Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 89 620
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Дано стане реалност скоро, особено това със замразеният ембриотрансфер ме вълнува много, както сме с мъжки фактор, бих предпочела да замразявам и да връщам на следващ цикъл, а не да минавам стимулация всеки път, което дори намалява шанса, ако го финансират в такъв вид, ще е чудесно, иначе ще трябва да си финансирам следващите трансфери, ако не се получи от първият път  Rolling Eyes

# 61
  • София
Те и сега двойките, които нямат брак, могат да кандидатстват.

# 62
Те и сега двойките, които нямат брак, могат да кандидатстват.
Точно това щях да пиша, ние сме една от тези двойки.

# 63
  • Бургас
Че къде е ставало въпрос за това  newsm78 newsm78 аа в края на статията, то и друг абсурд има там

"До три месеца двойките ще получават отговор. Сега се чака и по година."  Ми то и до сега отговорът дали е одобрена или не процедурата идваше за толкова, ама се чакаше година, докато си я получиш  Tired Tired Tired

# 64
В публикуваната на предната страница статия, най-долу.
А, видяла си Simple Smile

# 65
"до 31 август 2017 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  35 600  включително"
а в същото време - номер 35674 отива за заповед на 28.08

иначе 500 номерца този месец-добре е Simple Smile

# 66
  • София/Севлиево
Ако вървят така може и да успея да се вредя за декември, ама като се знам каква съм каръчка сигурно точно пред мен ще спрат да дават заповедите и ще съм чак февруари...

# 67
  • София
Ако вървят така може и да успея да се вредя за декември, ама като се знам каква съм каръчка сигурно точно пред мен ще спрат да дават заповедите и ще съм чак февруари...
Не се притеснявай, не си сама, аз съм абсолютно същата  Smile  но все пак ще се надявам за декември.

# 68
  • Варна
Момичета, кои номера сте?

# 69
Здравейте момичета, някой знае ли от кога центъра излиза в отпуск?

Благодаря!

# 70
Някъде съм изтървала темата, успех на всички! Hug
Утре само партньорът ми ще ходи за заповедта, нали не е проблем?

# 71
  • София
Някъде съм изтървала темата, успех на всички! Hug
Утре само партньорът ми ще ходи за заповедта, нали не е проблем?
Не е проблем. Хубаво е да знае номерчето.
Успех!

# 72
  • София
Здравейте момичета, някой знае ли от кога центъра излиза в отпуск?

Благодаря!

От 07.08. до 20.08. няма да звънят и няма да раздават заповеди. Явно тогава са отпуска.

# 73
  • София
Статистиката към юли (получените заповеди в август са в жълто, тъй като е възможно да има още обаждания за получаване на заповеди него месец):

# 74
Имам спомен, че номер 35692 също се беше похвалил, че са му се обадили за заповед на 28 август.

Общи условия

Активация на акаунт