АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 770
  • 626
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, някоя да си е взимала тъкан слинг шал? Моят е еластичен и вече почна да се разтяга много, а и Тервел тежи, не е редно да го ползвам..... Навсякъде където гледам едни страшни цени за тъканите- все едно бебешка количка ще взимам.

# 136
Harista, аз също използвах еластичен слинг, но в един момент започна да увисва, натежа ми Бочката и се прехвърлих на слинг babylonia. Имат сайт, можеш да погледнеш. Като цена го бива, около 100 лева са, памук, дават ги от два до 18 кг. Но аз не го нося дори и в този слинга, защото ми е много тежък. Това ме наклони към това да не купя тъкан слинга или раница. Бебеносенето обаче ми помогна в много моменти и донякъде ми липсва Simple Smile

# 137
По планините като ходим ми е много удобно със слинг, а казват че тъкания не висва като еластичния и е подходящ за до 2-3 години. Тервел няма 10 кг. Благодаря за инфото.

# 138
Аз щях да купувам тъкан, но заради горещините взех тензухен. Но не мога да дам мнение, не съм носила Максим от доста време в слинг, а сега определено ще тежи. Той е над 11 кг и за планината ще купуваме самар, мисля, че той ще е по-удобен от слинга. При нашите големи деца носенето със слинг е вече на гръб, така че може и да не се усеща тежестта толкова.

# 139
  • Стара Загора
Не знам как сте ходили на море и сте си изкарали супер. Ден 1 на плажа мина ужасно и за секунда дори не сме сядали. Като прасе се въргаля в пясъка, яде го, докато я сложа да седне и хукне пак във водата. Нито играчки, нито басейн я интересуват. Тя и в града не спира за минута, не знам защо решихме, че тук ще е по-различно Cold Sweat

# 140
  • София
Катерина не е бягала, не е яла пясък, стоеш и си играеше. Simple Smile Виж на заведение само веднъж отидохме, като шило в торба е. Grinning
Тя сега кашля, но какво ли се изненадвам, вече 2 седмица все и има нещо, вече ми стана ежедневие. Бяхме пак на лекар вчера, казаха, че от сополите кашля, а и защото лигавицата и още се възстановява от афтите.

# 141
Е такова нещо да се опитам да го направя-няма да стане.....Люлея Тервел в люлката, той се радва и пляска с ръце, докато пляска едно голямо пиле се изкъка и той събра ръце.....имаше по брадата, по ръцете, по дрехите и по люлката. Преди това пък купувахме яйца и не разбрах как закачих торбичката, едно яйце се спука, проби торбата и ми омаза полата....
Днес цял ден попадам на хора, мразещи животните( а според мен всичко, което диша) къде с моето куче, къде с някое квартално или с някое коте ...
Климатикът пак прокапа..хахах...днес беше много цветен ден.

# 142
  • Варна
Привет момичета Simple Smile
Температурите не подминаха и нас, бяхме за 3 дни на Каварна и от ден 1-ви е с такава. Ходихме в спешен кабинет и доктора каза, че има афти по гърлото и много настояваха да ни вземат в болница, защото нямало да се спрява с мазането - отказах  Naughty Много мнителна съм станала, това е третата хоспитализация която отказвам, за щяло и неящяло - болница, ай ще им са и на клиничните пътеки. Дете с афти в устата яде ли нон стоп ?
Иначе нашата е същата, не спира за секунда, в чудо се виждам, че и да се тръшка почна, честно иде ми да я опердаша на моменти  #Crazy
Има ли кърмещи още или такива дето отбиват, искам да отбивам вече, че не се трае нощното нон стоп сукане, ползва ме за биба, чеше си зъбите, направо се чува хрупане от устата и докато суче, дайте съвет   Heart Eyes
Общо взето мрън - мрън е моята работа  Blush

# 143
  • София
Последно като бяхме на лекар ни казаха, че много деца имало с Т и афти, явно такъв е бил летният вирус.  При нас се оправиха с лекарството, правено в аптеката, никой не ни е предлагал да оставаме в болница.

# 144
Еее, за афти в болница! Така съм ги намразила тези болници, като малък лежахме 8дни в държавна болница, най-отвратително от всичко беше некадърността на лекарите (която осъзнах на по-късен етап) и отношението на някои от сестрите. Нямаше топла вода, пълзяха хлебарки...
А как се бърка на дете в устата да го намажеш????!!!! Ужас...
Аз още кърмя, не смятам да отбивам. Има вечери, в които се буди 1-2 пъти, но понякога доста повече.

# 145
  • Стара Загора
Бихте ли ми дали идеи за подарък за кръщене за момиче или на вашите деца какво подариха на кръщенето?

# 146
  • София
На дъщеря ми подариха огромно плюшено куче, непрекъснато си лежи на него много си го харесва, конструктор, една светеща костенурка и другите неща бяха злато и парички.

Ние подарихме на кръщенето, на което бяхме през май месец освен пари и комплект прибори с името на детето, като са за ползване на по-голяма възраст,  хареса ми идеята, че ще може да се ползват дълго време и ще останат спомен.

# 147
Бихте ли ми дали идеи за подарък за кръщене за момиче или на вашите деца какво подариха на кръщенето?
Бих подарила нещо златно или сребърно, в зависимост от предпочитанията.  Висулка, обици, гривна.
Сребърни прибори, или просто красиви прибори за хранене.
Нещо такова:https://www.jollyroom.no/babyutstyr/dapsgaver/pearhead-ramme-tosidig-solv
Спален комплект, ефектна нощна лампа.
Парички в плик, картичка и плюшена играчка.
Забравих да добавя, фотосесия или ваучер за някой детски магазин, от където да си купят, каквото си харесат.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 22:41 от Анонимен

# 148
  • Karnobat
Аз бих дала пари и някоя играчка, за да се радва все пак детето.
Есента вчера напомни,че наближава, а аз не съм купувала още обувки. И се чудя какви да бъдат, спортна обувка или маратонки. Вие купихте ли вече?

# 149
Аз съм подарявала злато, идеята с паричките също е добра, защото ще си купят каквото им е необходимо.  Ние ще правим кръщене септември и сега по-близките ме питат какво да подарят, та и аз съм в чуденка Simple Smile
Ние му купихме маратонки за есента, но и обувки ще вземем, но ще е по-нататък. Взехме и някои дрешки по-есенни, защото всичко останало от батко му става основно за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт