Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 532
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 1 005
Мари, малко е за ъглови, наистина, но помисли за издърпващо се легло, особено ако тя още ще спи при вас. Втория етаж е голям кеф в началото, но много бързо им омръзва.  На синът ми стаята в БГ беше горе-долу толкова. Имаше много хубави модели, а може и да поръчате, така през деня пак ще имат малко пространство.

Мари, гадино, заради теб утре няма да мога да ходя Mr. Green . Овършах част от двора и натрупах една камара с клони и бурени, че утре ще извозват такива отпадъци.

Вани, детето кацна вчера, но още не е дошло. Чакам го като се наспи и ще правя шницели, таратор, зелева салата с моркови и картофено пюре.

# 1 006
Kaте, и нашата е с тези размери, но май щото е по- дълга изглежда и по- голяма.
Значи след  гостито при Светалчо идваме при теб в Черноморец! Ама другата година. Сега си стегни апартамента на спокойствие.
Даун, аз не съм давала идея за ъглови легла. При нас такава подредба дори не се коментираше.  Всъщност май съм я показвала как направихме, или се лъжа?
Добре е, че си сложила хаосът в рамки, Даун! След като ти мине мускулната треска ще бъдеш много, много доволна от себе си!

# 1 007
Някой друг даде идея за ъглови, а моята мускулна треска като премине ще е дошло ред на нещо друго Simple Smile. То и сега има много още, ама на веднъж не мога.
Трябва да се коси, но косачът си дойде и няма да го мисля  Mr. Green

# 1 008
На косачът да вземеш да врътнеш едно тирамису за награда. Всъщност как ще го поглезиш?
Ех, спомних си за отминалите дни и ежедневните командировки на ММ. (знам че ти говориш за косматия си син!)
Аз като една видна домакиня съм наготвила, изчистила, децата оправила, направила и десерт. А ММ си дойде скапан от път, легне на дивана и захърка. Ни вечеря, ни десерт уважи. И така до следващата командировка.
Спомних си как му направих пай със сладко от рози. Естествено рецепта от нета. Нa другия ден го моля все пак да пробва десерта, който е направен  специално за него и го питам дали усеща с какво е направен, на какво има мирис и т.н. Опита, замисли се и каза- имам вкус на мокри бебешки кърпички. То, нали тогава ни бяха ежедневие тия кърпи и човекът свърза ароматът им с тях. Е, имаше логика и голяма доза съвпадение.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 10:04 от mariat

# 1 009
Да бе, ще го глезя. Той цял месец се е глезил. Да сяда да учи и да коси Simple Smile. Шницели ще му правя. Той не си пада по сладкото като мен, но ще изпълнявам поръчки през седмицата.

# 1 010
Признавам си, първоначално исках да те седна да му правиш баница, но за престоя си тук, едва ли е останал без банички.

# 1 011
И мен това ме затруднява, защото се е отял на бг храна. Шницели, обаче баба му не прави, така че ще им се зарадва, а утре ще направя стър фрай, а за стед това той да си казва какво иска.

# 1 012
Дано да каже "сладолед" и да не те мъчи!

# 1 013
Добро утро!
Хубаво се позабавлявахме ние снощи, но някой проклет комшия се разхлопа в 9.30 и ми прекъсна сладкия сън. Нищо де, толкова работа ме чака днес, че ще му простя. Трябва да изближем апартамента и после да идем на къщата да окосим райграса. Едни патладжани чакат да бъдат напълнени и изядени. Ще стягаме багажа за морето и живот здравей! А така да ме мързи...

# 1 014
Ха ха, надали. Нали ти казвам, че е маниак на здравословното хранене. Той безалкохолно от две години не е пил. За това и рядко успявам да мина с поръчка на пица.

Забравих да кажа, че след оцетено-содената драма, днес си купих прах за пране и пуснах две перални и дрехите си миришеха супер, така че благодаря за съветите.

# 1 015
Али, как беше подаръкът?
И не се оплаквай, от събуждането. При нас в 7 мина камионът за кошовете за боклук.
Даун, тогава му направи домашен и диетичен сладолед!

# 1 016
Палачинките са направени и изядени,обяда се пече,терасите и тоалетната измити,втора пералня се върти,напазарувано е...Още доста работа ме чака,но тъкмо имам нужда от раздвижване 🙌

# 1 017
Ох, Ренко, завиждам ти! Аз пазя тишина на децата, барабар с ММ. Та освен да замия тоалетната нищо друго не съм направила, а времето си минава.....

# 1 018
Алечка, пак такава една вкусна рецепта нямаш ли и за пълнените патладжани?

# 1 019
При нас по принцип е обратно—с детето пазим тишина,че ММ е от поспаливите Grin .Но днес благоволи да стане рано,та и затова се разшетах толкова.

Общи условия

Активация на акаунт