Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 504
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 855
Въобще не съм се оправдавала, то поне моите неща са налице, а той се връща пак с кола с четири гуми. Не може ли като нормален човек да си смени гумата ами ще чупи ключа, че и нова гума ще купува, защото му се пие бира вече и не му се носи да я правят там каквото ги правят? Много се ядосвам на такива глупости.

# 856
Ми да, моя не можа ли сам да си я избута, ами пътна помощ вика! Имаше цели 5 дни, докато ние си почиваме Grinning

# 857
марият, уф успокоих се.

Чек, така се прави.

Белинда, честит ви рожденик! Да е здрав, успешен, да продължава да е все такова дете и да запази това си качество винаги!    bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 07:04 от Анонимен

# 858
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е Чек, направо ме умори със скапаната гума, дето излязла по-скъпо. Joy Joy Joy

Ще повярвате ли, че в 10 без 10 отърчах до магазинчето (работи до 10) да си купувам оризови ядки! Малеее, като няма за кого да се грижа, сигурно съвсем ще се чална.
Обаче нямаха от тия, оригиналните, на Жълто цвете, и купих някакви на Роа, обаче са малко безсолни и кефът не е същият. Бях решила да не вечерям, ядох само един резен диня. И сега всичко, което прочета, че сте готвили или яли, ми се прияжда. Добре, че затвориха магазинчето. И понеже ме досрамя да купя само ядките, купих и сирене, за маскировка на пощеливите ми пориви.

Тонка, за пръв път, откакто сме тук, ми звучиш тъжно, обаче и това ще мине. Прегръдка и от мен, белким помогне. Hug Искам си веселата Тонка-Глезонка, разказите за почивките и преглъщането при споменаването на мекичките. Hug

Рая, много нежна гимнастичка. А бе много са ви талантливи децата, момичета!

Отразените (резониращи) болки са често явление. При мен болка, причинена от шипове на шийните прешлени дава болка в дясното подребрие и имитира жлъчна криза.

# 859
  • Варна
Минавам да се похваля с днешните резултати от кръвната картина-много добри. Simple Smile  Само трябва да се пазя да не се разболявам пак.
Приятна почивка на летуващите, а който е тъжен да се развесели! Hug
Много ми харесаха ретро снимките на детето и приятелките. Може да си спретнем такава сесия семейно по-натам. Smile
Честито на Белиндето- да е здрав и щастлив рожденикът!
Видях и малката грация на Райчев! Чудна!

# 860
  • Варна
Минавам да се похваля с днешните резултати от кръвната картина-много добри. Simple Smile  Само трябва да се пазя да не се разболявам пак.
Приятна почивка на летуващите, а който е тъжен да се развесели! Hug
Много ми харесаха ретро снимките на детето и приятелките. Може да си спретнем такава сесия семейно по-натам. Smile
Честито на Белиндето- да е здрав и щастлив рожденикът!
Видях и малката грация на Райчето. Чудна!

# 861
  • София
Огромно благодаря за предложението за сладкарница в Поморие! Изкарахме си разкошно! Хапнахме в едно приятно заведение съвсем до водата, после се разходихме и финиширахме в сладкарницата, където младежът си избра торта за дузина народ, бяла гараш, чудна беше😀 Сега си я носим за вкъщи недоизядена.
Лошото е, че като тръгнахме наобратно, задъстването си е все така зле...Висим насред нищото вече половин час. Народът е полудял, всичко живо е тръгнало за сл.бряг.

# 862
  • постоянно
Кафявото на снимката е кокосов орех 😂
Рая , страхотна е гимнастичката .

# 863
Кафявото на снимката е кокосов орех 😂

Благодаря че каза, защото на мен ми беше неудобно да питам предвид някои асоциации, които минаха през главата ми.

Стейси, браво на теб! Heart Eyes

# 864
Ежедневие ли са тия задръствания в Бургас? Ужасно, ако е така, а уж окоровръстни направиха, предни години никога не е било така. Благодаря ви за грацията, за нас си е дзверка Stuck Out Tongue Winking Eye, махам я вече, ако успея де

# 865
Днес и във Вярна имаше ужасни задръствания, но то е заради лошото време, сигурно всички почиващи на северното черноморие се бяха изсипали в мола.

# 866
Съжалявам за чуя за задръстванията и лошото време. Заповядайте в северната ни страна, която е повече страна от тропиците 5 месеца годишно..

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 07:05 от Анонимен

# 867
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Половин час гледах изображения за кокосови орехи - такъв не видях. Все космати.

Чек, сега ми събуди любопитството за асоциацията. Joy

# 868
  • София
Райче, то не е в Бургас, ами на пътя за Сл.бряг.  И са ежедневие, уви! Като дойдохме юни месец още се траеше, обаче от 15 юли до 15 август всяка година е ад!!! ББ е обещал четирилентов път за другото лято, да видим...
Благодаря на всички за честитките и пожеланията, страхотни сте(гуш)!😊

Стейси, чудесна новина!

# 869
Белинда, това ми е любимата сладкарница и зимата ходим честичко, обожавам капучиното мммм Радвам се, че сте си изкарали супер Grinning
Маре, не мога да измеря с точност сега.В момента замазки се правят и като поприключи майстора ще ида с точност да меря.Нямам идея колко струва, харесах го на снимка в нета и писах до производител с молба да ми дадат цена.
Рая, има нова отсечка за Созопол без да се влиза в града, ББ скоро ряза лентата.

Общи условия

Активация на акаунт