Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 631
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Дъщеря ми излезе с баща си "по мъжки", а аз опъвам кълки на дивана и чета книга. Препрочитам Кристин на Стивън Кинг. Днес само две перални врътнах, едната прострях, другата прекарах през сушилнята. Мисля август да си взема още две седмици отпуска. Пълно мъртвило е в офиса. Ще мързелувам лежерно и ще събирам сили за септември, че тогава настава лудница.

# 961
  • Sofia
Мерете се по мен и ще се успокоите😎,та комай и на работни ще го докарате 😃.
И аз не връщам чинията празна, ако ми е донесено нещо. За това и имам хартиени/пластмасови/еднократни съдове  в шкафа👍.

# 962
  • София
Тонка, на теб мина ли ти?
Тцъ. Такива неща не знам как минават. Дано само туширам болката, че сутринта почти получих паник атака, а не ми се беше случвало от години. Изтръпна ми едната ръка, езикът и устните, и ми се получи петно в едното око. Ако не успея сама да издрапам, си имам една психотерапевтка, към която да се обърна. Но да не ви занимавам с глупости. Опитвам се да не затъвам в дупки, че трудно се излиза от тях. И чакам мъжът ми да се прибере, за да се хвана за него като удавник за сламка. Съжалявам, че не мога да ви споделя какво точно ме мъчи, но е твърде лично. Не е здравословен проблем. Душата и сърцето ме болят. Иска ми се да съм перде и непукист, но тук има наранени чувства.

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 18:40 от Тонка*

# 963
  • Sofia
Тони,що така,душичка? 😐
Нали не е с децата нещо? Дръж се 🤗
Дойдохме в 17 ч.на плаж и вече саклетясахме.Как кибари тоя народ по цял ден, в адската жега-не знам 🤔.Може би аз,защото не се мокря и ми е по-малко търпилото.

# 964
  • Бургас
Не съм свършила нищо у нас днес. Цял ден съм в разход. С децата сутринта ходихме на люлките. Прибрахме се, хапнахме и отидохме на ИКЕЯ. Мъжа ми каза, че Мариана е топла, ама на мен не ми беше топла. Обаче, по пътя , към къщи като я пипнах тя беше като печка. Имаше 38.1. И се метнахме до спешният кабинет, че нали сестра и е с ангина. Реших, че и тя я закачи. Ама е фалшива тревога.Сега подпирам дивана, че се уморих Simple Smile

# 965
Тонка, няма да те питам какво се е случило, а само ще ти изпратя прегръдка!  Hug
В такива моменти и аз се затварям и не говоря за проблемите и те разбирам!  Hug

# 966
Сватя, каза, че си загубила нещо материално, с нематериална стойност. Ако е предмет, не го мисли, колкото и да е важен. Важното е да не загубиш спомена, който ти е носил. Hug

# 967
  • София
Сватя, казах, че съм изгубила нещо много ценно, което не е материално. Аз самата мразя писане с недомлъвки, но наистина не мога да споделя абсолютно нищо. Съжалявам.

# 968
Отметнах още нещо аз. Вече вечерях. Естествено дробчетата от обяд и купа със салата. Другите ще ги глезя с печени крилца. Ей, моят син гледа Спонджбоб, та ме пита на колко години е. Някой да има идея какъв е верния отговор?
Тон, гуш!

# 969
Тонка,  само една прегръдка ти давам. Hug

Аз хапнах голяма шопска салата, добре ми дойде. За десерт- две нектарини, сладки и сочни.

# 970
Hug Тони. Дано да мине по-скоро тогава.

# 971
Тонка, и аз съм в дупка, душевна и материална, за жалост, криво ми е, нервно, не съм на себе си.

# 972
Тони, Рая Hug

Мъжът ми не одобри подаръкът, който съм купила за рождения ден. Сега, за наказание, че го купувах аз, пък за негов приятел, че и не го одобри го пратих в мола да го сменя, докато аз се пудря. И да ми купи очна линия, че забравих Mr. Green

# 973
  • постоянно
Тони , поплачи си . Човек трябва да се освобождава емоционално . И от мен прегръдка . 😊
Току що се прибрахме . След плуването отидохме да поръчаме униформа за новото училище . Една торба пари оставих там , после напазарихме доволно , даже ди купих един букет фрезии (любими са ми ) пихме по една розова лимонада и се прибрахме . Сега синковец ще ходи на кино с братовчед си Диспикъбъл ми 3 , а ние ще гледаме вкъщи с ММ Taken 3 . Утре почиваме , ще стегна една кошница за пикник и ще се разходим по хълмовете наоколо 😊

# 974
Ей, моят син гледа Спонджбоб, та ме пита на колко години е. Някой да има идея какъв е верния отговор?

Мойто дяте,каза,че е или на 19 или 20.Питам го защо мисли така,а той рече,че работел и затова Joy .
Ние се прибрахме благополучно,направихме и хубав плаж по пътя.Успяхме да изгорим,а уж се мазахме.Стига почивка,от утре и аз започвам да домакинствам 😁 .
Много обичам да правя нещо сладко—бисквити,торта,мъфини...и да черпя после съседи и колеги.Скоро обаче не съм приготвяла за първите нищо,та трябва да се поправя Blush .

Общи условия

Активация на акаунт