Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 588
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 1 035
Цвети, и аз ще я оставя в хладилника, и после а топки като сладолед ще я сервирам. Дано ми се получи!

# 1 036
Али, мохе и напречно да се отрежат и издълбаят сигурно и да се затиснат с по половин домат Simple Smile.

Цвети, пекат се още. Аз съм на прибежки между тук и куФнята. Много мързеливо ми е.

# 1 037
Мари, със сигурност ще ти се получи! Simple Smile

Крекери също обичам, но не съм правила. Трудоемко ми се вижда, но може и да греша. Купувам си, има доста вкусни.

# 1 038
Мари, със сигурност ще ти се получи! Simple Smile

Крекери също обичам, но не съм правила. Трудоемко ми се вижда, но може и да греша. Купувам си, има доста вкусни.

Цвети, моите са безвъглехидратни, за това се мОря да ги правя, иначе да не съм луда Simple Smile.

# 1 039
Даун, давай безвъглехидратните крекери, че съм на тая вълна Grinning
Алечка, благодаря ти, ще се пробват скоро патладжаните.Колко патладжана ползваш?

Опънах краци аз вече, стига с тая работа.Не е за мен Rolling Eyes

# 1 040
Мари, аз правя домашна торта Рафаело с бисквити. Много е лесна и вкусна.
Снимката не е моя

# 1 041
Ooo, Руми, как не те е срам с това предложение! Бях я забравила като вариант, но май е много по- сладко-калорична!

# 1 042
Уф, Руми, притесни ме Stuck Out Tongue Winking Eye Али, брашно слагаш в бешамела, нали? Заради диетата ти питам

# 1 043
Кате, ами зависи колко сте ящни. Сега ми е един голям и един малък, но ще хартиса и ще пращам на мама, че утре заминаваме.
Рая, слагам да, не знам с какво да го заместя, а и аз съм от калпазаките Simple Smile

# 1 044
Калорична е, но пък по повод един-два пъти в годината не е зле 😊

# 1 045
Кате, крекерите станаха супер, но рецептата е на око.
малка кафена чаша:
 - сусам
 - слънчогледови семки
 - тиквени семки
 - чия
 - смлени орехи или бадеми или кашу или от всичко (около чаша и половина)
 - ground psyllium husk powder - половин чаша
 - половин чаша кокосово или бадемово брашно
 - сол и подправки на вкус (аз сложих чубрица, черен пипер, малко кимьон, лют червен пипер и няколко капки балсамов оцет)
 - вода (според мен отиде около 500 мл, но докато го бъркаш, ще прецениш.
Оставя се да престои поне половин час. (това аз си го измислих, защото ми се допуши)

Получава се гъста смес и трябва да се разстеле на тъничко. Аз си играх и ги направих кръгли с една от кристалните чаши на майка ми за ракия Simple Smile.
Иначе, могат да се нарежат на квадратчета или правоъгълници.
Трябва да има поне по половин см. между тях, докато се пекат и да не са по-дебели от 0.3-5.

Пекат се върху хартия и на слаба, предварително загрята фурна (около 100-120), за около 30-40 минути.

# 1 046
  • Бургас
Привет от брега! Днес се размазахме с децата н плажа. Голям кеф. Сега седнахме да хапнем и пак ще се цамбуркаме.
Снощи сложих един огромен пъпеш в камерата. Забравих го. Днес сутринта се сетих,че е вътре. Разрязах го беше супер изстуден. Добре ми дойде за закуска.
Олеее Румиии,Дауннн....обожавам Рафаело...Искам рецептата за тортето. Крекери много обичам. Не съм правила от много,много време.
Добре че всеки момент ще ми донесат поръчката и ще ям,че с тези вкусотии тук...мммм.....
Много ми е хубаво и спокойно тук в това Сарафово....нещо много ме тегли все насам....защо ли...?

# 1 047
Сесил, РД ще го празнуваме в кафето под нас. Така няма да разнасям много.
Лина, мисля да направя тортата сама, но украсата ще ме измъчи. Хич не ме бива. А и мъжът ми е на работа предния ден и ще трябва да я правя след 23:00 часа. Може и да се откажа, ще погледна предложението ти.

Потвърждавам, че Рафаело тортата е много вкусна. Когато правя чийзкейк, използвам този крем и добавям цедено мляко и фреш лимон. Става разкош.

# 1 048
Дребната и тати ги няма и ние кифлеем с голямата. Не е много образователно, но пък е голям кеф, боядисването мина успешно, естествено, не същия цвят, но много ми хареса, опитвам да ви покажа, ама пак не става, що тъй?

# 1 049
Бре, стана, в отделен пост Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 16:23 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт