Софиямед - тема №2

• 110 234
  • 766
  •   2
Отговори
# 660
Само по ценоразпис може 😀иначе не позволяват !

# 661
Здравейте, интересувам се дали преди раждането и по време на раждане бащата може да присъства, както е например в други болници като Надежда?
Това зависи от доктора.
Категорично при мен бе отказано.

E...от какви съображения? На места може, на други не...интересно. Тоест бащата вижда бебето на изписването чак?

Не може да присъства на раждането. Веднага след като се роди бебето, бащата може да го види за малко пред Неонатологията. Това беше при мен пролетта, раждане секцио.

# 662
50 лв беше дневното присъствие в стаята на посетител, има възможност и с нощувка. Заплаща се ползване на единична стая + за посетител и така може да е при Вас като Ви приемат и после като ви донесат бебето.
За точните цени изискайте предварително на информация и в отделението ценоразпис, понеже изложеният в АГ беше непълен, а този на регистратура - неактуален. Пример с цената на епидурална упойка - 450 лв + задължителна преданестезиологична консултация 100 лв. Отпред на отделението и навсякъде по отпечатаните реклами стои 350лв + 80лв, мисля.
Иначе ако бебето е в кувиоз, има часове за свиждане и тогава също бащата може да го вижда, но не ви пожелавам този сценарий.
Ако не искате да плащате бащата да влиза, може да го покажете като цар Лъв през стъклото на отделението, понеже бебета не се изнасят, а посетители безплатно не влизат.

# 663
Когато бях аз нямаше такава опция , защото
Нямаше свободни стаи от този тип .имаше жени пожелали да платят за посетител беше им отказано в последния момент .

# 664
  • София, България
Във всяка една болница е уточнено, че това се случва само при наличие на свободни места Simple Smile както и самостоятелната стая като цяло. Нещата са такива, че ако има някой друг пациент нужда, леглото се използва за него.

# 665
Някой следил ли е рискова бременност при д-р Узунова и може ли да сподели впечатления?

# 666
  • София, България
Д-р Узунова е страхотен специалист. Зависи колко и каква точно рискова ви е бременността, но тя изобщо не претупва и обръща внимание на абсолютно всичко. Назначава всичко, което сметне, че трябва и редовно се презастрахова даже. Simple Smile

# 667
Става въпрос за повишени НК клетки и потенциална тромбофилия (излезе ми хомозигот по MTHFR и чакам допълнителни 4 гена). Имам една неуспешна бременност, която започнах да следя при нея, но приключи много рано - края на 5 г.с.
Реагира много адекватно и ми назначи доста изследвания, от които стана ясно и какви са причините. Други гинеколози ми казваха,.че е случайност и да не се задълбавам толкова. След като видя изследванията ме препрати към имунолог и като цяло ми направи много добро впечатление. Имаше малко разминавания с препоръките на доц. Русев, но това го приемам за нормално.
Вече съм си изградила доста положителни впечатления за нея, просто се чудех накъде да продължа от тук нататък, дали с нея или с някой по-тясно специализиран в рисковите бременности.
Д-р Узунова е страхотен специалист. Зависи колко и каква точно рискова ви е бременността, но тя изобщо не претупва и обръща внимание на абсолютно всичко. Назначава всичко, което сметне, че трябва и редовно се презастрахова даже. Simple Smile

# 668
Аз съм раждала и следена при друг доктор в Софиямед,но за трите си престоя съм си останала само с добри впечатления. В отделението при последното раждане имах болки от упойката и тя ми направи допълнителни прегледи след визитацията.
Мое мнение - щом ви вдъхва доверие и вече имате опит с нея ,направете преглед и обсъдете всичко . Така ще може да вземете решение.
Успех 🍀

# 669
  • София
Издирвам цялото име на една докторка от СофияМед. Знам, че е от екипа по анестезиология и първото й име е Здрава или Здравка. С руса коса е. За съжаление в сайта на болницата или в Гулъл нищо не ми излиза, та ако някой има информация ще съм много благодарна да в сподели.

# 670
Д-р Узунова е страхотен професионалист, ако нещо не ѝ е по силите или в компетенцията, няма да Ви върти, а ще Ви ориентира към друг доктор. Самата тя доста внимава, вдигала се е в свободните си дни и е отключвала специално за мен кабинета си за преглед по спешност. Мисля, че ще сте в добри ръце при нея.

# 671
Здравейте!
 Предстои ми раждане през януари при доктор Лилия Колева. Тъй като бебето не се е обърнало, раждането ще бъде секцио. Може ли мнение от раждалите при нея?
Благодаря! 🌸

# 672
Тъй като Ви предстои раждане, не искам да Ви притеснявам с подробности. Само ще кажа, че се следих при др Колева, която беше много усмихната и ведра по време на 5-те минути преглед, които можеше да отдели, но така и не обърна внимание нито на изследванията ми, нито на оплакванията ми, нито явно разчита добре ехографа. Ще кажа само, че с бебето ми оцеляхме на косъм и не родих при нея, просто защото тя директно ме прати на друго място, явно разбра че е сгрешила.
Ако се чувствате добре и сте напълно сигурна в експертизата ѝ, доверете ѝ се, сигурно има доволни пациентки, все пак има и добри отзиви за нея. Но ако имате и най-малкото съмнение за нещо, отидете поне за Ваше спокойствие ей така на един преглед при друг лекар за всеки случай.

# 673
Тъй като Ви предстои раждане, не искам да Ви притеснявам с подробности. Само ще кажа, че се следих при др Колева, която беше много усмихната и ведра по време на 5-те минути преглед, които можеше да отдели, но така и не обърна внимание нито на изследванията ми, нито на оплакванията ми, нито явно разчита добре ехографа. Ще кажа само, че с бебето ми оцеляхме на косъм и не родих при нея, просто защото тя директно ме прати на друго място, явно разбра че е сгрешила.
Ако се чувствате добре и сте напълно сигурна в експертизата ѝ, доверете ѝ се, сигурно има доволни пациентки, все пак има и добри отзиви за нея. Но ако имате и най-малкото съмнение за нещо, отидете поне за Ваше спокойствие ей така на един преглед при друг лекар за всеки случай.
Много съжалявам! Не съм сигурна дали да й се доверя точно заради петминутните прегледи. До момента всичко на феталните морфологии е добре, което ме успокоява. Къде Ви изпрати да раждате?

# 674
В Майчин дом. Искаше даже да отивам при сестра ѝ, но ситуацията беше толкова спешна, че нямаше как тепърва да звъня и да чакам, пък и мисля, че така по-добре се получи. Без избор на екип и буквално 2 часа след приема ми, родих спешно секцио и получих по-адекватно отношение отколкото за всичките 9 месеца. Не бях и първият такъв случай, не ми казаха дали от същата лекарка, но имаха доста пациентки препратени от софиямед там.

Общи условия

Активация на акаунт