Звездни компромати- 332 част

• 112 563
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Премиерът Борисов ми прилича на тлъст шопар Laughing Наистина задмина президента. Grinning

Състезание ли има?Scream

Има, има..
Който иска може да се включи 😂😂😂 !

# 511
две снимки, които на пръв поглед представляват един и същи кадър. Фотото е заснето на откриването на магазина на Ники Михайлов  в един от столичните молове. Едната снимка, на която изглежда по-дългокрака и издължена, е качена в профила на Харизанова, а другата – истинската и нормалната – в този на вратаря. Разликата между двете е видима.

http://hotarena.net/userfiles/content/39459/250/gaf-veneta-hariz … podrobnosti-3.JPG   
http://hotarena.net/userfiles/content/39459/250/gaf-veneta-hariz … podrobnosti-2.JPG

На кого е нужно това? На живо не може да си дръпне краката с фотошоп 🤔😂

# 512
две снимки, които на пръв поглед представляват един и същи кадър. Фотото е заснето на откриването на магазина на Ники Михайлов  в един от столичните молове. Едната снимка, на която изглежда по-дългокрака и издължена, е качена в профила на Харизанова, а другата – истинската и нормалната – в този на вратаря. Разликата между двете е видима.

http://hotarena.net/userfiles/content/39459/250/gaf-veneta-hariz … podrobnosti-3.JPG   
http://hotarena.net/userfiles/content/39459/250/gaf-veneta-hariz … podrobnosti-2.JPG

На кого е нужно това? На живо не може да си дръпне краката с фотошоп 🤔😂

Мисля, че тя отдавна вече беше разконспирирана в темата, че се удължава и вталява с програмки. Дори имаше съфорумки, които се притесняваха, дали не е болна от анорексия, защото на някои от снимките й беше като скелет. Laughing И аз не разбирам какъв е смисълът, след като е популярно лице и истината лесно лъсва.

# 513
# 514
Премиерът Борисов ми прилича на тлъст шопар Laughing Наистина задмина президента. Grinning

Състезание ли има?Scream

Цитирах заглавието на статията, което гласеше че ББ задминал РР.
По килограми.....,очевидно

# 515
  • bad@ss
Тази Сузанита ли е дъщерята на онзи певец, слепия? На колко години е това момиче?

# 516
Тази Сузанита ли е дъщерята на онзи певец, слепия? На колко години е това момиче?

14 😀

# 517
Дей, Тита какви тити извади! Има ли силикон или са си нейни?
Ами вече са си нейни Simple Smile)))))))))))) Със сигурност са силиконови, от достоверен източник знам, нейн близък. Защо да са лошо направени, точно добре са щом не приличат на изкуствени топки , а стоят естествено. То нали това е целта и аз бих сложила такива, леко увиснали.

Стига бе! Та тя преди няколко седмици навърши 18.  ooooh! Освен това са доста зле направени, супер естествен вид може да се постигне и без да изглеждат така увиснали.

# 518
  • bad@ss
Николета и нейната малка принцеса.
https://www.instagram.com/p/BXK-XAFBrKG/?taken-by=nikoleta_lozanova&hl=bg

# 519
  • Gotham City
Здравейте, чак на тази страница  Laughing

Или Николчето е много порастнало или Николета наистина е висока 1,30.

ББ не ми бърка толкова в очите като РР, от снимката на РР ми лъха на простащина.

Онази Мегз КУКУнашева наистина е била причина за другата катастрофа, още няколко очевидеца четох. Това, че другата кола е в локалното не виждам какво общо има. Движи се с голяма скорост, излита от пътното платно заради неадекватните постъпки на тъпи кифльоци, като по учебник.
Само мен ли подразни, че снима катастрофата, но не отиде да види тия хора живи ли са, здрави ли са, имат ли нужда от помощ?

Ох, ако само Харизанова можеше да се види с нормални очи, колко по-добре изглежда на снимката качена от Михайлов...  Rolling Eyes

# 520

Николета, ако иска да влезе в листата на истинския хайлайф, да започне с промени в личния си живот и светоусещане. Искам да видя от нея ето такава снимка и коментар:

Скрит текст:
The joys of fatherhood. Stretching after a long swim and bike. Max tries to stretch like dad and kicks me in the face. Beast gets jealous and sits on my head. And one more coming soon!

# 521
  • bad@ss
О, абсурд!

Преди време, предвид претенциите ѝ за успех и долче вита, бях публикувала профила на една истински успешна и световно призната моделка. Ето я. Тая жена дори няма къща като на богатите и известните. Живеят си в дървена норвежка къща, с градина с ябълки, моркови и магданоз.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 12:32 от ЛуДната соната

# 522
Ох, покрай темата Инстаграм-а ми бълва силиконови чудовища и редовно ме посреща с нови клипчета на КУКУнашева.
Александър
Алексиев и Яна Титова.

# 523
  • София
A Никол на колко години стана? Изглежда много порастнала на снимката с Николета

# 524
  • Вестерос

На Тита титите ме дразни че са несъразмерно големи спрямо тялото и. Това ми е грозно. Иначе момичето е хубаво.
И моето мнение по въпроса с магданоза Grinning

Венетините снимки-голям смях!!!!

Сузито???? УЖАС!

Харлей и от снимката на ББ лъха простащина, кой нормален , че се опне на снимка така и в тази поза?

Общи условия

Активация на акаунт