Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 520
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 720
Ели, безглутенов хляб продават, така че месенето ти е спестено Simple Smile.
Проблемът на готовите безглутенови хлябове, поне тези на БГ пазара, е че са с царевично или оризово брашно, а в повечето случии тези режими, които са по лекарско предписание изключват тези тежки въглехидрати и затова се дава алтернатива с ядков хляб, а не съм срещала тук чист такъв.
Да не пропусна - честито на всички празнуващи.

Не е зле да се гугълва, защото аз тук намерих "брашно" без въглехидрати, а и хляв с 0,03, който се продава замразен. Имайки предвид, че нашия пазар е в пъти по-беден, съм сигурна, че ще се намери. Не е като истински хляб, но става за заместител.

# 721
  • София
Привет и от мен!
Първи работен ден след отпуската - мъка!  Mr. Green
Не съм ви чела последните дни, защото нямах време. Вчера оправях багажа и изпратих моите на село. Детето ще остане там 3 седмици.

Искам да кажа, че за първи път си позволявам да плача пред приятелки, заради мои си неща. Ми то било пречистващо. Хем олеква, хем те успокояват и безусловно те подкрепят. И се чувствам щастливка с тези момичета.  Heart Eyes Няма да ми отмине мъката току-така, но знам, че и това ще стане след време и отново ще погледна с усмивка на всичко около мен.

Виждам, че има рожденици - да са живи и здрави, много щастливи!  Hug

# 722
  • Mediterraneo
Белинде, здраво да ти е момчето!

Тони, какво си спекла, душко?! Всичко ще мине и замине!

Аз излизах с малката на пазар. Голямата, разбира се, посмъртно не мога да я отлепя от леглото преди 12 на обяд. Сега ще им направя по една пица за обяд и изчезвам. Имам уговорка за обяд, хем исках да излязат с мен, хем пък като не искат, няма да ги моля Simple Smile За довечера- спаначена супа ще им направя, аз съм на работа и не вечерям вкъщи.

# 723
  • Sofia
Безкраен ми се видя тоя юли. През 10 дни,по 10 дни на море.Искаме вече да се прибираме в София.🤔
Синковецът ме дразни като мрънка,че му е скучно.Интернет има,Плейстейшън има...мрънльо.
Пазарувам и на двамата и им нося вкъщи да мерят.🙄 Въобще не ми е проблем.
Предпочитам-така.Като се затътрим заедно по магазини, рядко купуваме нещо смислено.
Тони, 🤗 (прегръдка).

# 724
Мацки, моля ви за положителна енергия и стискане на палци!

Белинда, аз бих предложила кино и почерпка. Ако после иска парти да е на Софийска територия с истинските му приятелчета, а не тези от хотела.
Още вчера гледах за Tурция, но днес сутринта казаха, че всичко по летищетото е възстановено и спрях да я мисля на Титина.
Тонка, и приятелките са хора! (оня, намигнатия емотикон) Бързо да ти минава!

# 725
  • София
Мари, всички анимации, които искаше да гледа, вече гледа. С това лошо време, отходихме си на кино. Уви, и ходенето до Бургас отпада. Мъжа ми се прибра току що от работа и каза, задръстването е зверско и в двете посоки, пътувал е час и половина през селата, главният път бил абсолютно запушен. Пфуууу😠

# 726
  • Germany
Белинда, честит ви рожденик! Да е здрав и все така специален! Simple Smile
Ние днес бяхме най накрая при лекаря на големият да коментира резултатите от ЯМРто.  Каза, че всичко е наред и няма нужда от повече контроли. Много съм щастлива! Побеляхме от притеснения с мъжът ми последната една година, но важното е, че вече няма да го мислим.

# 727
Не си причинявам ходене по магазини с деца и мъж. Всичко купувам по интернет, връщането е лесно и безплатно. Пей сърце.

# 728
  • Бургас
Белинда, вие къде точно по морето сте?

# 729
Браво, Мони!

# 730
Мони, браво, радвам се, че всичко е зад гърба ви Hug
Маре, стис Hug
Белинда, в Поморие има страхотна сладкарница Захаро, близо ви е и по-късно може да отскочите Grinning

# 731
  • Бургас
Белинда, в Поморие има страхотна сладкарница Захаро, близо ви е и по-късно може да отскочите Grinning

И аз за нея се сетих.
https://zaharo.info/obekti

# 732
Е, темата на Шантала вече е заключена Mr. Green

# 733
  • София
Оууу, момичета, супер сте!!! Ще се пробваме за Поморие по-привечер. Ако и дъжда спре, та да се поразходим там по хубавата крайбрежна, цена няма да има!

# 734
Белинда, честито на момчето ти! bouquet

Много сте писали, не мога да изчета всичко. За книгите - в момента чета "Трескави сънища" на Престън-Чайлд. Интересна е, тандемът не ме е разочаровал досега. Понеделник ще ходя да си взема нови книги. Дано успея да взема нещо на Сидни Шелдън.
Смятам да се обадя да си запиша час за фризьор за утре или неделя. Но все още се колебая дали да взема само връхчетата, дали да отрежа повече или да направя триъгълник. Последната прическа стои супер на прави и дълги коси.

Общи условия

Активация на акаунт