Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 50 713
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Доволна жена- мирно семейство. Много го уважавам тоя "девиз".

Значи, моят мъж чак след 25 години брак повярва в тази максима и от известно време е рахатясал.
Иначе все си виреше рогата - телешките, да не си помислите друго Laughing Не съм такава булка. Проблемът е, че и аз имам телешки рога и у нас искри хвърчаха яко. Откак се кротна обаче и започна да слуша, мир и любов цари у нас Hug

Светалчо, много си мила! Но някой все още трябва да поддържа вярата в доброто!

# 916
Ина, най-вероятно е от сливите. Те отпускат стомаха.

И аз така мисля. Ама е изпил и едно старо сокче (вишна) от хладилника, та може и от него да е. (С него му давах клеева тинктура, че да не се усеща много, и ... все ще го хвърлям и ... ) На 10 е, има голям апетит на моменти, добре че не е дебел все още, баща му само го следи, голям майтап са, както и да е, сега уж е добре. Ама аз пък съм на работа и малко ми е притеснено, нали. Че ми се спи яката няма да казвам. Grinning

Цитат
Обаче ние тук знаем, че не всичко е с пари, нали? И това е нещо прекрасно за мен, то ме държи тук.
Светалчо, Браво! Чак ме просълзи, а не съм с ПМС сега. Grinning

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 11:22 от ina.ina

# 917
Имахме чудесна,дълга, лежерна и весела вечер. Прекалихме със сангрията, та главата се обажда, но ще оживеем. Благоверния направи палачинки за радост на 5-те деца, както и силно кафе за моя радост. Като се поосвестим ще ги заведем на някой открит басейн или езеро, времето е екстра.

# 918
Хората наистина станаха подозрителни и предпазливи. Вече не си предлагам услугите на възрастни хора, нарамили пълни торби, непосилни почти за възможностите им. Колчем предложа да помогна ме гледат все едно ще взема и хукна с багажа им. Даже и за изхвърлянето на боклук в контейнерите. Някои благодарят, други само ме изглеждат с един поглед на кръв.
Все още обаче съм виждала макар и рядко такива случаи като на Светълчо, някой да даде нещо без да очаква нищо в замяна.

# 919
Светалчо, Мари, много е хубаво това отношение, чисто човешко, а и не натоварва никой. Аз като направя нещо сладко, все ни е в повече и нося на съседката до нас и на възрастната двойка срещу нас. Носих им палачинки, тънички, а те такива не били яли, та им занесох и сладко от ягоди и им пказвах как се навиват.  (Тук ядат от американските дебелички палачинки с кленов сироп).

# 920
  • София
Виж ти, синът ми се оказа ревнив😲 Пак сме на музикален канал вкъщи, пускат клип на Шакира, тя се увива на някакъв младеж. Моето възмутено- Как ли му е гадно на Пике да гледа това?!! А дребчо го успокоява- То е наужким бе, братле!😂😂😂
Натирих ги на басейн. Горкият Пике, жив да го ожалиш😂

# 921
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз тук, в мамата, намерих много истински хора. В живота около себе си имам, почти всичките ми прителки и малкото приятели от мъжки пол са хора като мен или почти, но тях аз съм ги избирала (повечето). А тук с голяма радост установих, че има много жени и един Куркума, които са Хора. Запознах се с изумителни жени, които работят безкористно за Другите - помагат на недоносени бебета, на деца с епилепсия, на деца с аутизъм и дислексия, на бездомници, на самотници. (Ето, нашата Ети помага на децата на отец Иван, примерно.) И знам, че ще звучи плакатно, но няма друг начин да се каже - наистина си мисля, че консуматорският и комерсиалният пик като че ли отминават и почва да се връща интереса към истински ценните неща.

Заминавам с баницата JoyНА Банкя. И леко се размазах от разнежване: двамата ми сина през 5 минути ми се обаждат кой точно ще ме закара.
А се размазах, умилих  и разнежих силно преди малко, като четох Белинда за общуването й с Козуначето - ей такива неща ме карат после да се усмихвам по улиците и хората, с които се разминавам,  да увеличават разстоянието между мен и тях. Hug
Останете си със здраве, ще се срещнем пак след уикенда. Hug

# 922
Светалчо, да си изкарате весело и ще те чакаме Simple Smile.

# 923
Светалчо, сладкодумке, хубаво да си изкарате на Банкя ! Hug

Има още свестни хора, но не ми е странно и когато хората се изненадват и не очакват проявата на доброта и внимание.
 Миналата седица се радвах на моите колеги. До нас има сладоледена фабрика и продават на кашончета сладолед бракуван (с размазана опаковка, или за износ, който е останал не изнесен). Всеки ден някой от колегите от смяната отиваше и вземаше по едно кашонче и черпеше всички. Друга колежка пък, от друга смяна, като има време се вихри в кухнята и носи кексове, баници, сладкиши. В събота, ако са на работа, винаги носи по нещо да си хапнат.
В старата ми работа това го нямаше. Всеки драпаше за своето и някак си липсваше колегиалност и приятна атмосфера.

# 924
  • Варна
Аз така редовно заделям нещо за хапване и давам на един дядо, който като по часовник минава всеки ден покрай офиса ми. Тика детска количка с багаж, личи му, че живее на улицата, в компанията на две кучета е винаги, за които много се грижи. Виждала съм, че като има нещо за ядене първо дава на тях, а после оставя за себе си. Никога нищо не е поискал, не проси. Хората от околните магазини също му дават, благодари и заминава. Маршрутът му през града е един и същ, зиме и лете, виждала съм го и на други места. Човек може часовникът да си свери по него. Виждам, че му дават закуски и затова като мога му слагам в кутия нещо готвено, някоя супичка, яхния, а по Великден козунак и яйца. Другото, което ми направи впечатление е, че много чете. Изравя от боклука книжки и вестници и на всеки двеста-триста метра сяда да почине на сянка и чете.

Аз съм много ядосана. Кафето, което обожавам да пия изчезна от магазините. Не е кой знае какво, едно от нескафетата в пакетчета, но ми беше точно по вкус, а аз съм човек на постоянството. Като си харесам нещо, карам само с него. Питах магазинерите, те казаха, че на негово място имало ново, по-хубаво. По-хубаво ама друг път. Гадост някаква. Защо утвърдени, хубави неща се изтеглят от пазара при все, че има търсене и цената им не пада, ей това не мога да стопля.

# 925
Алечка, прекрасно е това. И в моята предишна работа непрекъснато някой носеше нещо, ходехме на обяди и на по питие след работа, а сега Sad.

Паричке, да те бях прочела и спазила пропорциите Simple Smile.

Аз изсипах литър оцет и половин кило сода и сега извира от всякъде Simple Smile. Има още поне час и половина да върти и сигурно ще напълни с пяна цялото лондри. Добре че не им се вързахме и си има канал, та няма да го мисля, тъкмо и той ще се почисти, ко кучката е неюастна, защото обича там да лежи.

# 926
Преди до нас живееше много мила баба. Редовно звънеше и черпеше с домашна баница, кифлички или кекс. Без повод, просто така. Аз пък й помагах с дребни неща- да купя хляб, да платя някоя сметка..вдовица беше жената, имаше деца и внуци, но не живееха с нея. Сега е в дом. Confused
В моя работа редовно се черпим със сладолед. Simple Smile Един път аз взимам, другия път колежката. Няма някакъв график, както дойде. Веднъж носих кекс, да почерпя, ей така. Друга колежка взима кафета сутрин като идва.Също са носили разни сладкиши като направят. Готино е и много важно да се разбираш с колегите.

Направих си едно 3 в 1 и се опъвам да почета.

# 927
  • София
Алечка, прекрасно е това. И в моята предишна работа непрекъснато някой носеше нещо, ходехме на обяди и на по питие след работа, а сега Sad.

Аз изсипах литър оцет и половин кило сода и сега извира от всякъде Simple Smile. Има още поне час и половина да върти и сигурно ще напълни с пяна цялото лондри. Добре че не им се вързахме и си има канал, та няма да го мисля, тъкмо и той ще се почисти, ко кучката е неюастна, защото обича там да лежи.

Даун, разсмя ме hahaha Представих си как пяната излиза, а кучето седи и я гледа жално. Важното е, че не ти пука!

# 928
  • Варна

Ох, направо си го представих  Grinning Пиши после, дали поне е подействало ,голям си образ  Peace

# 929
Днес е много  топло, а отиваме на още по-жега. Заредена съм  със сто мазиила за тяло и коса,  знам, че ще се пека доста, не устоявам на плажове.
И ме човърка още бански да взема, но нямам време, на място  ще търся.

Общи условия

Активация на акаунт