eyes, също като нашите в темата.
Dogsy тъкмо покрай кучето сте си сменили мебелите. Все пак човек има нужда и от малко промяна и той ви е помогнал Stuck Out Tongue Winking Eye
Кафе с мед с израстване намаляват белите даже някои напълно спират да правят дивотии, но в бебешкия и детския период си им е вид забава.
А пък Макс преди малко се натъкна на таралеж, ама пусто не можа да разбере, че боде и сега устата пак му е в рани, а таралежа си е цял целеничък и нищо му няма. Надявам се аледващия път вече да му светне лампата, че с това животно шега не бива.Grinning

# 146
Много интересен повод, зеления, двойния. Има ли специално предназначение?

Много хубави кучовци показвате Revolving HeartsRevolving Hearts

# 147
  • София
относитело специално, откача се от карабинера и се закача с друг карабинер за нещо си, за да е вързано кучето
живее в конна база и се налага да го връзват чат пат

# 148
  • Бургас

Пробвам качване на снимки от тел. Ако не стане извинявам се, довечера ще трия. Стич и батко в дъждовен ден. Това моето е котка под прикритие, усетили че вали и вкъщи няма куче, на ръце го нося до вън, иначе набива спирачки и го суркам- буквално.

# 149
Diva, много са му определено. Вече сме на по една шепа и сме по щастливи.
 Madlena, тоя твоят мързеливец наистина ли се плаши от дъжд Laughing Ако е така, кажи какво правиш за да знам и аз какво да правя с моята Damnit  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт