АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 766
  • 626
  •   1
Отговори
# 105
Тази глупава нова версия не дава, че преди мен има нови постове ...Sad

# 106
Сеа.сеа, при тази  температура чувства ли се некомфортно? Много се измъчихте, много...
Мами, абе вие кога имате време да ядете, че напълнявате?! Аз все гладна ходя.

# 107
  • Karnobat
Калоян е в периода на носенето на ръце и честото мрънкане и плач. Добре, че си имам помощник в къщи. Баба му е в отпуск до края на месеца. С гърнето няма напредък, но и аз не се отказвам.
Отдавна не съм се лакирала и аз,макар че живеем с моите родители в момента и те много помагат. Гледаме да не ги натоварваме много. В началото на Септември мислим да отидем най после до морето.,че да видим.
Редовно обядвам с Калоян на краката ми или го приспивам и тогава. Сега съм с 6 кг. повече, но не ме притеснява, а всъщност мога и още 5 кг да понеса Simple Smile
Бързо оздравяване, че се е изтормози горката
Спокойна нощ

# 108
Аз се лакирам около полунощ Wink

# 109
  • Стара Загора
Аз ноември месец бях на маникюр с гел лак и то отново с Мила. От тогава до онзи ден не съм се лакирала, а преди нямаше днес да съм без лак. Аз заспивам преди  нея даже около 10ч. Иначе аз рядко закусвам, на обяд само ако имаме нещо от предната вечер и готвим чак след 18ч баща й като се прибере и вечеряме 20-21ч. И лягам после общо взето.
Тя доста неща яде от нашата храна и мисля че затова кухнята не й харесва вече.

# 110
  • Стара Загора
Момичета,колко сте изписали.
Много болни дечица,милите.Дано да оздравяват бързо Kissing Face
Ние се завърнахме от балкана-еми страхотно беше.Цяла седмица не повече от 25-26 градуса.Вечер беше доста хладно,даже малко студено.Починахме си наистина добре.От чистия въздух Борис и батко му бяха все на масата/не че през останалото време не са/,направо ме уплашиха как ще ги изхранвам тези мъже Sweat Smile.
Ние говорно нямаме напредък,освен редовните мама,баба и така,но разбира всичко.Вече редовно си казва за гърнето.Само ако много се заиграе може да се напишка.Също не казва с дума "Не",но толкова упорито клати главата,че имам чувството,че ще се откачи.Зъбите ни вече са 15.
С много положителни емоции се заредихме това лято,но на 18 септември вече трябва да съм на работа Disappointed Relieved,Направо не ми се връща,но няма как.
Чета,че много от вас са недоволни от килограмите си-имайте предвид,че нередовното хранене,системното недоспиване,умората,стреса са най-честите причини за трупането на кг.

# 111
Десито, аз слагам гел лак в къщи, нямам време да се занимавам със салони. Толкова рано не умея да си лягям, тогава ми е времето за себе сш.

# 112
Да оздравяват болните!
Аз още след раждането си бях килограмите преди да забременя, а сега съм даже по-слаба.Ноо в ханша съм си широка... И трябва доста да се стегна.Все се каня вечер да правя упражнения, ама не съм стигнала до тях още Grinning
На ноктите съм с гел и ходя всеки месец на поддръжка в 7ч сутринта Laughing Тогава е най-сигурно, че таткото ще е още в къщи.Като се прибера в 8ч, те вече са се измили и закусили Simple Smile)
На гърне ходи редовно, освен като е крив вече и въобще не иска да седне.У дома е с гащички, а вече все по-често и навън.До скоро навън не искаше да пиша, но за щастие отмина този период.
На море ходим поне 2 пъти в седмицата, много му харесва и на пясъка, и във водата.Не можем да го накараме да си тръгнем Simple Smile)
Яде всичко, което много ме радва.Ако има едно лесно, цял ден ще седи и ще яде Grinning

# 113
  • София
Леле, Хариста, как се справяш сама, не знам.  Shocked

Благодаря ви много момичета. Ние и сополки имаме, може директно да сме преминали на 2 вирус и от това да е Т, сутринта нямаше иначе де, после пак ще премеря. Афти има още, но вече се храни, ОБАЧЕ ако не яде само с ръце отказва да се храни.  Laughing Лъжица не иска и да види, всичко чупя, режа на парченца и сама яде, ама нека яде, че една седмица беше само на АМ.

Гърнето в момента го заразях, толкова зле и беше, че не исках да я тормозя излишно, когато тогава - това ми е последният дерт в момента.

И Катерина много обича да танцува. Казва много ясно и категорично " не" ( влага смисъл в него) и размахва пръст. Напоследък си взема нейния детски телефон или някоя играчка, слага я на ухото и казва " ало", може и един час това да прави.  Simple Smile

Много добре разбира като и казвам да не прави нещо, носи си обувките като и кажа, когато иска нещо го сочи.

Аз един път в месеца съм на гел лак, това си ми е задължително.  Laughing Деси, Мила в количката ли стои като ходите. Само веднъж бях с Катерина, да ми оправят 2 нокъта и беше голяма мъка, камо ли да отида за цял маникюр.

Ние се успокоихме от лекаря в петък и все пак с ММ отидохме в Правец, успях да си почина и добре си изкарахме. Добре поне, че боледува през седмицата, а уикендите е добре.  Crazy

Сряда сме на рожден ден тримата. Хубаво е, че рожденичката, че празнува у тях и че няма да има други дечица, та поне да не се притеснявам как ще издържи и да не зарази някое детенце.

# 114
Даже не мога да си представя да ида на козметик/маникюр/фризьор с детето... Абсурд да седи на едно място, особено пък в количката Grinning

# 115
  • София
Ние вече не ползваме и количката.  Simple Smile

# 116
  • Стара Загора
На масаж, маникюр и фризьор я слагам в количката, давам нещо да хрупа и й пускам детски песнички. Онзи ден измрънка и я взех в мен за минути и пак в количката. Но всички процедури са по 30мин. Ако е нещо по-дълго я оставям на майка ми. В сряда ще идва с мен на кола маска, но ще отнеме 15мин и винаги е с мен.
Количката я ползваме навън, защото заспива. Иначе я пускам да ходи за ръчичка до мен и вече в градинката бяга където си иска.

# 117
  • София
Катерина, откакто започна да седи почти никога не е заспивала навън, иска си леглото детето.  Simple Smile

# 118
  • Стара Загора
В лидл има много хубави детски неща. Вижте онлайн каталога 😊 аз харесах суитшърта и клинчетата.

# 119
Деси, много са им хубави нещата на лидл. Днес ходих и купих 2 анцуга, една поларена горница, бодита и чорапогащници. Много хубави неща има.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт