Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 506
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 735
  • някъде ... тук ...
Мони, само така!

Аз си гугълвам Simple Smile Няма проблем да ям царевица и ориз. В събота трябва да се обадя на доктора, ще питам за лимеца, че той е странно нещо Simple Smile
Още се чудя дали да нося утре кутийки и кутийчета в раницата с нещо, което мога да ям или да купя безглутенов хляб и да си направя сандвичи като на мъжете Mr. Green

# 736
ЕлиТ, каквото решиш- това. Важно е да не изпитваш глад, че тога вече не си ти! Иначе може едни кокоски да си спретнеш, но ги пази, че може и да не ги опиташ.
Селест, забравих дали ти отговорих, за това може и да се повторя, но си признавам, че терасите още не съм измила. Ама и на мен много, много не ми пука. Върша домакински дейности един вид, за да не скучая и да си раздвижа задника от дивана.

# 737
Мари, стискам силно палци и аз.

# 738
  • София
Значи - честито на дечко на Белинда!
Стиснати палци на Мери!
Гуш на Тонка!
Браво на детето на Мони!

# 739
  • някъде ... тук ...
как ме подсети за кокоски - моите и без това ги обичат Simple Smile

# 740
Мари,  fingerscrossed

Какви са тези кокоски?

# 741
Кокоски са захар, яйца(не си спомням дали са само желтъци) и кокосови стърготини. Правят се на топчета и се пекат до леко покафеняване.

# 742
Звучи лесно и вкусно. Може да пробвам да направя за уикенда. Simple Smile

# 743
  • някъде ... тук ...
Забравих. Мари, късмет!

Аз слагам цели яйца.
Като ме хване музата, обикновено забърквам нещо сладко - кексове, сладкиши и неща, които не се месят.
Мъжете си знаят и си поръчват Simple Smile

# 744
Колко яйца и захар се слагат?

Ако може напишете пълната рецепта.

# 745
  • Бургас
Мари,аз се раздвижвам и така бе. Ида до терасата, погледна я, па притворя вратата Simple Smile Обаче ей сега тъкмо я оправих. Ама тя е голяма, с маса, столове, люлка, прилежащи възглавници, саксии по первазите. Не е като да й хвърля една кофа вода и да си вляза. Обаче е виж как ме стимулира Simple Smile Утре какво ще чистим? /гуш/

Белинда, в Сарафово има кафе-сладкарница La crema. В самия център е. Има и детски кът, макар че вече сте големи за него.

# 746
Мари, пращам и аз положителна енергия.
На мен приятелка ми подари печати за домашни бисквити и в утрешния ден ще вместя и тях някак. Обаче не си харесах фъстъчено масло, че бяха едни боклуци, та взех сусамов тахан, сега ще видя какво мога да направя с рецептата, пък дано стават за ядене.

# 747
  • някъде ... тук ...
Цвети, не помня рецепти, имам тефтер вкъщи Simple Smile Ако Мари не напише нейната, потърси в гугъл Peace

# 748
Белинда, до кога си в Сарафово? Да се видим?

# 749
  • София
 Ели, лимеца е вид пшеница, има си глутен, не го яж според мен.
За фризьор като писа Цвети, да ви се оплача, че много съм побеляла. Сега нали покрай бебето нямах време за боя и съм с пет санта корени, като се погледнах, леле-мале...Бабичка! Едно така към 30-40 % от косата ми е бяла,  а нямам още 40...Пусти ген!

Мони, браво на детето😙

Общи условия

Активация на акаунт