АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 772
  • 626
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз през лятото успях дя купя есенни блузки на доста добри цени.Сега септември мисля да взема няколко бодита , 2,3 чифта панталони/ дънки, кецове, обувки тип пантофки. За октомври съм оставила да взема зимно яке, може би ботуши- ще видим и някакви пуловери.

# 151
Привет, момичета. Ние вчера се прибрахме от Родопи. Беше страхотно. Ходихме и 3 пъти до Гърция на плаж. Сияна вече се престраши и влизаше със пояса в морето и в басейна на комплекса. Беше хубаво всичко, само където я тормозят кучешките зъби и цели вечери скимтеше. Амй не може всичко да е перфектно  Grinning
Относно за кръщенето и аз бих дала пари и някаква играчка.
Иначе анцузи и бодита и купих миналия понеделник от лидл преди да тръгнем за почивка. Бях и взела и може би преди месец кецове от lcwaikiki. Бяха намалени и взех 1 номер по големи. Дънки и панталонки и блузки ми беше пратила в колета свекървата. Само ще трябва да й купя зимно яке и ботушки. Бях ги гледала якетата в сайта на hm. Ми тези хора нормални ли са да искат 60-70 лв за детско якенце. Миналата година си купих моето от hm за 85. Просто ми се струва вече много нереално.

# 152
И ние почнахме да пазаруваме за есента/зимата. Имаме дрешки от племенника, но   някои са малко По-големи, други стават за из къщи само. Сега съм в чуденка за обувки - държим да са хубави, за да му се оправи съвсем стъпването навътре и се чудя още между Кларкс и Геокс. Също някакви маратонки трябва да вземем. В спортсдирект има на прилични цени.
На кръщене на момиченце бяхме миналата седмица - подарихме синджирче с висулка.
Аз да попитам докъде стигнахте с махането на памперса? Ние както го бяхме почти махнали в къщи, елате да видите - става от гърнето и се изпикава на пода, килима, на дивана... Където свари... А в повечето случаи не иска и да седне на гърнето. В чудо се виждам! Пие и много вода, често пикае. Един пакет гащи заминават за отрицателно време. Даже и 1 седмица не изкарахме този път...

# 153
  • Karnobat
Аз си мислех, че ще го махнем лятото този памперс,само че нашето момче не мисли така. Продължава да не ми казва или показва и само, ако го усетя си върши работата в гърнето. Ако не е в настроение е като попарен като искам да го сложа. Така че, ако има някой с по голям успех да споделя.

# 154
Пишка, когато го сложа на гърнето, все още не казва. Имаше период, в който ходеше с гащички вкъщи, така поне усещаше кога пишка и какво е да си мокър, но от месец някъде имам доста работа и кара с пелени.
Пролетта бях купувала едни кецки, но неговия крак е голям и широк и вече не му стават. Освен това са едни твърди...иска ми се мека, удобна обувка. Няколко пъти се опитвам да пазарувам от Кларкс - не става, не ми дава да пазарувам от България...
За есента съм купила само суитчър, яке и ботуши за дъждовно време. Хайде, есен, идвай! Heart

# 155
И аз се пробвах неуспешно да си купя сандали от Кларкс, в крайна сметка си взех същите от Амазон със същото намаление.
С гърнето имам променлив успех, гащи не съм опитвала, малки ми се виждат.

# 156
  • София
И при нас няма никакъв напредък с отказване от памперса, вършат работа в гърнето но без памперс не става.

# 157
  • София
Аз да кажа, че от както и излязоха афтите Катерина отказа сама биберона, сега остана да се преборим и ние с памперса. Grinning

# 158
Здравейте, момичета!
ММ го нямаше почти месец и половина и Тервел си изработи много приятен график, при който можех и да си почивам, лягаше не по-късно от 22:00( единично и след). Ставахме рано, хапваше без да отказва. Малко преди да си дойде баща му почна пак зъбите явно( останаха 4 само на този етап да излязат)....и се почна мрънкате и неспане. ММ се прибра и Тервел стана нервен, докачлив, ревлив, инатлив, почна рязко да показва характер. От силен смях преминаваше в силен рев. Пак се залепи за мен, усеща ме дори когато спи дълбоко, че ставам, не смея вечер да отида до тоалетна, че като ревне и няма спане въобще до сутринта.....
За съжаление неочаквано татко почина( в петък) и цялото напрежение така рязко ми се отрази, а Тервел почна да иска да суче през 40 минути вечер, зърната почнаха да ме болят.....и без това не мога да спя, но Тервел не ме оставя и да си почина. Не иска друг освен мен и то на не повече от 20 см отдалечен. яде само 2-3 неща през деня. Държа се "мъжки", играем си , извеждам го, смеем се, не съм спряла да правя нищо, от това което правя по принцип, но не.....Тервел сега реши, че иска да ми изпие и последната капка физическа и психическа сила....Тази седмица даже бяхме планували да ходим на гости на нашите, пак ще отидем, но ....татко вече не е там. Преди три месеца погребахме и баба( майка му) и аз се опитвам да съм опора на дядо и майка. ММ се старае, но Тервел не му позволява. Последните вечери Тервел реве та са къса,дори преди малко пак и нищо не помага.  На всичко отгоре, когато татко почина ни казаха, че й свако е починал....Винаги съм била много силна, сега също се държа на ниво, чак се чудя колко ли още мога да понеса...
Не съм писала скоро, не ми се искаше и с такъв пост да почвам, но.....Дори се сетих, че някоя от вас беше загубила баща си още като бяхме бременни....
Сега постоянно мисля за майка ( и за дядо)...и ми се свива още повече сърцето. Дано Тервел реши да ми осигури малко спокойствие....
Сложих му няколко пъти слип, не се впечатли, че е мокър....той обича да сяда в банята след като сме се къпали и в локвите, така, че тази тактика не помага Simple Smile За това си мисля да изчакам малко с махането на пелените. Много често като се наака отива в банята и се опитва да ми покаже да го мия на мивката или с душ слушалката, или просто започва да плиска вода от купата на кучето.
Поръчах си и Май тай слинг ( за 72 лв) , още не съм имала случай да го ползвам, но изглежда стабилен.
И тук ще спра, че стана много дълго...

# 159
  • Стара Загора
Harista, моите съболезнования и съжалявам за загубите ти. Моят баща почина преди 2г 2-3 дни преди да разбера, че съм бременна. Разбирам те и ти съчувствам. Майка ми е сама в Стара Загора и на мен разчита за опора, докато брат ми и семейството му са в София, а сестра ми в Англия.
Дано намерите утеха в децата.

Мила пишка права все още, но от време на време и в гърнето. Акаше по 2 пъти на ден в определени часове, а сега ака по 4-5 пъти.  Няма нищо ново при нас - не иска да говори, не иска да учи нови неща и се инати. Сега се е качила на подлакътника на дивана и иска да скача (за да й обърна внимание).
След малко ще й давам вечерята, спряхме кухнята, защото е ужасна и сега й готвя и готови пюрета давам.
Само чакаме да заспи и с мъжа ми ще гледаме последната серия на Game of thrones.

# 160
Harista, моите съболезнования. Бъди силна.

# 161
  • София
Аз идвам да се оплаквам за моите проблеми, а на какъв пост попадам.  Embarassed Много, много съжалявам Harista, искрени съболезнования.  Hug

На мен ми откриха днес камък в жлъчката, много се изненадах, нямах оплаквания. Дано не се стига до операция, притеснено ми е.  Confused

# 162
Harista, съжалявам за загубите!
Аз загубих родители си доста рано и въпреки, че всеки ме е убеждавал, че времето лекува в моят случай не е така. Колкото повече минават годините все повече ми липсват. Голямата моя загуба е свързана с майка ми. С баща ми просто не съм живяла и нямах връзка. Но когато майка ми почина голямото ми момче беше на 10 месеца. Това ме съхрани тогава, той ме изправи на крака.
Желая ти сила, за да приемеш и да продължиш!

# 163
Harista, съжалявам за загубата ви...
Моите най-искрени съболезнования.
При нас от седмица нощите са кошмарни. Все бях чела за кучешките, но такова чудо не очаквах.
През 30 минути се буди. Както всичко си беше тръгнало добре, ставане рано, закуска, разходка, обяд, сън около 2,3 часа,  ииии бам. От една седмица основно кара на кърма, не спи, не яде.
Ако хапне някоя друга лъжица храна, бисквита, солети, но това храна ли е?!
Само си повтарям, че е период, но нещо започвам да издишам от безсъние, напрежение, умора.
И аз започнах да пазарувам за есента и зимата. Поръчах й бодита,jumpsuit (космонавт?), една парка и маратонки.
Остава да взема топли ботуши и ръкавици, но по нататък.

# 164
  • Стара Загора
Harista,много съжалявам да прочета за загубата ти Cry.Само ти си знаеш каква буря от чувства бушува в теб.
Казват,че времето лекува всички рани,дано е така.Кураж !
Аз също не съм се включвала отдавна.И около мен се случиха доста лоши неща-на снаха ми/тя е на 42г/откриха рак на белия дроб,и то не в начален стадий.Нещата не са никак оптимистични.
Иначе Борис научи много нови неща през лятото,но все така не говори,освен 3-4 думички,които употребяваше и преди.Вече иска да прави много неща сам,въпреки че не може Smile.С гърнето сме все така,казва но когато се заиграе се напишква.Така,че и ние не сме махнали памперса.Прави и опити да се инати,но като му повиша тон или скръцна със зъби и спира.А баща му като го изгледа лошо и се скрива зад мен,и всеки протест приключва.ММ е доста строг,големия никога не сме го удряли,но като го изгледа баща му лошо и се смразява.Как го постига не знам Yum
Момичета,на 18 септември вече съм на работа-ужас!Направо не ми се връща Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт