Любители на кучета - 74

• 40 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
soon123 , няма спасение Simple Smile Моите като чуят хладилника и нищо не може да ги спре. Ако случайно са затворени някъде, се почва вой, драскане по вратата, докато не им се отвори. Ако се гушкаме - скачат веднага и хукват. Да не изпуснат случайно.... Казват, че кучето трябва да се храни след стопаните си (нали алфата винаги се храни пръв), но аз не го спазвам.

# 676
  • под тепетата
М-даа, и ние си имаме пазител на хладилника  Laughing При нас редът е : след разходка се мият лапи и му се сипва вечерята. Подушва се и се отминава. Докато ние вечеряме се настанява  до мъжа ми с оня поглед на сираче и пристъпва нетърпеливо от крак на крак. Мъжът ми се нахранва и му оставя винаги последния залък/парче. След което кучо се примъква до мен и се повтаря процедурата с пристъпването. Аз обаче съм лоша  не давам нищо  Twisted Evil Като види, че авантата е свършила си се отправя до купата и се чува едно звучно хрупане  Mr. Green
 Зори и Змия си имат едни нежни куклички! Да са им живи и здрави!
soon123, моля те, не я наричай така! Сигурна съм, че я обичаш, въпреки белите и!
Госпожица Дух , иска ми се и аз да пускам на воля моя северняк, но явно не съм се справила с ела тук, и за мое спокойствие и негово добро ( не ми се събират овце и кози на разпиляно стадо) е винаги на рулетка.
 ТуиГ, тези лапички дават заявка за голям размер! 

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 15:50 от bilqna_69

# 677
Коте, това със алфата и храната и при нас вече не върви. Но за това е виновен мъж ми, че намери тая проклета безсолна миришеща ужасно вкусно шунка bash И това с гушкането също го има. Гушка се и спи при мен и като чуе само, че мъж ми  става и се започва едно наблюдение, докато се види на къде ще тръгне той и веднага се хуква. Ама това, че ще се пребие, че може да счупи лапа или да си удари главата в някой крак на масата докато вземе завой, хич не я интересува. Само дето аз съм  #Crazy докато я видя, че е добре и седнала чинно до хладилната врата Laughing.
 Биляна, ние не и даваме от нашата храна, дори и залък, освен шунка де, но то е един, два пъти в седмицата. А тя си е извънземна. Даже нямаме никакъв проблем вече с интернет и хващаме всички канали Joy Има прилепски уши и играят роля на антени Laughing Така се бъзикаме с мъж ми.

# 678
  • София
Лили се пребива редовно, докато гони топка вкъщи Simple Smile Много е смешна, милата, като герой от анимационен филм - загрява на място и хуква. Балу е същия, само че сега е на гости и така ми липсва...

Биляна, при нас майка ми разваля реда вкъщи - вианги им дава по нещичко от масата. Аз и МП не даваме и двамцата си знаят - при нас не се редят. Но дойде ли майка ми, те са първа писта при нея. И тя като ми каже: "Ама виж как ме гледат - мога ли да ям, докато те са гладни?"... Даже сме се карали сериозно и тя ми заявява, че като ѝ забранявам да им дава, и тя нямало да яде - не можело така да се мъчи (тя, не те), да яде и да не им даде. ooooh! hahaha

# 679
  • под тепетата
При нас проблем са гостите. Дават му какво ли не, той си е лаком, но с чувствителен стомах и напоследък ги предупреждавам, че даде ли знак посред нощ, че има зор, те ще го разхождат  Twisted Evil След едно кебапче така ни обгази, че ставах да проветрявам  #Cussing out

# 680
  • Велико Търново
Белла има проблем пък с "не" - то  Confused В период ли е някакъв, не знам, но постоянно нещо гризе - лошото е, че не си чеше зъбите с разни играчки дето съм й взела или Педигри пръчки , ами я крака на дивана или шкафа ще залющи, или там където не бива - като й казвам "не", просто не ме отразява. Ако я отстраня, моментално е пак на същото място, и така 50 пъти, без резултат. Имам чувството, че "Не" й е името вече  Grinning
Командата "седни" винаги я изпълнява, и ...дотам. Дъщеря ми вече прелита през стаята, защото Бела белята я хапе за чорапите, пръстите...и няма "не" , не чува. Не ми се прибягва до други методи, кажете вие как сте научили вашите любимци? Flutter

# 681
  • Ланкър, планините Овнерог
Това с храненето след алфата го научих от треньора. Покрай него научих Чарли да си чака за храната. Слагам купата и докато не разреша, не яде. Оказа се полезно, защото се поуспокоява и не се тъпче. Отделно, че спрях веднага след разходка да му давам.
Ей го как му текат лигите
https://www.facebook.com/groups/339156809471020/permalink/1410209522365738/

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 23:02 от Гита Ог

# 682
Биляна, аз се притеснявам, че губя връзка с нея, когато постоянно е на вън.
Possessed ,Днес гледах дълъг повод няколко метра, 15 лв., ти такъв ли купи?

# 683
  • София
аха такъв някакъв

имай предвид, че хъскитата са доста по-трудни за обучение
ще ти трябва двойно по-голямо търпение и постоянство
много ги харесвам, но не съм се и замисляла да си взема

няма как да загубиш връзка
а и скоро ще и стане студено и ще се пренесе пак вътре, не бой се

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
 С даването от масата и аз имам голям проблем, не мога и не мога да устискам и тук то ...
Ето го като седне някой да яде

И скрибуца все едно гладен седи със седмици

# 685
Ох възхищавам се на Гигата и Чарли. Нарцисчева, хахха душата той.
Да бе, нямам търпение вече да застудее че с чиста съвест да си я държа горе хахаха.
Джина няма никакви такива проблеми, тя лакомия не знае какво значи, понякога проси от масата, но най-често си лежи. То и аз ям веднъж на ден де хахаха няма много кога да си иска. Но Рени е... Направо няма такова животно силно, дебело и лакомо много. Вчера за малко да ме бутне със все тортата за рождения ден на баба.
Днес и утре са големи дни. Отиваме за първи път някъде с нея. МП е на състезание по планинско бягане, аз ще се разхождам с нея, но ще е сложно. В 6 сутринта старта е на Боровец, а после аз и тя отиваме към Мальовица с колата. Каквато ми е плашлива и необучена... И аз както не спя от болки тия дни... Дано всичко мине добре.

# 686
  • София
о сладура ушав

Рея още не съм я научила да чака ядене, като ям аз, обаче е схватлива и наобикаля всички други, защото са по-мекушави от мен
изрично съм забранила да и се дава нещо, докато който и да било яде
след това евентуално може
ама не често

единственото, което и се дава е сладолед, когато сме двете навън
тя си знае и чака с трепет да и дам да оближе лъжичката
и много сладко си го ближе по малко, а не го лапва цялото наведнъж

Духче, ще мине
повече търпение и внимавай да не те почуства, че си изнервена или притеснента, много се влияят
добре е да я социализираш на такива места, за да ти е по-лесно после

ние с Рея ще ходим днес до центъра
аз имам работа по Дондуков, а после ще се разходим в парка
Заимов парка
ще видим как ще мине, но се чудих чудих и реших да я взема с мен, а не да я прибирам след работа и тогава да изляза

# 687
  • София
Копирам от ФБ група "Ветеринарномедицинска помощ":

Цитат
Относно регистрацията на чипове:Нека всички проверят дали вет лекар ги е регистрирал в базата данни и ако не да го направи преди 28.09.2017г.Преди не се разпределяха,но сега има проблем с чипове започващи различно от 100 в началото и още куп"простотии".

# 688
  • Ланкър, планините Овнерог
Това с чакането да яде се оказа странно лесно да го науча. Пробвайте. Иначе преди буквално се тъпчеше, случвало се е и да повърне от зор. Лакомията при бигълите е пословична.

# 689
 хахахаххаахах Нарцис, голяма капия е тоя ушаф звер хахахх.
 Това с чакането на яденето и при нас се оказа лесна работа. Даже аз не можах а повярвам, но го отдадох на вечният и глад. Аз и казвам "седни" и тя сяда докато и оставя паничката на земята. Тя тъкмо тръгне да яде и аз казвам "седни" и тя пак сяда. И паничката за норматив от секунди е празна Laughing
 И да ви питам ... Вашите кучовци издават ли звук на грухтящо прасе? Моята когато е в настроение и я гушна и я галя по коремът, тя издава грухтене. Имам чувството, че е от прасешка планета дошла но клонирана с прилеп Laughing

Общи условия

Активация на акаунт