На море в Гърция 2017 - III

• 106 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,
Някой има ли актуална информация за ферибота от Игуменица до Лефкими -в колко е първият сутринта?
Мин. Година гледах сайтове и там пишеше 9 сутринта, когато отидохме се оказа 11ч.
Тази година ще сме пак на Корфу в южната част и ще ми трябва час.
Предварително ви благодаря!
Ako ще пътувате до 10.09., първият ферибот пише, че е в 8:00ч.https://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … KE10LEYLEY,6012,8

# 211
  • на Мелмак
Много благодаря dechy !

# 212
Бързо ли се минава през ГКПП Капитан Петко Войвода?

И аз гледах почивки в Грабо и после в Booking. Има разлика в цените надолу. Ако се звънне директно в хотела, сигурно ще са още по-ниски

# 213
  • Някъде там...
Някой може ли да сподели впечатления за Гърция в края на октомври? Иска ми се да идем с децата за есенната ваканция в края на октомври, но се притеснявам за атмосферните условия. Топло ли е още, става ли за плаж? В България ходим на море през юни, така че не ни плаши по-студената вода, стига да не е съвсем студена...

# 214
Здравейте!
Влизам да напиша, че Кулата се минава за 30 мин. Има доста коли, но на фона на Маказа и чакане с часове за мен е ОК.

# 215
  • София
Здравейте!
Влизам да напиша, че Кулата се минава за 30 мин. Има доста коли, но на фона на Маказа и чакане с часове за мен е ОК.
ТОва по кое време е? Ще  пътуваме понеделник сутринта към гръцко....

# 216
  • София
Здравейте, позволявам си пак да си задам въпроса, тъй като наистина ми е важно: може ли някой да каже дали е виждал нещо като лунапарк с въртележки за малко дете (от типа на кончетата в Южния парк в София) някъде из Касандра? Ние ще сме в Мола Калива, където май няма такива?, но сме готови да отидем до някъде, където има - Посиди, Скала Фурка, Сивири, или в другата посока Неа Скиони, Лутра?
Предполагам, че най-голяма вероятност да има такова нещо, е в най-големите селища от източната страна на ръкава - Пефкори, Ханиоти, Полихроно, Калитеа, Афитос - и той като ще са ни далече, ще съм много благодарна, ако някой може да потвърди, че има нещо такова.

# 217
  • някъде там
Здравейте, присъединявам се и в тази групичка, като се надявам на насоки Wink Плануваме една почивка /2в.+1дете на 10г./ с идея нощувка в Златоград /прекрасен град/ и плаж в Гърция, до колко е възможно и къде може да се отиде най-близко? Също не е изключен вариант за нощувка в Гърция, но нещо което не включва храна и на поносима цена. Периода е края на август начало на септември. Въпросите са много, но това ще е първото ни пътуване до Гърция. Благодаря Ви!

# 218
  • София
Здравейте, позволявам си пак да си задам въпроса, тъй като наистина ми е важно: може ли някой да каже дали е виждал нещо като лунапарк с въртележки за малко дете (от типа на кончетата в Южния парк в София) някъде из Касандра? Ние ще сме в Мола Калива, където май няма такива?, но сме готови да отидем до някъде, където има - Посиди, Скала Фурка, Сивири, или в другата посока Неа Скиони, Лутра?
Предполагам, че най-голяма вероятност да има такова нещо, е в най-големите селища от източната страна на ръкава - Пефкори, Ханиоти, Полихроно, Калитеа, Афитос - и той като ще са ни далече, ще съм много благодарна, ако някой може да потвърди, че има нещо такова.
Такива увеселения не съм виждала на Касандра. Били сме в Афитос, Калитеа, Скала Фурка и Посиди. Най-много от тези колички с монета, които се клатят.

# 219
Ние минахме границата днес в 12:00. Бяхме там в 11:30.
Само погледнаха документите за минута. Чакането беше заради големия поток коли.
Микробуси и джипове ги карат да отварят врати/багажници.
Времето е прекрасно, водата приятна предвид дъждовете.
Мястото е след Паралия Катерини.

# 220
Здравейте, присъединявам се и в тази групичка, като се надявам на насоки Wink Плануваме една почивка /2в.+1дете на 10г./ с идея нощувка в Златоград /прекрасен град/ и
плаж в Гърция, до колко е възможно и къде може да се отиде най-близко? Също не е изключен вариант за нощувка в Гърция, но нещо което не включва храна и на поносима цена. Периода е края на август начало на септември. Въпросите са много, но това ще е първото ни пътуване до Гърция. Благодаря Ви!
Да, Златоград е чудесен, а пътя през границата отвратителен. Да намерите само за една нощувка е трудна задача, не желаят да отдават собствениците само за една, не им излиза сметката с почистването.

# 221
Някой може ли да сподели впечатления за Гърция в края на октомври? Иска ми се да идем с децата за есенната ваканция в края на октомври, но се притеснявам за атмосферните условия. Топло ли е още, става ли за плаж? В България ходим на море през юни, така че не ни плаши по-студената вода, стига да не е съвсем студена...

Преди 2г. бахме в края на октомври в Пилос и си беше перфектно за море и плаж. Вярно водата беше по хладка, но ставаше, но разстоянието е 1200км. За мое голямо съжаление не мога да навия МЖ да го повторим.

# 222
  • някъде там
Здравейте, присъединявам се и в тази групичка, като се надявам на насоки Wink Плануваме една почивка /2в.+1дете на 10г./ с идея нощувка в Златоград /прекрасен град/ и
плаж в Гърция, до колко е възможно и къде може да се отиде най-близко? Също не е изключен вариант за нощувка в Гърция, но нещо което не включва храна и на поносима цена. Периода е края на август начало на септември. Въпросите са много, но това ще е първото ни пътуване до Гърция. Благодаря Ви!
Да, Златоград е чудесен, а пътя през границата отвратителен. Да намерите само за една нощувка е трудна задача, не желаят да отдават собствениците само за една, не им излиза сметката с почистването.

Грешно сте ме разбрали, не говоря за една нощ, мислим да са 4-5. - една почивка Wink

# 223
  • Burgas, Bulgaria
Момичета запазих ето  тук за 21.08 за 4 нощувки
  http://www.booking.com/Share-Vh6xTL

Писах на собственика днес дали иска капаро ама не ми отговаря .
Оф , я ми кажете как стои въпроса с ползване на медицински услуги,че аз съм с комоцио уж трабва да мине  още тази седмица , ама може и да не мине и направо не знам  Sad(((

# 224
  • София
Ние си направихме застраховка с Алианц, можеш и онлайн да си я направиш, 53 лева за тримата ни излезна. Съседката са били с Алианц и се наложило да я ползват, 100 евро преглед са си спестили, надявам се да не се налага да я ползваме все пак

Общи условия

Активация на акаунт