Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-близкият плаж до София?
Как можем да стигнем до Гърция с кола?
Как можем да стигнем до Гърция със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-близкият плаж до София?
-
Как можем да стигнем до Гърция с кола?
Най-често използваният път за достигане до Гърция с кола е Е79 през ГКПП Кулата. Освен това има още четири възможности за преминаване на гръцка територия - Илинден при Гоце Делчев, Златоград, Маказа и Ивайловград-Кипринос. В Гърция винетните стикери не са необходими, а пътищата до близките гръцки градове са безплатни, с изключение на таксите за магистрали.
-
Как можем да стигнем до Гърция със самолет?
-
Как можем да стигнем до Гърция с влак?
-
Можете ли да препоръчате таверна в Кавала?
. Сега се опитвам да организирам почивка в периода 1-11 септември, малката подробност е бебе на 8 месеца. До момента сме пътували на разстояние от около 500 км. безпроблемно, склонни сме да увеличим още малко километрите, стига да си струва. Имам нужда от помощта ви, просто стоя и се взирам в картата на Гърция и не мога да реша кое е нашето място. Обичаме спокойните плажове, изобщо не държим да са пясъчни, няма проблем да пътуваме до плаж всеки ден, обичаме гръцката храна и хапваме в таверни. На предишни почивки сме обикаляли постоянно, сега с бебе едва ли ще е така. Вероятно е разумно да има по-голям град и болница наблизо. Ще съм благодарна да ми дадете съвет. Имаме добър приятел грък, той ни препоръча южен Пелопонес , но аз не се навивам на толкова дълъг път. Тази вечер отново говорихме и даде идея за Пелион, по-точно района на Милина. Не мисля, че ни е нужен плитък плаж тази година, бебето още няма да е проходило, макар че пълзи и се изправя вече