Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 90 130
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Нели, отдавна ми звъннах, но не съм писала, защото вече бяха писали момичета след моя номер и нямаше смисъл Simple Smile Връчването ни е на 14ти ноември и ако всичко е ок, ще стартираме веднага.

Успех ан всички чакащи!
Желая ти много късмет Simple Smile

# 646
  • София/Севлиево
Буена, успех и от мен.Нели ти не си ли вече наред за обаждането?

# 647
Много палци, Буена!

# 648
  • София
Буена, успех и от мен.Нели ти не си ли вече наред за обаждането?
Елислава, до мен има още около 170 номера, надявам се да се класирам в началото на декември Simple Smile

# 649
  • София/Севлиево
Знам, че си малко преди мен,та затова се зачудих.Тъй като ги гледам до 30.11 вероятно ще стигнат до 37400 за взимане...

# 650
  • София
От ФБ:   номер 37358 от 7.03 отива на 24.11,
номер 37362 отива на 24.11

# 651
  • София
Декември месец нали също се взимат заповеди? newsm78

# 652
  • София/Севлиево
Декември-да, януари-не.

# 653
Колкото наближава втория път, толкова съм по притеснена. Ще чакам и аз ноемврииско обаждане

# 654
Здравейте,искам да попитам от кога влизат в сила новите промени във фонда ?Аз си взех заповедта преди 3 дни /но забравих да питам/по старите правила ли съм си ?
Здравейте,разбрахте ли от кога са в сила новите промени?

# 655
Здравейте,искам да попитам от кога влизат в сила новите промени във фонда ?Аз си взех заповедта преди 3 дни /но забравих да питам/по старите правила ли съм си ?
не не съм звъняла

# 656
Ето ме и мен.Днес пуснах документите по куриер.Бихте ли ме посъветвали-да чакам ли да ми се обадят за входящия номер,или след няколко дни да звъня аз.

# 657
Не чакай, обади се сама след две седмици за входящ номер Peace

# 658
Ето ме и мен.Днес пуснах документите по куриер.Бихте ли ме посъветвали-да чакам ли да ми се обадят за входящия номер,или след няколко дни да звъня аз.
защо не ги подадохте чрез клиниката която сте си избрали?/клиниката си движи всичко,спецялно на мен те си ми се обадиха да ми кажат кой номер съм/

# 659
  • Varna
Аз се обадих във фонда за номерче точно 2 седмици след подаването Peace

Общи условия

Активация на акаунт