Звездни компромати- 332 част

• 113 623
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Не съм го пробвала все още. Ще излезе официално Септември. Сега се продава ексклузивно в бюти бутиците на марката и има преставяния за звезди, журналисти и избрани блогъри по света. Флорал е да, мненията са фифти- фифти. Едно е сигурно- правен е прост, за да се продава яко, гони извънредни планове и ще е скъп.

# 121
  • София
Тамара да не е бременна, много се е окръглила Animal Pig Селин Дион ми е като надрусана Smiling Imp

# 122
Какво е направила тази Тамара?! Окръглила се е доста...

Сара Джесика Паркър  Confused
Скрит текст:
Ох, ужас! Disappointed Защо този черен молив отвътре на такива малки очички?! Изглежда потресаващо, а я харесвам...

И Риана е като матрьошка... Frowning

# 123
Леле какви дебели деца !
Аз Григор изобщо не го харесвам, Никол ми е секси,
ХАйди има извънземно тяло... Не само поддръжка, гена също си е казал думата.
Що за коментар за децата!!!! Гнусна си!

Я да внимаваш с определенията. Пълни са децата и това не е здравословно, смятам, че ти е добре известно.

# 124
Хайди Клум си изглежда добре , снимките разбира се са загладени, като за списание  Mr. Green

# 125
Леле какви дебели деца !

Я да внимаваш с определенията. Пълни са децата и това не е здравословно, смятам, че ти е добре известно.

Това не са техните деца,а деца в нужда,на които се е налагало да гледат болните си родители.Поканили са ги да им гостуват за седмица в резиденцията.Децата са бедни и едва ли имат възможност да се хранят здравословно,така че коментара не е много на място.

# 126
Именно. Децата сами гледат родителите си, баща им е на легло, майката с психично заболяване. Всичко правят сами с мизерни доходи. За сметка на това редовно посещават училище, въпреки че за тази цел трябва да ходят в съседно село.

# 127
Селин е много активен артист на сцена. Бях изненадана колко "палава" може да бъде, та този изблик на ексцентричност намирам за по-скоро очакван. На мен ми харесва Simple Smile.

# 128
Сара Джесика никога не ми е харесвала прекалено ми е ръбеста Peace

# 129
Леле какви дебели деца !

Това не са техните деца,а деца в нужда,на които се е налагало да гледат болните си родители.Поканили са ги да им гостуват за седмица в резиденцията.Децата са бедни и едва ли имат възможност да се хранят здравословно,така че коментара не е много на място.

Съжалявам за съдбата на децата, надявам се някой да се погрижи и за тяхното здраве и благополучие.

# 130
# 131
Снощи, докато гледах новини, и ми направи впечатление приликата между Мирослав Боршош и Патрик Демпси.

Боршош
Скрит текст:

Патрик Демпси
Скрит текст:

# 132
Това на втората снимка не е ли майката на Мария newsm78

И аз мисля, че Тамара доста по-добре си изглеждаше непосредствено след раждането. Тя още кърми ли, btw? Thinking

още от Риана
Галена
Николета Лозанова рекламира йога и езда във Велинград

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт