Звездни компромати- 332 част

• 112 551
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Моето скромно мнение е че на ББ на изцепките сме свикнали. То не бяха анцузи, снимки по гащи, кожени шлифери и изобщо каквото ти душа иска. А Радев уж стегнат човечец, пилот и изведнъж потник и гащи до коляното. Шок и ужас 😱😱😱!

# 541
# 542
Посмях се с мнението, че от снимката на РР лъхала простащина, а от на ББ не лъхала (търкалящо се човече).
Единия с този потник ни прилича на таксиметров шофьор, а другия както казах на охранен шопар и запасан до пъпа, с чупка в крачето и поглед стил Динко. Laughing

# 543
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Голяма актриса, да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 544
  • Gotham City
Посмях се с мнението, че от снимката на РР лъхала простащина, а от на ББ не лъхала (търкалящо се човече).
Единия с този потник ни прилича на таксиметров шофьор, а другия както казах на охранен шопар и запасан до пъпа, с чупка в крачето и поглед стил Динко. Laughing

Не съм казала, че НЕ лъха, казах, че от тяхната ми лъха, просто на ББ не ме дразни толкова. Любими са ми такива мнения, чете отгоре отгоре и накрая извади само това дето и е удобно и се изкаже  hahaha

Блю, някои изказваме мнение други се опитват да налагат тяхното. А с кое се взимаме на сериозно, че нещо ми убягна, или просто така си го ползваш израза без смисъл?

# 545
Harleen, тенденциозна си. За кучета и котки може, за прасета не може Grinning Не исках да се заяждам с теб, не ме хапи сега, Peace Grinning

# 546
  • Gotham City
По повод Никулинкините джапанки
Скрит текст:

# 547
# 548
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
ББ е по-брутален и от РР...Сега очаквам снимка по бански на Пеевски.Ще ги сложи всички в малкия си джоб.

Kate Beckinsale

# 549
# 550

Изключително интересна и вярна статия, повечето от нещата съм чела и другаде и то от достоверен източник. Мога само да кажа, не ги ли е срам? А, тази машина за пари, която ни върти без да спира, ни прави нищожни и безсилни... Disappointed

# 551
Ъ Thinking нищо не разбрах!  Статията е кратка и не виждам особено много информация в нея. И от какво да ги е срам?
Милата ни меркантилница... Sweat

ПП. Оф, не била кратка. Blush нямам желание да я чета. Прочетох първия пасаж... Стига ми!

# 552
тази снимка, качена в инстаграма на моделката, даден няколко страници по - рано, много ми напомни на Мегз.

# 553
Помислих, че певачката е родила, а то какво било

# 554
  • Варна
Преди малко срещнах пост на Георги Тошев и съвсем клюкарски се запитах , кой плаща за пътуванията му по света?

Общи условия

Активация на акаунт