Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 551
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 990
  • Бургас
Добър вечер!
Днес след работа направих един бърз шопинг за мен дрехи и едни пантофки,за децата спинери,поредните и едни гуменки за големия. На три месеца се купуват нови,че са в окаяно състояние.
До сега пихме бира с комшийките пред блока,като си мисля,че е 22ч,а то било 23:30. Ужас! Кога ще се спи,че и на плаж да се ходи утре...
Кате,и ние сме с двуетажно легло но дървено. Масивно,стабилно легло. Бях против,оглеждах какви ли не варианти на сандвич,ъгловки,но понеже в момента и мястото ми е супер ограничено,мъж ми поръча това. Децата са доволни и им харесва. Вярно,че е трудно със смяната на бельото на втория етаж. Аз се качвам на един стол и така. Ако искаш мога да ти пратя снимка да го видиш. А и е на нормална цена. Дори много добра,даже!

# 991
Един спинър се мотае в къщи, но така и не разбрах за какво служи. Въртят се там някакви дискове.

Двуетажните легла хич не ги харесвам. Все си мисля, че може да има и други решения, но е въпрос на вкус и виждания все пак.

# 992
То и на мен не са ми много по вкуса двуетажните, но няма как да се сложат ъглови.Мерихме, смятахме, не става.
Карц, прати снимка на вайбъра да погледна.

# 993
Кате, по- скоро нещо такова.

http://mebelplovdiv.com/products_photos/4334/7871_big.jpg

http://www.perfektmebel.com/products_photos/1802/28728_big.jpg

Твоя втори вариант също ми харесва. Хем долното ниво е подредено като за по- голямо дете и може да си визуализираш как ще е при вас. Просто Икейското предложение за мен е ок, само заради цената. Имам чувството, че единия като мърда ще мърда и другия, заради общата конструкция.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 00:15 от mariat

# 994
Маре, там където ще са е 2.17 и точно се намърдва леглото.Няма место за допълнителни шкафчета отстрани.

# 995
Аха, погледни какво допълних по- горе за металното. От там изхождам за другите предложения.

Я, дай размерите, да видим какво ще измъдрим.

# 996
Добро утро!  Четенето тук хич не ми се отразява добре. Счупих се от чистене вчера,  понеже денят беше определен за ден за детето,  сумарно съм чистила много малко като време,  защото ходихме в зоологическата градина, а след обяд в парка. Но пък успях да свърша много неща. Вечерта в 9 като се подкарах към терасата да я мия, направо не се познах. А днес едва станах. Как пък не се заразих от лежерността на Джена,  ами от Мари.

# 997
  • София
Изобщо не може да ме зарази Мари мене, ни с диетата, ни с чистенето.
Кате, ако не ти е спешно, изчакай да се приберем в София и ще ти снимам и нашите. Изключително функционално са, проектантите оползотвориха мястото до см. Цялото пространство под горното легло е скрин и побира адски много. Под рамката на долното легло също имам шкаф. Конструкцията на практика не е обща, никой на никого не пречи. Колкото и да не харесвам двуетажни легла, трябва да призная, че това специално е максималното, което можеше да се извлече от стаята.

# 998
Кате, може и да си казвала какъв ви е апартамента, но ако вашата спалня е по-голяма, не можете ли да се размените? Вие само ще спите там, а децата прекарват време и през деня.  Ако искаш дай скица на стаята, аз съм пословична с нагаждане в малки пространства Simple Smile.

# 999
И аз много се бях запалила по леглата показани от мариат.
Но още не съм поръчала такива точно защото се чудя как ще е на горното легло.

Децата спят, баба ми е направила мекици за закуска, а на обяд ще им направя пица.
Хич не усетих че вчера е почивен ден, и днес сигурно ще е същото...а от утре пак на работа. Simple Smile

# 1 000
Белинда, много ще ти бъда благодарна ако ми щракнеш конструкцията.Не ми е спешно, сега събирам идеи.

Даун, апартамента е двустайна панелка и кухнята с усвоена тераса ще е детска.Там ще е тийна, но дребната като се заинати, че и тя иска стая и решихме да сложим легла на 2 етажа.А тя колко ще е там е под въпрос.Пък и младежа след 2-3 години ще е студент, надявам се и ще преотстъпи стаята.

Мари и мен не може да ме зарази, аз за седмица чистя толкова, колкото тя за няколко часа Laughing

# 1 001
  • Бургас
Добро утро!
И мен вчера ми честитиха имен ден. Аз празнувам на Цветница, но не е лошо да имаш още един празник Simple Smile
Ванини, къде ще е партито? Хареса ли торта, ако още не си виж на Сладкарница "Чар" -голям фен съм им.
Обмисляме да ходим на палатка с децата. Да видим дали ще стане

# 1 002
  • на Мелмак
Добро утро,
Цяла нощ сънувах как съм на летище в Германия, и багажа ми се е загубил, вкл.документи и пари и се вайкам и шашкам , какво беше това нещо - не знам , но съм точно като все едно цяла нощ не съм спала.
Като се събудих чак се зарадвах Simple Smile
Мари е опасна жена, аз не мога като нея - признавам , а и много работя.
Каквото помогнат децата, ММ, уредите -това е. Всички заедно работим за чистотата и подредбата в къщи Simple Smile
Ето сега пералнята чакам да свърши, снощи я заредих на отложен старт, после ще пусна робота да изчисти, миялната е измила , сушилнята и тя си е свършила работата . После имам още една пералня, чаршафи, спагети Simple Smile
Малкия иска на боулинг, а на мен главата ми ще се пръсне.
Счупи ми се стола в работата, днес трябва да ходим да купим.
Гардероб си харесахме, утре ще ходим да го поръчваме , заради него пък ще трябва да сменим паркет и да боядисаме Simple Smile
А ми се спиииии, че цяла нощ на това летище ми се разказа играта с този цветен и истински сън .

# 1 003
Добро утро!
Ей, споменали сте ме още преди да си отворя очите! Гуш!
Да си призная не съм чак толкова работна. Направя нещо и седна на диванчето да ви нагледам какво правите за 5 минути. След малко пак тръгна из апартамента и продължавам със задачите. Не се уморявам.
Кате, в такъв апартамент е и моята приятелка в София. Усвоиха кухненската тераса и сега имат детска по- малка от моята бъдеща баня. Когато ми дойдоха на гости за първи път в тази къща и аз обяснявах коя стая какво ще е, и като стигнахме до гардеробната(и тя по- голяма), и банята нейния мъж тотално каза, че ни завижда. Иначе и те са с легло на два етажа. До колкото си спомням надградиха конструкцията на вече съществуващото легло, след като се роди синът им.
Ауууу, Ети, завидях ти за пуснатата перална. (озъб) Аз още се офлянквам.

# 1 004
Маре, така си е, мъничко е, около 12 квадрата ще е детската.Но в Черноморец имам 2 къщи, та не ми е много зор.

Общи условия

Активация на акаунт