Може да си създадете нови! Детето ти е достатъчно голямо, за да сте си компания, без да те натоварва с много грижи вече. Ще си хванеш и гадже един ден, няма да сте все само двете. Мисли как искаш да бъде и не се занимавай повече с приятелките, дето не виждат по-далеч от носа си и мъжете си.
Страхотни сте ...ама много отрезняващо действате
Всяка една от Вас е права ...Разбира се, че медала има и друга страна - Дорис я показа и тя е права
Всъщонст 4 година поред, събирам багажа и хуквам по моретата сама с детето ... и да Ви кажа, си ми е много добре...примък-отмък от плажа до хотела, но като че ли от това имам нужда, а детето винаги си намира другарчета за игра... както каза Sunyy почивката ми е веднъж в годината и ще е както я искам... В крайна сметка всеки е на различна житейска стъбличка... когато моята пирятелка си гледаше детето - аз беснеех из морските клубове... сега палачинката се обърна ... аз определено вече нямам нужда от такива почивки, а тя тези свои купонджийски години ги изживява сега...Може би, ако тя ми предложи да отида с нея, за да й правя компания по заведенията и аз бих и отказала, защото просто нямам такава потребност... Живот...и май не трябва да се замисляме много...май...а му и продължаваш... Благодаря Ви
А за момичетата с мъжете ... о да, те вече са добри позанти за мен ... Препоръчани теми