Софиямед - тема №2

• 110 345
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Сега в неделя ме приемат и в понеделник ми е секциото. Предното ми раждане можеше да слизаш до ресторанта, ако се чустваш ок. Но тогава не съм слизала, тогава още работех там и все някой познат от персонала се качваше да ми носи нещо ако ми трябва. А и толкова емоции ми бяха, че нямах желание да мърдам никъде... Сега предполагам, че щом се почуствам добре ще си подавам носа поне пред вратата на отделението мъжа ми да ми води детето... На мен то ми някак грижа, че ще ми липсва... 😊

# 541
В епикризата ми пише, че ми се полагат два безплатни прегледа по здравна каса за първият месец .
По пакета имам още два + два с ехограф до третия месец + още един на третия месец и изследване на вит Д
Аз лично съм доволна, ако отида на частно само единия ехографски преглед ще е 100 лв.

# 542
В деня на приемането при мен беше понеделник и имах и обяд и вечеря. Странното беше, че и в деня на секциото са ми носили храна, така каза съседката по креват. Ако са сменили гнусния кетъринг добре са направили, мен този ориз август ме съсипа. За кафето, да отваря в 7 и има виииииинаги опашка, от АГ-то най вече, недоспали майки😄 и персоналът, който идва на работа също минава за кафенце. Бебетата ги карат в 6,на мен този 1 час ми беше страшна мъка. Караха бебетата, хранехме ги и аз слизах да взема кафе за мен и съседката по креват, тя гледаше бебешоците горе.

# 543
Първи впечатления:
Днес ме приеха, стаята свети, има салфетки, хартии, подложни чаршафчета, няколко превръзки, до тук всички са мили, минах ехограф, преглед за разкритие, екг, тест за алергии, взеха ми кръв, поразпитаха ме обстойно и сега си почивам в стаята и чакам хапване. Утре е секциото ще пиша още отзиви.

# 544
Здравейте,

Търся телефонния номер на доктор Сашка Порязова, тъй като този, който е в сайта, е винаги изключен. Интересувам се от педиатър за новородено бебче и дали докторката приема нови пациенти. Може и на лично съобщение, ако някой го има. Благодаря предварително!

# 545
Здравейте,

Търся телефонния номер на доктор Сашка Порязова, тъй като този, който е в сайта, е винаги изключен. Интересувам се от педиатър за новородено бебче и дали докторката приема нови пациенти. Може и на лично съобщение, ако някой го има. Благодаря предварително!
Това имам аз
Супер лекар, много добър професионалист, не изписва антибиотици за щяло и нещяло просто... Топ
Само дано приема нови защото е лудница при нея.
Иначе момичета родих но ще давам отзиви тези дни, още съм в реанимация, но като цяло от всичко съм доволна...
Много мили всички, бързо мина секциото, сега остава да преживея реанимация 😄😄😄💕

# 546
В епикризата ми пише, че ми се полагат два безплатни прегледа по здравна каса за първият месец .
По пакета имам още два + два с ехограф до третия месец + още един на третия месец и изследване на вит Д
Аз лично съм доволна, ако отида на частно само единия ехографски преглед ще е 100 лв.

Аз раждах май месец и като се обадих да попитам за двата прегледа, които са посочени в епикризата ми отговориха, че в момента не ги правят; заради пандемиятя не допускат външни бебета в неонатология.

# 547
  • София
Аз октомври водих бебето на такъв преглед. Обадих се по телефона, нямаше проблем. Прегледаха си го в отделението, ние чакахме отвън

# 548
Дали някой от педиатрите в Софиямед записва нови пациенти? Ако някой има информация ще съм много благодарна. ❤️

# 549
Връщам се с ъпдейт за нашия престой, още сме тук, бяха напразни притесненията ми и даже съжалявам, че четох и търсих някакви отзиви, които при мен изобщо не се преповтарят...
Топ топ просто, няма как да съм по доволна, да вярно че част от персонала ме познаха от преди когато работех в ресторанта, но пак не вярвам да е просто за това... Няма нещо от което да не съм доволна(аз не съм и претенциозна де, с ясната настройка съм, че съм в болница а не на хотел)
Но от неонатология съм доволна от всички грижи, които положиха, за всички въпроси на които ми отговориха
От санитари, сестри, лекари в АГ, също положиха много грижи за всяко мое неразположение или въпроси...
Храната ми хареса пак казвам тук няма кетъринг със сигурност знам, защото 5 години работех в ресторанта (просто е съобрезена храната със сътоянието на пациентите) и съответно на някой може да му е малко или безсолно и т.н
На мен ми беше добре и храна и почистване и чисто битовите неща.
И в реанимация и в операционна зала и в стаята нямам никакви оплаквания, освен чисто физическото състояние в което бях аз, а именно разреза, възтановяването... Няма как... 💞Успех на всички

# 550
Леглата в стаите удобни ли са? Понеже аз съм свикнала на спя на твърд матрак и се притеснявам дали там ще ми е удобно? Моля за впечатления. Simple Smile

# 551
Мен още ме боли гръбнака от тези легла.
За мен са кошмар. Аз бях със секцио. Повърхността им е като от мушама, една хлъзгава, чаршафа се охлузва и със сто зора се обръщах. Запарват също. В никакъв случай не мога да кажа, че са удобни.
Иначе са твърди, не са меки.

# 552
  • Sofia
Аз съм със смесени чувства. Хлъзга се, но пък са с дистанционно и си наместваш задната част,което ги прави по-удобни. Не помня да е било твърдо или меко. На мен ми бяха и малко високи. Деня си го прекарвях на футьойлите.
Мен още ме боли гръбнака от тези легла.
За мен са кошмар. Аз бях със секцио. Повърхността им е като от мушама, една хлъзгава, чаршафа се охлузва и със сто зора се обръщах. Запарват също. В никакъв случай не мога да кажа, че са удобни.
Иначе са твърди, не са меки.

# 553
Направо са си доста високи, да.
И аз седях и кърмех на футьойлите.
Вземете си една възглавница за кърмене, може и за облягане. На мен това ми липсваше.

# 554
Искам да изразя впечатленията си и аз.. Самото АГ отделение е страхотно, от първия до последния лекар там са страхотни, изключителни професионалисти, много съм им благодарна. Иначе неонатологията е сигурно на най-ниско ниво от цяла София. Изключително нелюбезни, сърдити, бързащи, незаинтересовани, направо такива неща мога да разкажа, които преживях, но няма смисъл....Вярно е, че навсякъде има недостиг на персонал, но това не е предпоставка за грубото им поведение. Новата им политика 24/7 бебето да е при майката е добре, но това не значи, че трябва тотално да не им обърнат никакво внимание. Непрекъснато различни акушерки и сестри, никоя не знае предната смяна какво се е случило, никой не ти дава адекватна информация за бебето, всеки се сърди ако го попиташ нещо, ако си с първо бебе като мен тотално си загубен. Аз лично съм травмирана за цял живот от поведението им. Мога и конкретни истории да разкажа, но ще се въздържа.
Стаите са прилични, но трябва да са по-чисти. По щорите е пълно с прах, банята има мухъл, под леглата е мръсно. Трябва да си искаш тоалетна хартия по няколко пъти, докато се смилят да ти дадат. Храната е много добре, хареса ми. Но я носят когато им падне и не можеш да си направиш сметката за нищо. АГ отделението е страхотно, лекарите са много добри, персоналът също. Ако трябва да родя, пак бих родила там. Но пак казвам неонатологията е според моите възприятия на много лошо ниво. Отделно за тези 350лв нищо не ти показват. Всичко е проформа.
Някой има ли идея за тези прегледи в рамките на три месеца - в епикризата пише само месеца без конкретна дата, трябва да им звънна ли? Пазете си касовите бонове за плащането на тези 350лв, защото мен последния ден ми казаха, че не съм платила, а аз бях платила още с постъпването. Отделно си искайте епикризата на бебето при изписването, защото аз ако не я бях искала нямаше да я получа. Много са натоварени, но това не значи да не си вършиш работата с желание. Не носят маски при бебета, което също е минус за мен. АГ отделението са 24/7 с маски навсякъде всички сестри и лекари.
Успех на предстоящите мами!

Общи условия

Активация на акаунт