Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 489
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 885
Благодаря, лина!
Имахме спор, че това е Меден рудник.

# 886
  • София
Ауууу, това със следенето в мрежата направо ме плаши вече😲 Онзи ден влизах в букинга да видя ориентировъчно цени за една дестинация, която планираме наесен и от тогава всички сайтове ме бомбардират с реклами на хотели в същото място, всичките ми приложения ми пращат съобщения за там, мейлът ми също се напълни с оферти. А самия букинг няма да ме остави на мира сигурно две години след пътуването...Егати биг брадъра!

# 887
Белинда, следи те софтвеър, така че няма страшно, само е досадно, но понякога излизат и добри оферти. Скоро ми излезе във фейса една реклама и се сдобих с козметика на много добра цена.

Имам мрънкане - дрехите, след пране миришат странно. Пералнята я почистих, доколкото мога - уплатнения,  помещението за препарата. Какво още мога да направя (дори веднъж и белина сложих и я пуснах празна).

# 888
  • София
Белинда, заради тебе сега ми се пригушка бебе. Rolling Eyes А въобще не съм бебеманка и по принцип не налитам на бебета! Нещо или се повреждам или остарявам  ooooh! Падам си по 3-5 годишни сладури. Могат да са много забавни Laughing

# 889
Down, пробвай heitmann 3в1 Прахче за почистване на перални и оставяй вратата на пералнята отворена винаги, след ползване

# 890
Down, пробвай heitmann 3в1 Прахче за почистване на перални и оставяй вратата на пералнята отворена винаги, след ползване

Тук не съм виждала препарат за почистване, за това ползвах белина, а и вратата и шкафчетата са винаги отворени. Помещението е с прозорец и няма влага. Направо се побърквам.

# 891
Имам мрънкане - дрехите, след пране миришат странно. Пералнята я почистих, доколкото мога - уплатнения,  помещението за препарата. Какво още мога да направя (дори веднъж и белина сложих и я пуснах празна).
С течен препарат ли переш? Иначе опитай с прах за бяло на 90 градуса празна или си има разни препарати за почистване, обаче не е много лесна борбата, май няколко пъти поне в следващите дни ще трябва да ги правиш тези процедури...
Аз цяла нощ сънувах глупости - от това какъв трябва да ми е пода на бъдещата кухня (вчера измислих дизайна най-накрая на целия първи етаж и бях толкова доволна, че явно го сънувах, ама сега пък друга мисъл ме налегна - именно за скапания под на кухнята!), а после, че се карам със... Златка Райкова Joy Тя ми обясняваше, че не иска хора като мен в обкръжението си, а аз я обявявах за неблагодарница, че винаги пред всички съм я защитавала. WTF...
Пия кафето и чакам всеки момент мъжът ми да звънне, че не са успели да направят, каквото бяха намислили, за да качат колелата на Златните мостове и да се спуснат до там, да натоваря багажника и да ги закарам.
Освен всичко друго водя неравна борба със скапаните гълъби на терасата ми, мразя ги, напаст гадна. Дано днес става за басейнче и водата не е изстинала, мързелува ми се.

пп - обадиха се - ще ги карам, ма да ги бях качила вече, никога не слуша!

# 892
Тази седмица съм в отпуск и имам възможност да гледам и предавания в различен часови пояс от обичайния за мен. Водещи като Цветанка Ризова, Биляна Гавазова, едно младо момче от сутрешните съботно-неделни блокове по Нова ми е интересно, как са им делегирали отговорността да са на екран - канят се гости - експерти, ценни събеседници, които имат какво да кажат, но неадекватността на тези водещи предизвиква яд в мен - не са подготвени за разговора, нямат необходимия запас от думи, за да са на екран, задават глупави, наистина глупави въпроси и стоят смешно срещу такъв ранг гости.

И още нещо - вече започвам да си мисля, че тирето при степенуване на думите е изчезнало - почти никой не го поставя.

# 893
Да Мър, с течен. Уф, сега ще купя на прах и ще пробвам, че не се търпи. И аз сънувам все някакви заплетени и цветни Simple Smile.

# 894
Светалчо, аз те вкарах в изкушение с ядките. Mr. Green
И на мен често ми се прияжда каквото прочета, че сте сготвили. Добре, че съм мързелива и не приготвям повечето неща. Бързо ще ми отеснеят дрехите. Днес обаче съм решила да направя кокоските. Лесни и бързи и почти без продукти.

Мър,  Joy страшен сън.

# 895
Down, не може да нямате такива препарати. Виж някакъв препарат против варовик, все нещо има. Защото не знам дали с прах за бяло пране ще има такъв ефект, а наистина трябва 2-3 пъти в седмицата да се повтори упражнението, да не стане да си въртиш пералнята напразно.

# 896
  • София
То пък гостите едни...
Аз започнах да изпускам тирета и запетаи откакто пиша през телефона. Всички препинателни знаци са на друга клавиатура и ттябва да сменям, а обикновено пиша и с едната ръка, с другата държа бебето...и тъй, станах и аз парче неграмотник😁

# 897
  • София
Даун, чела съм и аз във форума, че от течния препарат така става и оттогава си редувам.
Във Велинград сме ние, при дечко у баба, дечото има милион планове, ама след бабините мекички още се търкаляме по диваните. Ще ги разбутвам вече.

# 898
От 9 години съм тук и не съм виждала специален препарат за почистване на перални, то и цветни кърпички не съм виждала. Ще пробвам със сук препарат и ще потърся он лайн, там няма как да няма, ама ме  е яд, че нещо, толкова елементарно не мога да си взема от магазина. Явно обаче е такава тенденцията и ще трябва да свиквам. 

Сега и едно нещо за коса, което ползвах, вече само онлайн го намирам Sad.

# 899
  • Бургас
Белинда, след като завършиш резервацията в букинг, полуаваш писмо с нещо от сорта на "Пътуването ви до...е организирано. Докъде е следващото ви пътуване?". Ама и нахалници Simple Smile Те парите да не са вестници.

Следобеден плаж сме планирали за днес. Дотогава разходка и пазар наблизо. Преди това бърза прахосмукачка. Мари, спалното бельо го смених снощи /преварих те/ Simple Smile

Белинда, за Козуначко можете да вземете шезлонг на Ф.Прайс, люлеещ се. Почти като нови има из олх за 50-тина лв.

Общи условия

Активация на акаунт