Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 523
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Белинда, много да е здраво твоето момче! Нека да постига с лекота целите си! Честит рожден ден!
И майка днес е рождeничка и обеща на Цвети да си поръча торта с Елза и Ана, с която да почерпи колегите Grinning

# 706
ЕлиТ, разбирам те! Аз съм друга бира!
Лина, ти ме разби! Няма лошо децата да се зарадват! Да е жива и здрава баба им.
Кате, при вас с тая доброта в изобилие по- внимателно да я карате, че.......

# 707
  • София
Приспивам бебето на музика, че да не се стряска от всеки шум. Пуснала съм музикален канал на тв. Ми то само чалга бе😩 Чужбинска, но чалга. Едно и също чака рака, цък цък и само текстовете се сменят. Даже латиното звучи чалгарско. Сменям канала, същото. То просто трендът е такъв навсякъде. Ужас, кога се случи това?! Не бях забелязала...

# 708
  • някъде ... тук ...
Белинде, пусни радио - поне повечето са тематични и можеш да си избереш Simple Smile

# 709
  • Бургас
Белинде,да ти е жив,здрав и все така очарователен синът! Големи сладури са с баткото! Да ти е честит!

Честито и на братът на Айяла!
Имаше и една майка рожденничка,и тя да е честита! Здраве и щастие им желая!

Тая нова версия,мобилната....говорим на различни езици с нея....

# 710
  • Бургас
Белинде,недей мъчи Козуначко,пусни му Рамщайн 😉

# 711
  • София
Ели, нямам радио тук. Иначе нямаше да се мъча с тези .... дори не знам как да ги нарека, то не е музика това. Синковецът ми се смее, че съм била много заспала, то това си било от край време, каква съм такава старомодна майка, да се чуди човек😉

# 712
Белинда, да ти е живо и здраво детето и да е все така разумен.
Ели, безглутенов хляб продават, така че месенето ти е спестено Simple Smile.
Жаки, ти пък на фръцлите какво им се връзваш. Особено голямата. Давай и пари и да ходи сама, но с уточнението, че ще върнеш всичко, което не мине одобрение Simple Smile.

Нас ни отвя тази нощ. Събудих се от думкане по вратите, оказа се вятър. Май и тази нощ ще е така. Омръзна ми зимата. Искам да е топло.

Мари, ти наистина умора нямаш, а и ми се доядоха кИфтета сега.

Белинда, всички радиа можеш да слушаш он лайн.

# 713
  • София
Нямам уайфай тук, а нета на телефона не ми е безкраен, та затова. Но стига с моята музикалма драма☺
Четохте ли за Истанбул? Страшно е било😰 Сега гледах сснимки, ужас... Добре че не удари тука, че като знам какво ни е нивото на защита срещу бедствия...

# 714
Нямам уайфай тук, а нета на телефона не ми е безкраен, та затова. Но стига с моята музикалма драма☺
Четохте ли за Истанбул? Страшно е било😰 Сега гледах сснимки, ужас... Добре че не удари тука, че като знам какво ни е нивото на защита срещу бедствия...

Забравих, че си през телефона, а и го казах, защото аз с месеци "не можех" да си слушам любимото радио, защото нещо приемника на уредбата се е скапал и много ме беше яд и така с месеци, докато в един ден ми просветна, че както си го слушам на телефона със слушалки, така и през лаптопа мога Simple Smile. Овца голяма съм Simple Smile.

# 715
  • някъде ... тук ...
Титина още снощи писа за летището в Истанбул. Аз гледах сутринта по тв - голяма буря и градушка е било.

Белинде, нямам идея каква ти е телевизията, но погледни дали нямаш радиа. Музикални програми по ТВ отдавна не съм гледала и нямам идея къде какво пускат.

# 716
  • Бургас
Честити да са всички рожденици! Да са здрави и щастливи!

Мари, вече трети ден се каня да си измия терасата. Погледна я, пък притворя леко вратата да не я виждам и така. Кажи, моля, откъде това желание у теб. Ако е някаква работа, свършвам я веднага. Домакинската обаче ми е...пфууу. Сега да не решите, че е кочина у нас. Всеки ден минавам с гъбата пода и през ден прахосмукачка. Обаче след като прочета Мари и все едно съм замазала тук там Simple Smile

Майчето мина да ни види и да ни донесе туй онуй: сварила царевичка, панирала пил.филенца, че и за следобедната закуска на внучката помислила. Да ми е жива и здрава!

# 717
Ели, безглутенов хляб продават, така че месенето ти е спестено Simple Smile.
Проблемът на готовите безглутенови хлябове, поне тези на БГ пазара, е че са с царевично или оризово брашно, а в повечето случии тези режими, които са по лекарско предписание изключват тези тежки въглехидрати и затова се дава алтернатива с ядков хляб, а не съм срещала тук чист такъв.
Да не пропусна - честито на всички празнуващи.

# 718
  • Ямбол
И аз да кажа, че съм недоволна от удължената учебна година. Съвсем егоистично си мисля за моята отпуска, която само лятото е ефективна. През другите ваканции все имаме да вършим нещо - олимпиади, изпити, курсове, обучения, 12 клас. Искам си лятото пък. В началото на юли е най-приятно на морето.

Белинда, честит рожденик. Да е здрав и да те радва.

# 719
  • София
Бургаската група, подскажете хубава сладкарница? В чудо съм се видяла какво да правя рожденика днес?! Мислех почерпка в двора до басейна с другите деца, но дъждът провали този план. После мислех горе на игрите в мола да идем, но се сетих, че в студено време всички русначета се изсипват там и става кошмар. Та единствено за почерпка в хубава сладкарница се сещам. Къде има наистина, ама наистина хубави торти?

Общи условия

Активация на акаунт