Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 626
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте и от мен, голямо писане сте ударили.
Аз съм с 3деца на село, взехме и съседчето.
Готвя през час, те се сдърпват през 30мин...идилия. Simple Smile

Вчера гледах едни раници за Калина и тази която най много хареса тя днес...са я направили 32Е, а беше намалена от 75Е на 17Е.
Хвана ме яд.

Резервирах 5дни за Хисаря пак...отказах се от други дестинации и съмнителна топла.вода на басейните им.
Но пак каръщина, апартамента в който бяхме е резервиран, а другите не ми харесаха заради кожените дивани в хола.
До понеделник ще мисля, предложиха ми един много хубав но в друга сграда на главна улица, а от другата страна гледа към голям хотел и басейн. 
В размисъл съм. Simple Smile

# 976
Ренко, добре че нямам колежка като теб, щяхме да се търкаляме Stuck Out Tongue Winking Eye, иначе всички добре си хапваме. Сесил, имаш именичка нали? Да ти е жива и здрава чаровницата!

# 977
Ааа,аз като ми се доработи и си поседна малко,пийна нещо студено и то си ми мине.
Много хубаво се поразходихме с малкия днес.Хапнахме сладолед и доста си споделяхме.Щастлива съм.
Сега правя едни пилешки гърди със сметанов сос,гъби и паста.Мирише божествено.За десерт плодове и вино и се опъвам с нова книжка.Утре сме на езеро,времето е хубаво и дано водата става за плуване.

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 21:32 от Малко Трънче

# 978
Ренко, добре че нямам колежка като теб, щяхме да се търкаляме Stuck Out Tongue Winking Eye, иначе всички добре си хапваме.
Преди бяхме малък колектив,все млади хора и аз единствената жена.Така ми се радваха като им носех сладичко Ill .И от тях имаше,но само купешки или газирани,които не харесвам.Сега вече сме много хора,и не е същото,но за по—близките ми винаги има по нещичко

# 979

Днес бяхме до Икеа и харесах ей това легло.Някой да го ползва и да сподели отзиви😊

# 980
  • постоянно
Кате , МС доскоро имаше бънк бед и беше много щастлив . Сега го сменихме че искаше нещо по тийнейджърско . Ако го взимаш за едно дете съветвам такова но с бюро отдолу и разтегателен футон за гости . Спестява много място в стаята .

# 981
Ренко, благодаря за Спонджи. Ще му кажа аз на моя син колко е голям и защо.
Кате, за двете деца ли ще е стаята? На мен лично ми е много индустриално- цялото е метално. Бих предложила вариант пак да са на два етажа, но не едно върху друго.

# 982
  • София
Икейското легло за колко голямо дете? На синът ми взехме подобно само с горна аст, но беше по-голям и изобщо не спеше горе, само на един диван в стаята си спеше - така че го продадохме и купихме ниско. Моя приятелка обаче го купи за първолака си и той беше мноооого щастлив.
Минус на горното легло - няма опция нощно шкафче и смяната на чаршафите е ужас.

Сесил, аз пък от 4 хотела в Хисаря никога не съм попадала на читав топъл басейн, винаги ми е било студено, защо така реши, че там ще е топъл? Топли басейни само във Велинград  според мен. И днес се плацикахме в едни топли, топли, детския чак прекалено.

# 983
Не можах да ви изчета. Много сте писали.
Аз подготвям РД на децата. Мисля меню, торта и прочее. Знаете как е. Ще е малка лудница и искам да се улесня максимално.
Тони,  Hug
Даун, прибра ли се детето?

# 984
  • постоянно
Смяната на чаршафите е наистина трудно .

# 985
Рая, не знам Калина да има друг имен ден, но е възможно. Simple Smile
Иначе празнува на Цветница.

Бърди, в Калероя детските басейни са топли, 32С е водата. Могат и по-горещи да са но ги разхлаждат.

Ванини, последно къде ще го правите РДто?

# 986
Сесил, във фейса ми излезе- Калин, Калина и Горан. Нищо де, да е здраво детето Kissing Heart

# 987

Маре, това ли ще ми предложиш?

Леглото е за тинейджър и 5 годишна госпожица, тя ще е на 2 етаж, той долу.
Нямам идея дървеното как ще изглежда, но това металното на живо много ми хареса.
Имам вариант да го измисля и майстор да го направи, обмислям, защото пространството е малко.

# 988
Не ги харесвам тия двуетажните, докато са малки се кефят, после не им харесва вече. И нашата детска е 12 кв.м., със стандартни ъглови сме

# 989
  • София
То и аз не ги харесвам, ама като няма риба, и ракът е риба. Ние сме с такива перпендикулярни. Смяната на чаршафи си е тяхно задължение. Верно е ужас😊

Общи условия

Активация на акаунт