Софиямед - тема №2

• 110 468
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Eli, аз ще съм 20 дена след теб. Ще се радвам да споделиш мнение след раждането. Simple Smile

# 511
Eli, аз ще съм 20 дена след теб. Ще се радвам да споделиш мнение след раждането. Simple Smile
Със сигурност тук ще напиша отзив...
При кой лекар си ти.
Секцио предполагам...

# 512
да, секцио. При д-р Узунова.

# 513
да, секцио. При д-р Узунова.
И аз съм при нея, първия път бях при друг лекар пак там, но той за жалост напусна. Дано и сега всичко е наред. Ти значи си с термин април. Успех още малко и ше гушкаме бебета...

# 514
Дай, Боже, всичко да е наред, да Simple Smile

# 515
Уау явно бързо вдигат цените. Раждах август миналата година с външен лекар и др Узунова в екипа. От секциото си съм доволна никакви драми, но неонатологията е скръб. Станева е под всякакво критика, единствената мила и Яница, тя е и най младичка. За стаите аз попаднах на супер готини жени в стаята ми и в реанимация. До ден днешен се чуваме и си пишем постоянно. Не е хубаво да си сам, особено като дойде момента да се оправят документи, или да слезеш за кафе или да идеш до wc хубаво е да има някой около бебока, защото през деня са много врвме при майките.
Успех на бъдещите майчета. Не е най-добрата болница определено, но поне е комфортно и не е мизерия.

# 516
Д-р Нецов си е за секциото и не знам да има някоя родила при него нормално.

За неонатологията - при нас нямаше никакви драми, но без да си поискаш нещо или да попоташ, не се случваха нещата.
Имаче ми отговаряха на всички въпроси, които зададох.
Искаха 1 ден по-рано да ни изписват. При всеки случай явно различно процедират.

# 517
  • София
Само една моя приятелка роди нормално при него, без упойки, без предизвикване. Но тя беше близка на един началник на отделение в друга болница. Била съм на конституция при около 3 месец и веднага ми препоръча секцио.

# 518
Здравейте! Искам да си пусна изследвания /стерилна урина/ в лабораторията на Софиямед. Въпросът ми е пробата на регистратура ли се оставя или в самата лаборатория и къде точно се намира тя? Ще съм благодарна ако ме ориентирате. Flowers Hibiscus

# 519
Има отделна регистратура за изследвания - на етаж -1. Като влезете от централния вход в ляво и по стълбите надолу, веднага ще я видите. Там плащате, дават ви бележка и ще ви насочат къде да оставите пробата.

# 520
Има отделна регистратура за изследвания - на етаж -1. Като влезете от централния вход в ляво и по стълбите надолу, веднага ще я видите. Там плащате, дават ви бележка и ще ви насочат къде да оставите пробата.
Много благодаря!

# 521
Някоя от вас знае ли с кое мляко захранват бебета в СофияМед? Благодаря!

# 522
  • Sofia
Някоя от вас знае ли с кое мляко захранват бебета в СофияМед? Благодаря!
Преди две години беше с Hipp

# 523
Все още захранват с Hipp! Simple Smile

# 524
Когато аз раждах август миналата година даваха Нан комфортис.

Общи условия

Активация на акаунт