Звездни компромати- 332 част

• 113 637
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
  • До морето
В коментарите под клипчето на Каканашева пише, че една кола дори се е обърнала понеже въпросната е аварирала, но не е включила светлините и няма сигнализация!

# 241
  • IT
 Което въобще не е така. Обърнатата кола  е в локалното или каквото е там на 10 метра пред нея . Тази овца е аварирала и докато чака пътна помощ е снимала даже обърнатата кола и се вижда че е пуснала десен мигач, а не аварийни светлини.
Тя има и още едно клипче преди това, на което се смях с глас...

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 21:27 от allexa.7

# 242
  • Русе/София
Тя КаканиЖева  не само е трудна за разбиране ,а и за гледане.Дума не разбрах.

# 243
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Президента прилича на селски бек..прилепнал потник,хубаво да очертае биреното шкембе..и бос на асфалта Joy OMG.Щом си президент на една държава,трябва да спазваш поведение и представителен вид.
Нищо не й разбрах на Каканашева,в шок е.Първата й мисъл обаче е,да направи клипче и да го сложи във фейсбук.OMG #2

# 244
Ох, смея се сега на един колаж Joy
Скрит текст:

# 245
  • Бургас
Добре де,посмяхме се на президента,но колажи със снимката,където са тези две дечица вече е прекалено! Sick
Някой пита ли за децата?Май сензацията и хейта са по-важни?

# 246
  • Rock & Roll feeling ...
Ей, Николета и на кон да се качи пак е на режим "ела ми го мушни" .  Тя може би го намира за много секси и пълноценно затвърждаване на неотразимостта й, но на мен ми е доста гнусна. Жената като вид, може да бъде нещо много повече от 2 дупки и 1 уста.

Мегс не я доизгледах. Направо получавам скомина от съвкупността на пластични операции и опитите за изразяване на мисловното съдържимо. А идеята да се отразяваш през 2 минути при положение,че си толкова прост и нелеп, направо ме разсмива и натъжава едновременно.

Хареса ми човещината,която са проявили Радеви. Панталоните му доста изместиха фокуса. Той прилича на един средностатистически позастаряващ провинциален българин. Може би на база претенциите на Деси,можеше да го спретне по-добре. Пак народно му, но без селския привкус.

# 247
КУКУнашева е на мнооого силни наркотици. Dizzy Face

# 248
  • Варна
Президентът Радев като част от снимка за Мегз. Тя, дали е поискала разрешение за ползването и? С костюм е този път човекът 😀

# 249
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
КУКУнашева е на мнооого силни наркотици. Dizzy Face

Joy Joy Joy Joy Joy Joy С глас се смея...

# 250
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре де,посмяхме се на президента,но колажи със снимката,където са тези две дечица вече е прекалено! Sick

Ето за това трябваше да помислят президентското семейство, най- напред.

# 251
Аз изгледах първото видео на Каканашева и изобщо не се учудвам, че тая патица са я блъснали. Хваща ме страх колко неграмотни жени се движат с мощни автобмобили по улиците и представляват реална опастност за останалите в движението.
Oчевидно обаче, няма мъж до себе си. Иначе би му звъняла първо на него да дотърчи и да набие тоя лошия с камиона...

# 252

Ето за това трябваше да помислят президентското семейство, най- напред.
Снимката е качена от едно от децата,за какво точно да мисли президнта?

# 253
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, тоя наш президент Mr. Green
На мен ми е смешен, каквото и да облече. Самият той няма никаква тежест и мъжественост в моите очи, от там идва и безразличието ми към това какво носи.
Но, не мога да не се посмея на последното му аутфитче.
За жена му също, и тя ми е много смешна с напъните си, във всяко отношение Tired

Май трябва от президентството да им затегнат изявите и снимките на семейство Радеви hahaha hahaha
Крайно време е вече Crossing Arms

# 254
Президентът Радев като част от снимка за Мегз. Тя, дали е поискала разрешение за ползването и? С костюм е този път човекът 😀

Трябваше да цитираш и коментара на Мегз към снимката ѝ: Abe ne bqh obyrnala vnimanie no tova mai e prezidenta 😁😁🤦‍♂️❤️❤️
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт