Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 498
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Кате, и аз пих капучино😊

# 871
Кати, точно там беше, на един мост, имало е катастрофи, затова тогава е била тази тапа

# 872
  • Ямбол
Светалчо, сигурно е такъв сорт кокос:
Скрит текст:
От тук взех изображението.

# 873
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, прилича, Лили. Успокоих се. Joy

Стейси, наистина хубава новина. Ама и ти си беше курназ, знаеше, че ще излезеш от омагьосания кръг. Това също помага, според мен.

# 874
  • София
Светалчо, сори, обаче не бях аз която те вкарах в изкушение с ядките. Цвети беше Wink
Обаче много благодаря за информацията за вторичната болка наподобяваща жлъчната, защото ще успокоя мъжа ми, че може и шипове да има, а да не е точно жлъчката дето го тормози bouquet
Аз пък пих една чаша вино и нещо се замаях. Не разбрах как така се омаях от толкова количество?

# 875
  • постоянно
Минавайте през селата по второстепенните пътища , за слънчев бряг през Каблешково е по добре .

# 876
  • Ямбол
През селата пътищата са ужасни.

# 877
  • постоянно
Е , чак ужасни не бих казала , но за сметка на това са по-малко натоварени . Xxx

# 878
Уффф, докато ви изчета, писали сте.....абе вие домашна работа нямате ли.
Днеска трафика във Варна просто беше....ужасен, а си личи че половината хал хабер си нямат къде и как да карат. Остави, че самата маркировка и еднопосочните улици са недомислени, и че всеки спира където му дойде на ум. Добре, че поне времето се оправи, утре съм обещала на хлапетиите да ги водя на плаж.

# 879
Вчера заспах безславно в 8:30 и съм поизпуснала.

Мари, радвам се за резултатите ти. Казали са ти вече, че болката може да е от някакви други нещица, като възпален мускул, гръб и такива. Пробвай и отвара от смрадлика за промивка и топло шише на корема вечер или когато се случи.

Стейси, и за теб се радвам. Дано и с пушенето да удържаш фронта.

Сватя, не е зле да си поплаче човек от време на време.

Хър, радвам се да те "видя".

За диетуващите любители на шоколад - може да си вземете какаови зърна. На вкус са като хубав шоколад, но разбира се не са сладки, за това пък са мазнички Simple Smile.

Ша има някакъа асцедент, който преваля зодията и. Аз съм стрелец, с асцедент стрелец и не намирам много общо Simple Smile.

Сбъдваща, чак аз се ядосах на това отношение. Много несъобразителни хора има и не се замислят като губят чуждото време.

Снимки не видях Sad.

Чек, кога пътуваш?

Контеса, видях, че сте разбулили мистерията с мъжа на Мари Simple Smile.  Аз, като го добавих, за да си бъблим с Мари, тотално игнорирах факта, че е негов, че и името не запомних в началото и един ден получавам съобщение от "непознат мъж" от рода на "как си хиено" Simple Smile.

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 04:26 от Down Under

# 880
Добро утро!
И при нас трафикът снощи беше кошмарен. Нали сме на "магистралата" София - Варна, още в града имаше огромно задръстване. После по пътя за наше село беше ужас просто. На трилентов път един изпреварва нас, втори изпреварва него в насрещното като срещу него други се изпреварват. Абе...  За 10 км. каране по тая "магистрала" на три пъти ми се изправи косъма без даже ние да сме били участници в ситуацията. Та вземехме безславното решение да ходим с автобуса на море, все пак. Твърде сме неопитни, за да се справяме с идиотията по пътя. То не е само ти да си внимателен, ами и да имаш реакции като ти изскочи някой идиот. Моята реакция вероятно би била да се затрия сама. Та с рейса. Живее ми се.

Днес трябва да прескоча до офиса и после да напазарувам някакви неща за почивката. Бански нямам, бански! Старият ми е голям Mr. Green Ама сега съм се намазала доволно с кокосово масло и си пия кафето. Само дето установих, че нямам прах за пране, но след като се мариновах Grinning

# 881
  • София
Хър, през Каблешково вчера е имало тамън 5 км.колона😲 Любимият пътувал час и 50 минути до Несебър, а на главния път не са мърдали изобщо. Абе мани....

Добро утро! Хапвам си аз тука козуначе...Иска си игри и смешки вече, ама няма да е от тия дето сами си се забавляват. Като се правя на маймуна-смее се с глас, оставя ли го да си лежи, почва да мърмори, нищо че съм до него. Не, веселба трябва да има😁

# 882
  • Бургас
През сезона е ад. Вчера от Сл.бряг до Бургас 3(три) часа. През Каблешково също е натоварено. Хората го научиха и минават често. ММ каза, че му се е случвало през Каблешково да има задръстване, през Поморие не.
Днес ще пропуснем плажа. Ще видим по люлките. После ще ходим до Икея

# 883
lina_bs  или някой от района, знаете ли новото име на село Новоселци, около Бургас на 15 км , нещо такова ми казаха?

# 884
  • Бургас
Константиново

Общи условия

Активация на акаунт