Не, просто авторката явно не иска да си тръгва неверника. Ако иска, изгонването му е най-лесното.Даже още и го дондурка. Лесно му е на човека. Има си законна прислужница, а при любовницата получава друго.
, но това ми звучи много по хамерикански
, момче си имам. Раздялата беше брутална, нямаше време да се обуе. Та поведението на тази млада любовница може да е горе-долу същото. Разбираемо, гледа да се подсигури но зависи от мъжа дали ще играе нейната игра или ще си гледа кефа. То и един кеф след като жена му го е хванала...
Имам чувството че е някаква женска омраза към бившата съпруга
Имам чувството че е някаква женска омраза към бившата съпруга
Малкото дете трябвало да го вижда като заспива вечер и като се събужда сутрин. Манипулатор и лъжец. Ама аз как да го гледам вече този човек??? Не знам, вече започвам да си мисля да се обадя на любовницата му и да разбера какво точно става, предполагам, че тя няма да ме излъже.Ще стане панаир, но поне и аз да се позабавлявам малко.
Малкото дете трябвало да го вижда като заспива вечер и като се събужда сутрин. Манипулатор и лъжец. Ама аз как да го гледам вече този човек??? Не знам, вече започвам да си мисля да се обадя на любовницата му и да разбера какво точно става, предполагам, че тя няма да ме излъже.Ще стане панаир, но поне и аз да се позабавлявам малко.
Мами, простете цветистия ми речник ма дори на мен ми причерня кат го прочетох това "днес няма как да стане". Да е мислил преди да го хванат. Ако си иска децата завежда дело, доказва че не можеш да се грижиш за децата си и плаща на съдията и ще си го вижда. Ма се съмнявам да иска да се занимава след като само се чуди как да побегне при младата любовница. А ти сменяй ключалките, багажа пакетирай и го карай при новата да си го гледа.