Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 692
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 930
Даун, аз такъв театър съм виждала при майка ми и сега все едно съм там.
Сложила едно тънко  перде и две капсули прах за бяло и ми звъни, да отивам бързо, че пералнята се повредила и от всякъде излизало пяна. Joy

# 931
Няма страшно, пяната спря, но смърди яко на оцет, ако счукам една глава чесън и ще се върна години назад, когато през студенството муахме шкембе в Мазното Simple Smile.

# 932
Уф, то било хубаво да вършиш "услуги" бе - сега нали качих моя и един приятел докъдето имаше път на Витоша, да се спускат. Звъни сега (още не са тръгнали, на телешко варено били Joy), като си дойде да излезем да караме, да не знам си какво, викам му нееее коте, да отидем да погледаме плочки... "Ама то днес ли... ех айде добре де..." Innocent

Направих си салата по мой вкус "убий другарчето" - един розов домашен домат, пресен босилек, много сирене и червен лук - пак не малко Bowtie Сега освен да си допия сутрешното кафе, което остана е така. А, прострях една пералня и обърнах върху простора саксия със земя... пълна гадост.

# 933
Доброта, нечакана и нетърсена, спонтанна и без отплата, срещам буквално всеки ден. На хубаво място живеем. В Бг в малкия град също все още е така.

Купих билетите за зимната ни почивка.

Ша, на море без поне 4 чифта бански не тръгвам, ако и да съм глиган. Щерката също. Мъжете ми са с по 3 чифта, нали са мъже, не може да са с повече от нас, киприте.

Главата ми мина, ще стягам четата за басейн. Колко кротки са децата, когато са повечко... Ваканцията върви с пълна сила, приготвили сме им хубави изненади - нищо материално, само нови приключения. Ще е весело, само да са здрави.

# 934
Доброта, нечакана и нетърсена, спонтанна и без отплата, срещам буквално всеки ден. На хубаво място живеем. В Бг в малкия град също все още е така.

Това щях да кажа. При нас, в малките градове всичко си е все още по-спокойно и такива жестове не изненадват.
Прави ми впечатление, че и в големите градове на хората им е приятно - да влезнеш в магазин, да поздравиш, да се усмихнеш искрено, да приемат предложена помощ, но чакат някой друг да започне. Все едно ги е срам да го направят първи.

# 935
  • София
Изненадвате  ме. Значи аз живея и работя сред някакви дебили, защото ни баничка, ни сладолед някой ми е давал безплатно😁 Веднъж занесох коледни сладки на една съседка, а тя милата отърча до магазина и тя да си купи някакви готови, че да не ми връща празна чинията. Повече не съм носила, да не я затруднявам жената.

# 936
"Светалчо, не знам дали е от възрастта на момчето, по-скоро е от това, че хората като теб наистина рядко се срещат. Не го казвам от любезност, просто това е очевиден факт, само дето ти не си даваш сметка, защото за теб е естествено, идва ти отвътре."

belinda,абсолютно съм съгласна!

# 937
Изненадвате  ме. Значи аз живея и работя сред някакви дебили, защото ни баничка, ни сладолед някой ми е давал безплатно😁 Веднъж занесох коледни сладки на една съседка, а тя милата отърча до магазина и тя да си купи някакви готови, че да не ми връща празна чинията. Повече не съм носила, да не я затруднявам жената.
Белинда, има някакво поверие, че не е хубаво да се връща празна чиния и някои заради това го правят. Simple Smile Моите колеги, не са ми точно преки, от съседни обекти са, но и ние все нещо си носим, подаряваме, черпим. Heart Eyes

# 938
  • постоянно
Добро утро на всички .
Много пишете бе хора , едвам изчетох . Три спални смених , две одеала ще пера ,облизах  къщата сега седнах да пия едно кафе , после ще се приготвяме за плуване .
Следобед ще ходя да поръчвам униформа за новото училище .... почивай !
Даун , с оцета и содата добре си направила , изплакни допълнително накрая. Потърси Калгон или нещо такова , разгледай няма как да няма .
Защо им трябваше са сменят името на Новоселци , да бъркат хората . Селото е след Меден Рудник и преди Дебелт .
Xxx

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 13:43 от her_76

# 939
  • София
Осмичка, знам😊 Просто казвам, че вместо да направя добро на жемата в крайна сметка я затрудних, понеже явно у тях такива неща не ядат.

# 940
Осмичка, знам😊 Просто казвам, че вместо да направя добро на жемата в крайна сметка я затрудних, понеже явно у тях такива неща не ядат.
Е, как да не си направила добро? Тя е искала да върне жеста, едва ли ѝ е дотежало. Simple Smile

# 941
  • София
Искам съседки като Белинда и Светалчо Laughing Обещавам като ми донесат сладки, да ги черпя кафе. Party

# 942

Три спални смених , две одеала ще пера ,облизах  къщата сега седнах да пия едно кафе , после ще се приготвяме за плуване .
Конкуренция ли съзирам? Confounded

# 943

Три спални смених , две одеала ще пера ,облизах  къщата сега седнах да пия едно кафе , после ще се приготвяме за плуване .
Конкуренция ли съзирам? Confounded

Мари, и от мен имаш. Днес ти препрочетох два-три поста и овършах яко Simple Smile. За утре ми остана само градината, ама ако не вали.

# 944
А аз покрай болната щерка не успах почти нищо от заплануваното да свърша. Е, огладих си прането, тоалетната измих, боклук изхвърлих, пазарувах, направих салата с печени чушки, айсберг, гриловани гъби, моркови и други подобни, пържих дробчета, изметох си терасата, прахосмукачка, прах..... Обаче до стълбището още не съм стигнала. Нито до смяна на бельото в детската стая. Нo yспях да си полегна с ММ, да се попека, и да измисля, че ми се ходи до Лидъл за разни глезотийки.

Общи условия

Активация на акаунт