Софиямед - тема №2

• 110 242
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Мой съвет е никъде да не плащате пакети . Харесайте си док , ходете си на прегледи и после където си решите си раждате .

# 646
Здравейте, четох и тук и в сайта им, че раждането струва 1750+100+350.
Интересувам се колко нощувки са включени, доплащане ли се ако да кажем стандартно за секцио са 4 нощувки, пък се наложи да останем в болницата 5 или 6 по здравословни причини, без значение дали заради мама или бебчо?

# 647
Не се доплаща нищо . Не ви съветвам да раждате там .

# 648
Здравейте, четох и тук и в сайта им, че раждането струва 1750+100+350.
Интересувам се колко нощувки са включени, доплащане ли се ако да кажем стандартно за секцио са 4 нощувки, пък се наложи да останем в болницата 5 или 6 по здравословни причини, без значение дали заради мама или бебчо?
[/quote
Да, това е цената за раждане. Като допълнително се заплаща за припознаване на бебето ако нямате брак с бащата и за бащинството ако бащата ще ползва 15-те дена. Аз раждах в началото на месеца с планово секцио. 5 нощувки са - първата при приема и след раждането още 4. Бебо се наложи да остане още една нощувка и останахме съответно и двамата, като на мен не са ми искали да заплащам допълнително. Като цяло съм доволна от условията и отношението.

# 649
Защо? Какви са съображенията?

# 650
Защо? Какви са съображенията?

Еми не съм доволна от отношението когато бях в реанимация…

# 651
Някой следил ли се е или да е раждал при д-р Георги Стоев? Може ли мнение?
Също ако може и актуален цени за прегледи при д-р Узунова

# 652
Здравейте, а аз исках да попитам, тъй като днес бях за първи път на преглед, вече при всички ли се плаща 65 лв за ултразвук, въпреки че имам направление. Преди две години се следих в Софиямед и не беше така.

# 653
Здравейте, а аз исках да попитам, тъй като днес бях за първи път на преглед, вече при всички ли се плаща 65 лв за ултразвук, въпреки че имам направление. Преди две години се следих в Софиямед и не беше така.
Да, там имаш само 2 "безплатни" прегледа с ултразвук по ЗК.
Лично аз се отписах и отидох на друго място, където всеки месец ми правеха ехограф без да ми искат стотинка.

# 654
  • София, България
При някои даже е 75 Simple Smile но аз съм там заради лекаря ми. Ако не държите  на някой лекар със сигурност има и по-евтини места.

# 655
От тази година по програма Майчино здравеопазване безплатните ехографи са до 4, като са разпределени по седмици:
един между 4-ата и 10-ата гестационна седмица
втори - между 11-ата и 13-ата гестационна седмица + 6 г.с.
трети - между 18-ата и 23-ата гестационна седмица + 6 г.с.
четвърти - в трети триместър, а при рискова бременност - на жени над 35-годишна възраст, се назначават две допълнителни ехографии.

Според ценоразписа на ДКЦ Софиямед услуга с код ZU88751 Ултразвуково изследване на бременна е 65 лв.
Това е ако искате да ви преглеждат с ехограф, ако не искате - прегледът без ехограф е безплатен по 1 на месец. Мерят ви кръвното, килограмите и до там.
Ако някои АГ, независимо в тази или в друга болница, прави безплатни ехографи извън тези макс.4 по ЗК, то това значи безплатен (доброволен) труд за него.

# 656
Здравейте, интересувам се дали преди раждането и по време на раждане бащата може да присъства, както е например в други болници като Надежда?

# 657
Здравейте, интересувам се дали преди раждането и по време на раждане бащата може да присъства, както е например в други болници като Надежда?

Здравейте, аз раждах секцио там пролетта, преди операцията се срещнахме с мъжа ми пред отделението.
Може и на раждането да присъства(моят не пожела), заплаща се, вижте ценоразписа на сайта им.

# 658
Това зависи от доктора.
Категорично при мен бе отказано.

# 659
Това зависи от доктора.
Категорично при мен бе отказано.

E...от какви съображения? На места може, на други не...интересно. Тоест бащата вижда бебето на изписването чак?

Общи условия

Активация на акаунт