Любители на кучета - 74

• 40 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥
хахахаххаахах Нарцис, голяма капия е тоя ушаф звер хахахх.
 Това с чакането на яденето и при нас се оказа лесна работа. Даже аз не можах а повярвам, но го отдадох на вечният и глад. Аз и казвам "седни" и тя сяда докато и оставя паничката на земята. Тя тъкмо тръгне да яде и аз казвам "седни" и тя пак сяда. И паничката за норматив от секунди е празна Laughing
 И да ви питам ... Вашите кучовци издават ли звук на грухтящо прасе? Моята когато е в настроение и я гушна и я галя по коремът, тя издава грухтене. Имам чувството, че е от прасешка планета дошла но клонирана с прилеп Laughing

Soon, за тази порода е съвсем нормално . Повечето им викат прасенца  Laughing

# 691
  • под тепетата
При Макс това е звук на недоволство, че не му обръщат внимание. Първо се оттегля, стоварва се като чувал с картофи шумно и лягайки, изгрухтява.

# 692
  • София
и Рея не я бива в грациозното лягане
винаги се стоварва като чувал с картофи на пода
няма значение на леглото си ли е или на паркета
ама с височките си 30 килограма е доста шумно събитие
има сино лум, последвано от лек земетръс
добре, че отдолу живее квартиранта ми, иначе не знам какво щях да правя
пак му се извинявам редовно на човека де, ама ...
а като се гонят с котките не ми се мисли какво му е

# 693
Здравейте от Боровец. Джина понесе пътуването сравнително леко, освен че в началото ми прави номера и излизаше от багажника на задната седалка, после легна. Цялата покривка беше мокра от лигите й. Мислех да я взема с мен сега към планината, но прецених, че за нея ще е по добре да си остане в стаята. Представях си колко ще е хубаво да ходим в планината заедно, но може би ще вали, тя като види колата се ужасява и да не я мъча повече. Има време и за планината, а и тя си има движение всеки ден в двора тича, така че не е проблем днес да си почине. Утре пак към София и пак ще се стрсира, а ако излезе и буря в планината съвсем ще го втасаме. В стаята на топло и сухо. Изведох я в 4 нощес и сега е 8.
Хубав ден и една снимка от нас. Не е на Джина но се получи добре

# 694
Добро ви Утро  Simple Smile
 хахахахахах чувал с картофи. Ние за сега сме на молба. Застава до дивана, вдига двете лапи като сурикат ( все още не може сама да се качва) и аз я вдигам. Тя се намества удобно на половината диван и започва да ме пипа с лапа по моят крак. Това означава, че трябва да застана на една страна, да си свия единият крак под ъгъл и тя е вътре между задните ми части и кракът, главата и на бедрото ми и заспива блаженногрухтяща с една голяма въздишка Laughing А това,, че аз не трябва да мърдам, нея изобщо не я интересува гадината извънземна Laughing
 И после защо за мен няма място на диванът ... 

# 695
  • Бургас
Вече ми е много странно ако НЕ ям по този начин
На 2 години е вече но да не проси от масата и да не разкъсва боклука, когато го забравим не се научи. Знае идеално какво може и не може, но не се сдържа. Вчера след обяда излязох но на 5 Мин. се сетих, че забравих торбата с боклука, връщам се на бегом влизам със замах но куче не ме посреща, нашичкия се покрил никакъв го няма. Поглеждам боклука точно е започвал фиестата, викам го - не няма куче в къщи, той боклука сам се е пръснал. Чудесно осъзнава какво е направил но е по-силно от него. След това се разхожда с една физиономия на несправедливо наказан ...

# 696
  • София
ами посмях се

Рея снощи се докопала до котешката храна, която беше върху печката, уж недостъпна
облизала цялата купа и ме гледа с невинен поглед
накарах и се едно хубаво, а тя ме гледа с един такъв поглед - аз съм малко добро кученце, а ти ми викаш
сега ще правя специална система етажерки, за да може да слагам купичката с храна на котките, за да може да ядат, като тя е вкъщи
дали не е скъпо да имаш куче, а

на стандартен плот не става, вече е достатъчно висока, та като се изправи на задни крака да достига всичко по плота
кога порастна това животно.....
нямах време да се порадвам на куче бебе

ехоо, не пишете
как сте
как са децата

# 697
Прекрасни са вашите любимци! Живи, здрави и много щастливи да са! Че и вие покрай тях  Mr. Green

Дами, искам да попитам някой позвал ли е услугите на д-р Савова, офталмолог в Нова вет?
Също искам да питам на някое от вашите животинчета дали му се е налагала операция заради ентропатия (обърнати навътре миглички на окото)?
Дано да не е, но в случай че е обратното ще съм благодарна на малко инфо.  Praynig
Може и на лични! Благодаря!

# 698
  • Велико Търново
Ето една Белла като костенурка - как успя да се навре под възглавницата на леглото си, не знам... Crazy

# 699
хахахахаххаха това с боклукът и ние сме невинни. Нашата прилепка и тя така...само чака да излеземе и се почва  Laughing.  Радвам се, че е ниска и не може сама да се добере до кухненският плот, инак и аз да мислех за етажерка за храна Joy
п.п Ние бяхме на Вет сутринта и и биха 3та ваксина. Сега спи и аз съм много щастлива, зщото мога без да се крия от нея да си хапвам салами и шунка поне няколко часа  Joy

# 700
ей най-сетне някой да пише хахаха аз така се надявах и ми липсваше, но си викам да не ставам досадна.
Бела и на Мадлена кучетата са страхотни Simple Smile
Пит, съжалявам, аз нямам опит.

Ох имам най-послушното, прекрасно момиче на света. Това куче е светица, няма бели, няма боклук, няма нахалстване по масата, няма качване по мебели, няма изяждане на обувки. Няма пишкане и акане у дома (за сега). Вече ходи като истинско куче на повод, а тези дни с нея в хотела... ами друго си, друга е и атмосферата, като има кой нещо да ви разсмее. А нея си я бива за това. Милото, като ми види колата и се запъва като магаре на мост, явно й е крайно неприятно, но не квичи, не скимти, не лае. Страда си тихо Sad Сутринта не поиска да излезе самичка и да ви кажа - тайно се зарадвах много. Видя каишката и радост голяма - та преживяхме първата така разходка из квартала сутрешна. После подмина кифлата и се качи директно горе с мен и цял ден ми се мазни. А най-забавни сме, докато правя йога. Ех.. хубаво си е с нея Simple Smile
Момичета, има ли подходящ сезон за кастрация? Реших се. Сега да видим кога и колко парички...
И данъка - Джина пие кафе Simple Smile)

# 701
  • София
нали беше намерила някъде безплатна кастрация
аз май ще давам двеста лева
за куче над 25 кила толко
сега сме на диета, белким свалим до 25 и спестим 30тина лева

има и по-евтини места, ама ще и правя и снимка на предните краченца докато спинка, а искам и изследвания за дирофилария, калции и тн
абе 300-350 лв
разорих се
ще я давам в цирка, да си избия парите малко поне

# 702
  • София
 possessed, къде ще я правите кастрацията, много скъпо ми се вижда ?  newsm78

Аз Биана снощи я прибрах от село. Утре ще има пълна хигиенизация + обезпаразитяване външно и вътрешно. Като пристигнахме много се радва, но не искаше да си тръгва... Взе да се тегли, както обикновено. Много тъпо ми стана, но осъзнавам, че е нормално повече да и харесва да живее в къща с двор. То и на мен повече ми харесва така де, засега ще се надявам на тотото..

# 703
Poss, бях ама вече не ми се вижда добра идеята. Не знам на какво ниво е хигиената и предвид това, че катстират бездомните кучета там, не искам да рискувам. Прекалено скъпа ми е. Надявах се да я катстират като бездомна в добро хрумване за 70 лв.,. Но не зная те на какво мнение са, след като казах, че си я оставям за мен. Ще се обадя на лекарката й да питам

# 704
  • София
в св. Антим
не съм питала за цена де, така пише по ценоразпис
те са малко скъпари, ама имат рентген и тн, та ще свърша всичко накуп
иначе, за едро куче навсякъде е по-скъпо
а Рея като гледам ще мине 30 кила дотогава
прасенцето ми тя

Общи условия

Активация на акаунт