Софиямед - тема №2

• 110 207
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Тъй като Ви предстои раждане, не искам да Ви притеснявам с подробности. Само ще кажа, че се следих при др Колева, която беше много усмихната и ведра по време на 5-те минути преглед, които можеше да отдели, но така и не обърна внимание нито на изследванията ми, нито на оплакванията ми, нито явно разчита добре ехографа. Ще кажа само, че с бебето ми оцеляхме на косъм и не родих при нея, просто защото тя директно ме прати на друго място, явно разбра че е сгрешила.
Ако се чувствате добре и сте напълно сигурна в експертизата ѝ, доверете ѝ се, сигурно има доволни пациентки, все пак има и добри отзиви за нея. Но ако имате и най-малкото съмнение за нещо, отидете поне за Ваше спокойствие ей така на един преглед при друг лекар за всеки случай.
Много съжалявам! Не съм сигурна дали да й се доверя точно заради петминутните прегледи. До момента всичко на феталните морфологии е добре, което ме успокоява. Къде Ви изпрати да раждате?
За докторката не знам , Но НЕ раждайте в Софиямед ….

# 676
Тъй като Ви предстои раждане, не искам да Ви притеснявам с подробности. Само ще кажа, че се следих при др Колева, която беше много усмихната и ведра по време на 5-те минути преглед, които можеше да отдели, но така и не обърна внимание нито на изследванията ми, нито на оплакванията ми, нито явно разчита добре ехографа. Ще кажа само, че с бебето ми оцеляхме на косъм и не родих при нея, просто защото тя директно ме прати на друго място, явно разбра че е сгрешила.
Ако се чувствате добре и сте напълно сигурна в експертизата ѝ, доверете ѝ се, сигурно има доволни пациентки, все пак има и добри отзиви за нея. Но ако имате и най-малкото съмнение за нещо, отидете поне за Ваше спокойствие ей така на един преглед при друг лекар за всеки случай.
Много съжалявам! Не съм сигурна дали да й се доверя точно заради петминутните прегледи. До момента всичко на феталните морфологии е добре, което ме успокоява. Къде Ви изпрати да раждате?
За докторката не знам , Но НЕ раждайте в Софиямед ….
Здравейте!
Бихте ли била по-конкретна?

# 677
  • София, България
Е хайде сега, най-обичам да чета такива резки и крайни мнения. Аз лично съм родила двете си деца там, едното от които преди 5 дни. Изключително съм благодарна и доволна от целия екип. Единственият проблем в момента, който забелязвам там е липсата на достатъчно персонал. Което мисля, че напоследък е тенденция в почти всяка болница. И въпреки малкото персонал в четвъртък се родиха 5 бебета вкл.моето и се справиха успешно с всички раждания. Simple Smile
Може би има някакви единични случаи на кофти стечение на обстоятелствата и т.н. но без дадено обяснение са си безпочвени мнения Wink

# 678
Аз искам да добавя, че е изключително глупаво да наговориш лоши неща за лекар, при който жената е следяла цялата си бременност и точно накрая да я разколебаваш.
Родих там в началото на април при доктор Колева. Доволна съм от цялостното отношение, от проследяването, от провеждането на операцията и възстановяването.

# 679
Аз искам да добавя, че е изключително глупаво да наговориш лоши неща за лекар, при който жената е следяла цялата си бременност и точно накрая да я разколебаваш.
Родих там в началото на април при доктор Колева. Доволна съм от цялостното отношение, от проследяването, от провеждането на операцията и възстановяването.
Благодаря Ви! 🌸

# 680
Здравейте отново ,
Аз съм лекар и раждах там. Пропуските в болницата може да костват нечий живот . 4 часа в реанимация нямаше кой да дойде .
Не исках да изпадам в подробности защото ви предстои раждане .
Съжалявам , но мнението ми не е безпочвено .доволна съм от анестезиолога и екипа му и до там !
Липса на внимание и лоша храна не ме впечатляват , не е това .Имаше много по -сериозни неща .
Повече по темата няма да кажа , единствената ми идея е да бъдете по внимателна в избора на болница .

# 681

Както написах, сигурно има доволни пациентки. Аз пък намирам за глупаво да не се дават И лоши отзиви, когато има такива. Силно се съмнявам само аз да съм пострадала от нея и не намирам за нормално абсолютното неглижиране на лабораторни резултати и симптоми, което си каза думата накрая. При белтък и кръв в урината и оплакване от моя страна за отоци, мислите ли че е редно поне едно кръвно да измери, понеже явно тя не мисли така? Simple Smile

# 682

Както написах, сигурно има доволни пациентки. Аз пък намирам за глупаво да не се дават И лоши отзиви, когато има такива. Силно се съмнявам само аз да съм пострадала от нея и не намирам за нормално абсолютното неглижиране на лабораторни резултати и симптоми, което си каза думата накрая. При белтък и кръв в урината и оплакване от моя страна за отоци, мислите ли че е редно поне едно кръвно да измери, понеже явно тя не мисли така? Simple Smile

Наистина звучи абсурдно описаното от вас неглижиране на резултатите и оплакванията. Искрено съжалявам за всичко, което сте изживяла. Поне сте попаднала след нея на в правилните ръце. Сякаш говорим за различни лекари.
Аз също си имах нелеки проблеми и бъбречни кризи през бременността, но веднага съм се обръщала към нея и абсолютно на момента съм получавала адекватни съвети и насоки, независимо в кое време на деня съм я потърсила.
Желая Ви всичко най-добро и Весели празници.
И на дамата леко раждане и да си гушка здраво бебенце ☺

# 683
Здравейте отново ,
Аз съм лекар и раждах там. Пропуските в болницата може да костват нечий живот . 4 часа в реанимация нямаше кой да дойде .
Не исках да изпадам в подробности защото ви предстои раждане .
Съжалявам , но мнението ми не е безпочвено .доволна съм от анестезиолога и екипа му и до там !
Липса на внимание и лоша храна не ме впечатляват , не е това .Имаше много по -сериозни неща .
Повече по темата няма да кажа , единствената ми идея е да бъдете по внимателна в избора на болница .
Аз раждах в Софиямед февруари 2022г. Лежах за задържане 2 пъти, като при втория в 35г.с получих прееклампсия. Не знам дали зависи от лекаря, който ви следи, но непрекъснато ме обгрижваха. Аз се следях при д-р Светлана Златкова, като й мъжът й ме е преглеждал. Д-р Златкова ме следене изкъсо през цялата бременност. Не беше от най-леките. Започнах да получавам симптоми за прееклампсия и почнаха да ми пускат изследвания и да мерят кръвното. Стигна се до спешно секцио. В реанимация непрекъснато имаше лекар и медицински сестра. Мога да кажа само хубави неща. Не знам сега какво е положението.

# 684
Здравейте, някой раждал ли е при д-р Венелин Иванов и може ли да сподели мнение?

# 685
Здравейте, някой раждал ли е при д-р Венелин Иванов и може ли да сподели мнение?
Аз раждах юни месец при друг доктор, но през престоя ми в болницата останах с изключително добри впечатления от д-р Венелин Иванов.Като беше дежурен и минаваше визитация отделяше много внимание на всяка пациентка, обясняваше подробно ако има въпроси към него. Много мило, приятелско и любезно отношение.

# 686
  • София, България
И аз останах с прекрасни впечатления за него! Много мил доктор, но не знам чисто професионално как е. А и ми направи впечатление, че бая негови пациентки имаше в отделението сега. Simple Smile

# 687
Страхотен е

# 688
Здравейте! Той е съпруг на д-р Златкова. Тя ме следеше и заедно с д-р Иванов ми направиха спешното секцио. Ако не бяха те, щяха да ме изпуснат.

# 689
Дълго се чудих дали да пиша, но ще разкажа за моето преживяване в болницата. Преди години бях оперирана там и останах много доволна. Тъй като лекаря ми, който ме следи от много време работи там, дори и за миг не съм се замисляла къде да раждам. В деня в който ми изтекоха водите се чух с доктора, който за съжаление не беше в града и ме изпрати при негова колежка. Относно лекарския екип не мога да кажа нищо лошо, страхотни бяха всички. Изчакаха и прекалено много време да получа разширение, което така и не стана и се наложи секцио да родя. Пак нямам никакви забележки там, всичко беше като по учебник направено. Идва обаче едно НО... Деня след раждането дойдоха от неонатологията да ми кажат, че съм си заразила детето с нещо и то е на антибиотик. До тук добре, на следващия ден ми се съобщава, че бебето не се влияе от антибиотика и му включват втори. Знаете как бушуват хормоните, плюс че бях сама в стая. 2,3 от неонатологията обясняваха нормално, останалите просто влизаха и се караха, защо съм го заразила, защо не е засмукал зърното, защо искам още дрехи и памперси... Нещо в което се рекламират, че се предоставя... В последствие вече, разбрах, че почти всички бебчета са на антибиотик със завишено ЦРП, явно си е практика за източване на касата, въпреки че съм си платила не малка сума. В резултат на целия стрес детето не можа да засуче и кърмата ми спря на 20тия ден. За хлебарките и храната няма да коментирам, не съм отишла на хотел все пак, но за 2 200лв си мисля, че можеше да се държат малко по - адекватно с жена туко що родила първото си дете... Таа ако сте само за АГ отделелението препоръчвам с 2 ръце, всички лекари, акушерки са специалисти, супер любезни и успокояващи. Ноо, ако трябва да раждате там или се въоражете с търпение и нерви или преосмислете избора си

Общи условия

Активация на акаунт