Иначе все си виреше рогата - телешките, да не си помислите друго

Светалчо, много си мила! Но някой все още трябва да поддържа вярата в доброто!

НА Банкя. И леко се размазах от разнежване: двамата ми сина през 5 минути ми се обаждат кой точно ще ме закара.

.
.
. Има още поне час и половина да върти и сигурно ще напълни с пяна цялото лондри. Добре че не им се вързахме и си има канал, та няма да го мисля, тъкмо и той ще се почисти, ко кучката е неюастна, защото обича там да лежи.
Един път аз взимам, другия път колежката. Няма някакъв график, както дойде. Веднъж носих кекс, да почерпя, ей така. Друга колежка взима кафета сутрин като идва.Също са носили разни сладкиши като направят. Готино е и много важно да се разбираш с колегите.
.
.
. Има още поне час и половина да върти и сигурно ще напълни с пяна цялото лондри. Добре че не им се вързахме и си има канал, та няма да го мисля, тъкмо и той ще се почисти, ко кучката е неюастна, защото обича там да лежи.
Представих си как пяната излиза, а кучето седи и я гледа жално. Важното е, че не ти пука!
.
Пиши после, дали поне е подействало ,голям си образ
Препоръчани теми